Kalun nuolenta erotiikka homoseksuaaliseen tarina

kalun nuolenta erotiikka homoseksuaaliseen tarina

Kapinaa on se, että tehdään juuri päinvastoin kuin sinä kasvatat. Voihan myös olla, että poikasi kasvavat kaikki estyneinä homofobeina, joiden mielestä kaikki homot ovat pedoja ja vaikka kaikki olisivat homoja, joista yhdelläkään ei varmasti olisi minkäänlaisia pedo-taipumuksia, niin joutuisivat silti patriarkka-daddyn pelossa menemään kulissiavioliittoihin.

Kuten itsekin kirjoitat, "yhteiskunta ja sukulaiset ajavat siihen. Kun sinulla on se kuvallinen profiili, niin varmaan tietävätkin jo. Ehkä, hupaisinta kaikista, jospa olet tämän keskustelun aloittajan mies?

Tämäkin oli mielenkiintoinen keskustelu, kunnes nuo kaks pukaria valtasivat tämänkin: No, minäpä koitan paikata: D yleensä lukijani ovat jotenkin merkillisen tiukkapipoisempia kuin minä.

Varmaan tuossa tilanteessa alkaisin varoa kaikkia tekemisiäni. En uskaltaisi laittaa hajuvettä tai olla liian sliipattu, katsoa peiliin liian pitkään.

Takaraivossa nakertaisi, ettei hui kauheeta, ettei pano nyt vaan millään tavoin yhtään lainkaan homolta vaikuttaisi, kun ai herranjestas kun yks työntö vahingossa vähän luiskahti.

Tulisi erektio-ongelmia ja sydämentykytystä ja vatsahaavaa. Pieraistakaan ei uskaltaisi, ettei vaan kuulostaisi liian löysältä. Pilvenreunalta katsoisin, kuinka vaimoni kertoisi hautajaisissa homoudestani. Oikeesti, sun viestit on todella outoja. Pitääkö sun tulla joka topiciin jauhamaan noita älyttömiä juttujas? Se taitaakin olla ihan oikee homppelipomppeli ku se lässyttää tollain homppelisti hymiöiden kera.

Koskaan ei tiedä, onko lukijalla kaikki pomppelit kohdillaan, niin selventää heille, joille ei kaikki ole ilman selvää: D Voiks joku jeesata, mikä olis velton ranteen hymiö, mikä olis varmaan selvempi homppeliviittaus. Ku mää en tiiä: Odotas vaan, kun kohta aloitan tänne omat keskusteluni: D erään pukarin kauhuskenario: D Mistä tietää, vaikka sinäkin olet anonyyminimmarin suojassa valittamassa joka keskustelussa?

Mulla sentään on aina tämä sama ja myöskin käytän sitä. Eikä ole pakko lukea. Tee se ihmeessä,että saat olla ihan yksin siinä,ettet häiriköi jokaista keskustelua! Mistäs tiedät, että maltat olla sinne vastaamatta: D aika varmaan käy just toisin päin: Dramaa pukkaa jos hakis taas popparit ja alkaisi lukee bear-dramaaa.

Kaikki ei sentään ole peepingtommi tai aapo lappi! Joku varmaan on pedobear tai blomma1 jos ei sitten veepee tai litium kokomus? Ainoa, jonka tiedän käyttävän ilmaisua "hakee poppareita lukeakseen draamaa" on peepingtommi. Joku vois päätellä siitäkin jotain, minne suuntaan tämä juttu on menossa. Sori kun spoilasin kesken lukemisen.

Olisko homomiehiä vastailemaan seksikokemuksista naisen kanssa? Olisko naisia kertomaan seksitunnelmista homoiksi selvinneiden miesten kanssa? Mun kokeilu ; Pillu ei tuntunut miltään. En edes kokoajan tiennyt oliko se siellä sisällä vai ei. Lopulta lopetettiin, kun mulla lakkas seisomasta. Yritin runkara, kun huilattiin, mutta mitään ei tapahtunut. Halusin vaan, että se päättyis nipeesti.

Lopulta sanoin, että ei taida nyt onnistua ja lopetetaan. Joo joskus humalassa serkun muijan kaa,kun ne molemmat tahtoi kolmatta.. Ei se onnistunut,serkun kanssa olis varmaan homma hoitunut,mutta ku se muija veti kaiken huomion. Siks toiseen olin ihan liian kännissä. Lue alku ja vastaa. Kertokaa homomiehet miksi olette naisen kanssa jos seksi ei kerran iske? Olen homo, joka seurustelee naisen kanssa. En koskaan uskonut siihen, että olisin kykenevä rakastaa naista.

En seurustelisi, jos en tietäisi häntä sielunkumppaniksi. Kemiat toimivat erinomaisesti ja välillämme vallitsee syvä yhteisymmärrys. Koskaan ei ole tehnyt seksuaalisuudestani mitään ongelmaa ja hän tietää, mikä olen. En tosin kaipaa miesten välistä - koettu on ja hyväksi todettu, mutta nautin seksistä nykyisen naispuolisen kumppanini kanssa. Tämä kohta vaatii kommentin: Eivät kaikki pidä nuolemisesta.

Miten seksi toimii, jos seurustelu- ja sielunkumppanissasi intiimimmät osat jopa oksettavat sinua? Kuinkahan kauan tuollaisella tyylillä on toivoa? Jos naisesi on asseksuaali, ehkä Homoja pillu oksettaa, jokaista heteroa houkuttaa, siinä se sevä eroo on. Miksi ette ole ystäviä? Mikä trauma on naisellasi?

Mikä naisen sukupuolielimissä on noin kamalaa, että niitä ei edes rakkauden avulla voi lähestyä? Voisitko kuitenkin nuolla kullia? Mitä etsit tältä palstalta? En missään vaiheessa implikoinut, että kumppanini intiimimmät osat oksettaisivat minua. Totesin, että nuoleminen oksettaa. Voisin lyödä vetoa siitä, että läheskään kaikki heteromiehetkään eivät halua nuolla. Tiedoksesi, että ihmisen seksuaalikäyttäytyminen on varsin monimuotoista ja on asioita, joista jotkut pitävät ja toiset eivät.

Kysymys on aiheeton ja asiaton eikä edistä keskustelua. Anonyymisti keskustelu eli kasvottomuus on kuitenkin mutkattomampaa. Jokainen heteromies näkee naisen toisin ja ihailee paitsi naisen sielua myös ruumista. Ei naisen sielu ole vartalosta irroittettu ominaisuus. Naisesi varmaan löytää enen pitkään sen sielunkumppanin joka ottaa hänet kokonaisuutena. Naisesi varmaan löyt Onnea vain väärinymmärrykselle, mikä kertoo paljon sinusta itsestäsi ja ymmärryksesi tasosta.

Lue viestini uudelleen ja ajatuksen kanssa tällä kertaa ilman, että lisäilet omiasi vastoin parempaa tietoasi. Lukisit tarkemmin ja jättäisit mihinkään perustumattoman höpinän vähemmälle.

En voi olla kuitenkaan kommentoimatta väitettäsi siitä, ettei sielu ole vartalosta irroitettu ominaisuus. Yleisen käsityksen mukaan sielua pidetään sukupuolettomana ruumiin vankina. Tietäisit sen, jos vaivautuisit avartamaan näkemyksiäsi ja sivisityksellistä horisonttiasi. Ei se tarkoita, jos vastaa keskusteluketjuun, jossa käytetään hatusta vedettyä termiä ''salahomosta'', että olisi mystinen salahomo tai kaapissa. Uskonnollisen käsityksen mukaan sielu on ruumiin vanki.

Nykymaailmassa ja filosofiassa kai tahdomme olla psykofyysisiä kokonaisuuksia, kokonaisvaltaisia, eikä sielu ole vain rasite. Kiitos 84 kun vastasit, kiinnostaa kovasti kaltaistesi valinta. Nainen saa varmasti kokea olevansa ainoa laatuaan, ei tarvitse olla mustasukkainen muille naisille jne. Mutta miten ihan oikeasti voit tukahduttaa homoutesi kun homoksi kuitenkin itsesi määrität. Kyllä sielu elää myös ruumiissa joka elää ja haluaa ja tahtoo - vaikka sitten omia reittejään.

Ja miten seksi onnistuu naisen kanssa, onko se henkien kosketusta ja kehoruumiin vaisu toiminto? Tyydytätkö sukupuolisen suuntautumisesi mukaiset fantasiat naisen kanssa vaikka silmät kii vai yksin masturboimalla. Seksi on myös henkisen kahdenkeskisyyden osoituskenttä, vai kuinka? Seksissä tarvitaan kehoa joka ei ole vanki vaan vapaa silujen kontaktiin. Olisi mukava kuulla sinun naisesi tai 84 kaltaisetn naisten ajatuksia. Tunteeko hän olevansa naisena haluttu jne.

Ajatteleeko hän olevansa vain ruumiin vanki. Rakastuin ihmiseen, joka vastoin kaikkia odotuksiani kuului vastakkaiseen sukupuoleen. En ole kenenkään toisen kanssa kokenut niin suurta yhteenkuuluvuudentunnetta kuin nykyisen kumppanini kanssa. Vetovoima välillämme on valtavaa. Seksi on ihanaa ihmisen kanssa, jota rakastaa — olipa kumppani sitten kumpaa sukupuolta tahansa.

Jos ei ole mitään yhteistä tekijää, väitän seksin muuttuvan arkiseksi ja tylsäksi suorittamiseksi, jolla tyydytetään perustarpeita. Täytyy sanoa, että nykyään fantasioin vain kumppanistani ja siitä, mitä kaikkea voisi tehdä hänen kanssaan. Nuolemisessa minulla on kuitenkin ollut estoja aina ja kumppaninikaan ei sellaista halua. Jonkun mielestä tämä voi olla homouden tukahduttamista, mutta henkilökohtaisesti en osaa ajatella asiaa siten. En kuitenkaan katso myöskään eheytyneeni homosta heteroksi.

Tiedän, ettei seksi onnistuisi kenenkään toisen naisen kanssa, vaikka fantasioisin miehistä aktin aikana. Muistan, kun vuotiaana suutelin naista, ihoni meni kuin kananlihalle ja suoraan sanottuna voin pahoin. Miesten kanssa en kokenut minkäänlaista inhoreaktiota, jos ei oteta lukuun seksinnälkäisten ukkojen lähentymisyrityksiä ja suoria seksikutsuja. Kirjoituksesi perusteella sinussa on kuitenkin paljon bi-seksuaalisia aineksia sikäli mikäli et nyt tosiaan tukahduta homouttasi tai ole vielä vastarakastumisen tilassa, joka ajan myötä haalenee aina.

Täkllöin myös todellinen suuntaus voi palata esiin ja pintaan ja nousta naisen ja miehen välisen seksin häiritsijäksi. Miksi ajattelet olevasi homo jos fantasioit vain naisestasi etkä miehistä. Seksuaalisuus on joillain kai muuttuva ja joustava. Tällaisesta olisi mukava kuulla mielipiteitä ja kokemuksia lisää. Miten homosuuntaus näkyy seksissä naisen kanssa? Millaisa ajatuksia homomiehellä on kun rakastelee naisen kanssa? Näin sen ymmärrän ja eihän se nyt tarkoita sitä, että jos sinä fantasioit vieraista miehistä koska olet onnettomasti naimisissa homon kanssa, että Vm.

Jos löydät sen ''Oikean'' niin ehkä lopetat muista fantasioinnin. Ja millaisia ajatuksia homomiehellä on kun rakastelee naisen kanssa? Vastenmielisintä mitä olen koskaan tehnyt. Ei kai itsepetosta harrastamattomalle homolle "se oikea" voi olla nainen. Jotain on pielessä tuollaisessa yhtälössä. Äitiäkin saatetaan rakastaa, mutta ei sen kanssa panna tai aleta suhteeseen. Homon parisuhderakkauden kohde ei ole nainen. Tai jos on, perverssiys on jo huipussa. Jännintä tässä viime perjantaista alkaneesta homofoobikoiden kaapistatulossa on se, että aktiivisinta ääntä taitaa pitää nainen, jonka pillua ei nuolla.

Kyse ei siis ole loppupeleissä raamatusta, homoista, kirkkovihkimisistä, kirkkoeroista, eheytymisestä, vammaisista taikka mistään muusta kuin ko. Ja olen ihan varma siitä, että Suomen maassa on tuhansia, ellei miljoonia heteromiehiä, joille ei naisen pimpsan nuoleminen ole seksiaktin tärkein osa, sormeilu ehkä esileikkinä riittää heidän mielestään, koska kukaan ei ole opettanut miten nainen tyydytetään. Mieli pahoittuu myös heidän puolestaan, jos vaimo on sitten heille samantien homoleimaa tarjoamassa, jos ei kaikki ole vaimon mieleen.

Eikä edes tämä sama nainen itse saa sanottua, kun tätä samaa keskusteluketjua on täällä s Ja tämä yksittäisen ihmisen makuuhuoneongelma kääntyy sujuvasti kaikkien homojen viaksi. Eikä tämä ole mitään kiusaamista, vain parannusehdotus. Eroa, hae tossun tai tässä tapauksessa tussun alle uusi kielimies, joka haluaa naida ainoastaan lähetyssaarnaaja-asennossa ja jätä sun seksiongelmiisi täysin viattomat homot rauhaan. Homot eivät koskaan rakastele naisten kanssa.

Oletko varma, että sama nainen on äänessä vuodesta ? Eiköhän näitä samanlaisia kokemuksia ole monellakin yksilöllä. Mikä siinä on niin vaarallista, että etsii aiheesta keskustelua?

Oikeinko pitäisi löytää tussunnuolija, jotta pysyisi palstalta poissa kertomassa karmivia kokemuksia jotka saattavat saada lukuiset kanssasisaret ajattelemaan asiaa? Olen myös nainen jonka mies oli selkeästi homo. Pimppi ei innostanut, mutta miesten välineistä syttyi. Toi koskettelemattomuus ja silmät kiinni rakastelu on erittäin tuttua. Intohimo ja läsnäolo puuttui, se oli musta hankalinta. Pimppiä ei olis tarvinnu nuolla jos jotenkin olisi näkynyt innostus naisen vehkeisiin.

Ja paras varmaan vielä mainita, että sitä pimppiä ei tosiaan nuollu! Haluaisin nuolla sinun tussusi ja panna sinut kahleisiin. Miksei siis tussunnuolijaksi kelpaa vaikkapa toinen nainen? Yhtä lailla kun mies tietää mistä mies tykkää ja kiihottuu, niin nainen tietää parhaiten mitä nainen haluaa. Ai niin, se homofobia. Avioliittojen vastustajat voisivat miettiä sitäkin, että täällä on nyt avautunut pari ilmeisestä pakkoavioliitosta miehen kanssa kärsivää naista, joiden elämä on mennyt pilalle siksi, että on seksuaalisesti turhautunut biseksuaalin kanssa.

Kummallekin parille olisi selkeästi parempi, jos bi-ukot olisivat voineet vapaasti solmia suhteen miehen kanssa, eikä olisi ollut pakkoa mennä naisen kanssa liittoon ja nämä naisetkin olisivat olleet vapaita hakemaan enemmän haluamaansa seuraa, kun alunperinkään ei olisi tullut biseksuaalia vastaan.

Mitä enemmän tätä tasa-arvoista mahdollisuutta vastaan tappelette, niin sitä enemmän potkitte itse itseänne nilkkaan. Miksi homomies olisi parisuhteessa naisen kanssa? En ole kuullut yhdestäkään kaappilesbosta joka olisi yhteiskunnan painostuksesta "alentunut" parisuhteeseen väärän sukupuolen kanssa. Mutta tällaisia homomiehiä sen sijaan löytyy. Onko se vielä nykyaikanakin "vaikeampaa" miehen olla homoseksuaali kuin naisen?

Vai mitä ihmettä, ovatko naiset vain rohkeampia tulemaan kaapista? Homomiehet ainakin maaseudulla jättävät useimmiten kaapista tulematta syystä, että pelkäävät nimenomaan ympäristön kielteistä suhtautumista. Monet maalta kaupunkeihin muuttaneet nuoret homot rämehomot kertovat useimmiten melko tutun tarina homofobisista miespuolisista sukulaisista ja tuttavista sekä homoihin kohdistuvasta ilkeämielisestä asennoitumisesta, josta suvaitsevaisuus on valovuosien päässä.

Ei sellainen tietenkään houkuttele tulemaan kaapista, kun tietää, mitä siitä ikävimmillään voi seurata: Pelko pitää kaapissa, ja tästä syystä homomiehet valitsevat usein sen helpomman tien: Naisten homoseksuaalisuus on jossain määrin hyväksytympää, koska naisiin suhtaudutaan eri tavalla kuin miehiin. Miehiin asetetaan toisenlaisia odotuksia. Homoseksuaalisuus miesten kohdalla ei ole läheskään aina ''oikei'', jos ajattelet.

Rohkeimmat kaappihomot tulevat yleensä kaapista, kun ovat haudanneet vanhempansa. Hä kuinni kyllä mä oon ainakin tullut jonkaapista vaikka oon vasta 15v ja molemmat vanhemmat elossa. Vanhemmat, niiden tutut ja mun tutut tietää mutta ei suku hirveesti koska vanhemmat pelkää et se tieto levii sitte suvun kaikista vanhimmille ja ne sitte ei hyväksy asijaa.

No jos ne ei hyväksy asijaa niin ei se mua haittaa yhtään mutta vanhemmat on erimieltä. Mä en vaan oikeesti välitä kauheesti lähes mistään vittuilusta taikka muusta paskasta mitä niskaa tulee koska sitä on tullut niin paljon että ei enää pahemmin mikää hätkäytä: P Tosin seku joku teki kunnon trollin, leikki mun suurinta ihastusta kikissä ja juteltii paiviä kunnes tajusin..

Niin no unelmaksi se jäikin. Tuota, kaverisi on kaiketi mies Skaalaa on laidasta laitaan. Vaikkapa kerrostalokyttääjien mielestä voi pelkät wc: Pahan alku ja juuri Kaikki miehen ja naisen välinen on luonnollista vaikka kuinka pervoilisivat keskenään. Kaikki seksiyritykset mitä saman sukupuoliset tekee keskenään johtaa myös muihinkin sairaisiin pervouksiin ja seksuaalisiin väärinkäyttäytymisiin.

Se on täysin mahdollista että ilman homoja ja lesboja ei olisi edes pervous käsitettä olemassa koska seksin osalta ei tunnettaisi mitään vaihtoehtoja. Se taas valitettavasti ei ole mahdollista ettei homoja ja lesboja olisi yhtäkään, koska sairauksia maailmassa vain on. Et sinä ole saanut, etkä nähnyt mitään, sulla on vain sairas mielikuvitus. Ootko nähny kauniita lesboja?

Yleensä ne on sellaisia, ettei tiedä ovakko lintuja vai kaloja. Ei niiden touhuissa ole mitään kiihottavaa. Näytellyt kohtaukset jossain elokuvissa on asia erikseen.

Mä olen nähnyt kauniita lesboja ja päässyt vielä lähemmäksikin ; Kyllähän niitä miehekkäitä kuulantyöntäjä-lesbojakin on ja joissain piireissä vieläpä aika paljon. Mutta toisaalta, eihän se suomalainen heteronainenkaan aina ole hehkeimmillään. Niin, ja lesboseksi ei ole sen kuumempaa kuin hetero-sellainenkaan.

Kyllä se on kuumempaa! Ja tottakai hinkataan vastakkain, se on tribadismia ja oleelinen osa lesboseksiä. Toiset käyttää myös dildoja ja ja sträppejä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Etpä taida olla psykiatri koska muuten tietäisit, ettei homoseksuaalisuus täytä sairauden kriteerejä. Moni väittää sairaudeksi, koska he haluavat että se on sairaus.

Sillä ei ole mitään tekemistä faktatietojen kanssa, koska se on sama kuin väittäisi, että aurinko on oikeasti sininen vain koska väitteen tekijä niin haluaa. Homoutta ei ole voitu muuttaa lääkkellisesti tai terapialla heteroseksuaalisuudeksi, joten ei ole tähän "sairauteen" muutoskeinoa. Homoseksuaalisuus on mielen sairaus ja sen ymmärtää kyllä jokainen joka sitä ei sairasta.

Syy miksi sitä ei sairaudeksi luokitella johtuu siitä ettei siihen ole mitään toimivaa hoitomuotoa. Joten sairaudeksi luokittelukaan ei ole oleellista tämän päivän terveydenhoidon tasolla. Joskus tulevaisuudessa kun lääketiede on kehittyneempää ja homoseksuualisuuskin voidaan hoitaa sataprosenttisesti, voidaan harkita uudestaan onko hoitamatta jättämiselle mitään järkevää perustetta, ja silloin se luultavasti luokitellaan sairaudeksi.

Vain norminormaalit keskustelevat täällä siitä mikä on pervoa, koska he haluaisivat niin kovasti olla edes hieman pervompia. Aidot pervot eivät ota osaa tällaiseen jutusteluun lainkaan. He vain ovat sitä mitä ovat, ja toteuttavat pervoilujaan kuka mitenkin.

Kokenut kaiken tietä Faktaa pöytään, muuten esität vain omia antipatioitasi. Mitä - eikö löydy faktaa? Olen itse homo ja ainoa "vaiva", joka tästä on seurannut on joidenkin kanssaeläjien kuvittelema "parempi tietämys" minusta itsestäni. En siis kaipaa "hoitoa", koska en ole sairas. En aiheuta kenellekään mitään pahaa ja elän täyttä elämääni kaltaisistasi huolimatta. Lisäksi tiedän ettei syntyperäistä ominaisuuttani voi muuttaa mitenkään. Naiset ei kiinnosta tätä miestä seksuaalisesti ja sillä hyvä.

Olen onnellinen oman puolisoni kanssa, joka siis on samaa sukupuolta kanssani. Luulet yhtä sun toista, mutta minua kiinnostaa miksi olet niin kiinnostunut joidenkin henkilökohtaisista asioista? Minua ei lainkaan häiritse eikä edes kiinnosta mitä ja kenen kanssa itse teet makuuhuoneessa ja kuinka elämäsi elät ja kenen kanssa. Ihanaa, että maailma on komeita ja kauniita miehiä täynnä. Nyt keväällä alkaa taas näkymään hyväpeppuisia nuoria miehiä kaduilla ja tällainen miehen kanssa parisuhteessakin elävä saa nauttia ja silmäillä: Pervous -käsitteen on keksinyt joku itsetuntoaan pönkittääkseen: Et voi tietää Kyse olikin siitä että miten sitten asia luokitellaan kun se hoito on ja se varmasti toimii.

Kun kysytään joltain amerikkalaiselta herätyskristityltä, hän sanoo pervoksi kaikkea suuseksiä. Jos taas kysytään minulta, suuseksi on mukavaa leikkiä ihmisten kesken. Arvasin, että joku tähänkin Jeesuksen vetää ja taivaan ja helvetin. Kannattais sinunkin "ihminen" lukea apokryfikirjat, niin tulisit tietämään, että Juudas olikin Jeesuksen paras opetuslapsi ja, että Jeesuksella olikin naisia opetuslapsina.

Nämä ovat tosiasioita, jotka yksi kirkolliskokous luvulla kielsi laittamasta Raamattuun! Lue sinä "ihminen" Vanhaa Testamenttia vaan, siellä sitä tarinaa piisaa! Ei pkl, mies työntää vehkeensä yhden persreikään ja toinen muija nuolee kalun. Nyt on pakko sanoa, että voiko pervompaa olla. Niin, no jos pitää pas'kan syömisestä, niin siitä sitten. Eläinten ja lasten kanssa pelehtiminen nyt ainakin.

Naamalle ulostamista en itse harrastaisi, mut en välttämättä viel pervoksi sanois Mitä pahaa on pervoudessa? Minua ei haittaa tippaakaan olla pervo. Ja toivoisin naistenkin olevan pervompia. Ei mikään missä on osallisena aikuisia ihmisiä. Jos asianosaiset nauttivat ja osallistuvat vapaaehtoisesti, asia on silloin ok.

Tämä ei silti tarkoita että itse olisin valmis osallistumaan ihan mihin tahansa. Lähes kaikkeen, mutta en ihan. En silti ole mikään arvostelemaan muiden mieltymyksiä. Kutittaminen höyhenillä on ihan OK, mutta jos käytät elävää kanaa siihen se on jo pervoa. Pyllyyn paneminen on ihan OK, mutta jos sen pyllyn omistaja on kuollut, mennään jo pervouden puolelle Itsekin olen sitä mieltä että jos kaksi ihmistä tekee jotain keskenään ja nauttii siitä, niin se ei ole pervoa.

Enkä tuomitse ketään pervoksi, sillä itseänikin joku varmaan sanoisi pervoksi, joidenkin asioiden takia mitä kumppanini kanssa teen. Itselläkin on rajat asioille, joita emme harrasta. Ehkä "pervoa" olisi nimenomaan ne asiat mitä suurin osa yhteisöstä ei harrasta. Kaikki kakkosreikään liittyvä, ja sieltä ulostulevan käyttäminen mihin tahansa.

Miten olisi tällainen ilmeisen kiimainen nainen? Liian pervoa on mun mielestä kaikki laiton, eli lapsiin sekaantuminen yms. Eläinten kanssa seksin harrastus jne. Mutta muut fetissit voivat olla outoja, mutta ihan ok kuitenkin, niin kauan kun ei ketään toista ihmistä satuta Olen varmaan pervo kun saan kiksit siitä kun nainen kusee housuihinsa.

No se on mielensairaus. Vauriosi on kuitenkin sellainen, että apua hakemalla saattaisit selvitä. Minä tykkään leikkiä pissan ja kakan kanssa enkä pidä sitä lainkaan perverssinä vaan normaalina seksinä, jollekin muulle se varmaan on pervoa. Toisin sanoen se on aina kokijasta kiinni mikä on kellekin pervoa, maailma on sanahelinää jota ei kannata aina ottaa niin vakavasti. En pidä itseäni Oletko pervo vai et?

Imgur-sivustolle on laitettu kuva vaasista, jonka kuva on tulkittavalla kahdella, hyvin erilaisella tavalla. Nettikansa onkin alkanut tituleeraamaan kuvaa pervotestiksi, sillä siinä näkee katsojasta riippuen joko delfiinejä tai seksiä harrastavan pariskunnan. Delfiinejä vaasissa näkevät eivät nettikansan mielestä ole pervoja, mutta rakastelevan kaksikon näkevät ovat. Katso kuva vaasista tästä. Kumman asian sinä siinä näet? Hetken kuvaa tarkemmin katsottuani hoksasin ko. Masturboin ruukulle, mutta näin siinä vain sulavalinjaisia, kiiltelevän pehmeitä delffiinejä.

Pervoa on äänestää kokoomusta. Paljon tärkeämpi kysymys on, että onko sillä mitään väliä onko pervo vai ei. Jos jokin asia jonka muut näkee pervoksi tekee sinut onnelliseksi, mitä sillä on väliä mitä muut sinusta ajattelee Kaikki palstan sivuilla käyneet Mielipide jostain koetusta tai sitten märkä uni kokemattomasta , siis jokaisella lie oma käsitys. Minä olen pervo jonkunmielestä toiset taas pitävät ihan normijuttuna. Toi kuvakin on jo pervoa! Ihme etten ole koskaan törmännyt pervoihin vaikka olen noin 50 naisen kanssa ollut.

Monta kertaa oon halunnut naapurin tammaa Mut on jäänyt kun se potkaisi renki-Jussia, joka yritti sitä takaa Kaikki peräreikään liittyvä ainakin. Jos huomaa itsessään jotain normaalista lähetyssaarnaaja-asennosta poikkeavia mieltymyksiä, niin rehellisesti voi tunnustaa itselleen olevansa hieman pervo Kun itsensä hyväksyy rehellisesti sellaisenaan, niin ei kaipaa joka asiassa toisten hyväksyntää.

Se on se itsetunnon ydinkysymys. Nimittäin kaikista naissuhteistani kaipaan eniten sitä, joka oli "pervoin" ja pettyi kun en huonon itsetunnon vuoksi uskaltanut tuoda esiin omia juttujani vaan tyydyin "normipumppaamiseen".

Nyt kun ei enää pelota ja pervoutta löytyisi jaettavaksi, törmää tietysti yhtä ujoihin mimmeihin mitä aikanaan itse oli. Pervoa voisi olla esim. Pervoilu sanana taitaa monella pitää sisällään kaikkea epätavallista ja normaalista poikkeavaa.

Sinänsä hankala kysymys, koska se mikä toiselle on pervoa ei välttämättä ole toiselle. Mikä sitten omasta mielestä on pervoa, kaikki laiton ainakin. Näitten asioiden kanssa on aina kaksi, joten eiköhän myös se missä toisella tulee raja vastaan.

Tämä ketju osoittaa, että kristityt arvot on hukattu, me kaikki tarvitsemme niitä. Jotkut joo saa kiksinsä huutamalla hoosiannaa perheen kanssa pääsiäisenä, mutta jos minulta kysyt on sekin kyllä aika pervoa.

Miksi yleensäottaen tulit tänne, kun pystyit kyllä päättelemään ketjun nimestä mistä siinä on kyse ja tuolle turhalle jeesustelulle on omistettu Suomi24ssä palsta jos toinenkin..? Se mikä on pervoa,määrittelee se joka kokee asian pervoksi.

Jonkun mielestä juuston tai suklaan mässyttely on pervoa. Eli mitään pervoa ei ole olemassa,se vaan johtuu siitä mitä joku nirppanokka ei siedä. Mitä enemmän pervoilet niin sitä enemmän joku nirppis siitä mussuttaa. Mun mielestä saatte pervoilla niin paljon ja niin kauan ku haluatte kunhan siitä ei aiheutu ulkopuolisille vaivaa saatikka jotain fyysisiä tai psyykisiä traumoja.

No ainakin seksijuttujen nostaminen yläpalkkiin on pervoa. Provot ovat tosi pervoja,keksityt jutut muka omina kokemuksina,,,,ne on sairaita Osta oma pervo halvalla! Jos mies, uusi tuttavuus, kyselee naiselta puhelimessa läähätystyylillä kumpaa tämä käyttää tampooneja vai siteitä. Mielestäni se on pervoa ahdistelua.

Myös muu seksuaalinen ahdistelu ja kyselyt. Ei sellaisella ole muuta mielessä kuin seksi. Suomessa tämä naissukupuolien käyttäytyminen on joskus kummallista. Tietenkin uudessa tuttavuudessa kuuluu kysellä seksimieltymyksistä,koska jos suhde ajautuu pitemmälle ,mitä se todennäköisesti tekee,jos seksuaalisesti natsaa,tarvitsee tietoa toisesta juuri tältä elämän alueelta,sillä se on aivan varma,että jos seksuaaliset halut ei yhdy,mistään tulevaisuudesta on ihan turha puhua.

Jos otetaan oppia luonnosta,eläimet ensi töikseen kun näkevät uuden tuttavuuden ryhtyvät esim. Uskonto on vieroittanut ihmisen itsestään ja luonnollisista tavoista.

Ja se on väärin. Seksuaalisuus on alkukantainen tunne,ja semmoisena se myös kuuluisi pitää. Uskonto vain on sen vääristänyt luonnon alkuperäisestä tarkoituksesta. Ei ole mitään pervoa kysyä mistä toinen pitää seksuaalisesti ja mistä ei,sillä tiedolla on todella hyvä mitata,tuleeko toisen kanssa juttuun vai ei. Uskonnon tarkoituksenahan on hallita ihmisen viettejä kaikin mahdollisin tavoin,älykkäämmät tajuavat tämän,tyhmemmät eivät. Mutta kun me ihmeiset olemme eläimiä, joilla on ajattelukyky, tapakulttuuri ja kaikilla edes jonkinmoinen sivistystaso, niin me emme kysy kättelyssä uudelta ihmiseltä intimiteettiin kuuluvia asioita.

Niitä, joita kysytään vasta sitten, kun on varmistettu, että uusi ihminen on sellainen, jonka kanssa halutaan tehdä muutakin kuin kätellä. Seksi on luonnollista, normaalit käytöstavat näyttävät olevan joillekin täysin luonnottomia.

Minusta alastomuus on pervoa. Äiti opetti minut jo pikkupoikana menemään kylpyynkin uimahousut jalassa. Se on minusta oikein. Ja jos masturboi ,kasvaa karvoja kämmeniin! Pervous on subjektiivinen käsitys jonka määrittely on jokaisen ihmisen oma asia. Toinen pitää pervona ja luonnottomana sitä jos seksi tapahtuu muulloin kuin klo ja lähestysaarnaaja asennosta poiketen toiset taas kokeilevat kaikkea mitä juolahtaa. Yleisesti ottaen olen sitä mieltä että keskustelkaa, kokeilkaa ja ennenkaikkea nauttikaa seksistä.

Älkääkä ajatelko onko joku asia erityisen pervoa vai ei. Mä tykkään runkata ja laueta raamatun väliin. Tulet kuolemaan hukkumalla mälliisi. Nykyäänhän kun pornosta on tullut valtavirtaa on vallalla asenne jonka mukaan mikä tahansa käy. Pornossa kun äärimmäisen väkivaltainen seksi, kaikenlainen naisen nöyryyttäminen ja satuttaminen on ihan vakiokamaa ja erityisesti nuoret luulevat että sellaista sen seksin kuuluu olla. Kun tätä "kehitystä" yrittää kritisoida saa haukkuja ahdasmielisyydestä, seksikielteisyydestä ja tiukkapipoisuudesta.

Kuitenkin jatkuva seksuaalisten rajojen venyttäminen aiheuttaa sen että hyväksytään sellaisetkin seksin muodot jotka perustuvat toisen ihmisen vahingoittamiselle. Yksi suuri syy nykyään valtavan yleiseen tyttöjen pahoinvointiin on juuri se seksuaalinen paine joka heihin kohdistuu. Moni kokee että heidän on pakko tehdä asioita jotka tuntuvat pahalta. Siksi olisikin uskallettava sanoa että ihan kaikki ei todellakaan ole ok.

Tähän on pakko vastata koska tämä on niin yleistä. Varmaan tuolla nöyryyttämisellä ja satuttamisella tarkoitat BDSM: Se että nöyryytetään ja sidotaan ja ''satutetaan'' perustuu naisen omalle tahdolle. BDSM-suhteissa molemmat osapuolet haluavat nöyryyttämistä.

Siinä ollaan myös sovittu rajat kuinka pitkälle saa mennä. Se ei siis todellakaan ole mitään pahoinpitelyä. Kaikki, missä kaksi täysi- ikäistä ja suht täysjärkistä ihmistä tekee, mistä ainakin toinen nauttii, eikä kukaan ulkopuolinen joudu siitä kärsimään, on kahden ihmisen välistä leikkiä.

Yleensä tuomitaan pervoksi kaikki sellainen, mistä itse ei nauti. Entisaikaan esimerkiksi suuseksi oli kiellettyä ja epäsiveellistä. Eli myös aika vaikuttaa mielipiteeseen "normaaliudesta". Pervoa on sekaantua lapseen tai muuhun puolustuskyvyttömään, joka ei osaa eikä ymmärrä pitää omia puoliaan eikä tajua, mistä on kyse. Tässä kohdassa tulee huomioida, että tieto asiasta ei takaa kattavaa ymmärrystä aiheesta. Tottakai optimaalinen tilanne olisi, että molemmat nauttisivat, mutta jos esimerkiksi mies saa kiksejä siitä, että laitan kumisaappaat jalkaan, miksi en sitä hänelle soisi, vaikka en itse siitä niin kovin paljon nauttisikaan?

Vastavuoroisesti hänkin voi tehdä sitten minulle asioita, joista itse nautin, mutta jotka eivät aiheuta hänelle sen suurempaa nautintoa. Yeap, mutta asioitten häilyvä raja kulkee siinä, missä toisen mieliteko vahingoittaa toista. Kumisaappaat tuskin ahdistavat ketään, mutta kaikki sellainen toiminta, joka vahingoittaa ruumista tai henkeä eli mieltä, tekee tästä aiheesta aivan jotain muuta kuin sen perustarkoitus on.

Mielestäni pervoiksi voi kutsua vain sellaisia ihmisiä, jotka aiheuttavat toisille seksin yhteydessä tarkoituksella henkisen tai fyysisen vamman. Mustelmia tai hiertymiä voi tulla jos se sopii molemmille. Jotenkin noin voi tiivistää.

Toinen osapuoli voi tykätä asioista, joita toinen ei hyväksy millään ja kokee erittäin ahdistavana ja epämiellyttävänä. Omasta kokemuksesta voi kertoa, että mies tykkäisi työntää peräreikään ainakin sormensa ja pidän sitä tosi ahdistavana ja inhottavana.

Mies tykkää pitää omassa reiässään erilaisia tappeja aktin aikana. Se ei mua isommin haittaa, mutta se haittaa jos kajoaa minun p. Rakastella voi silloin, kun on romanttinen tunnelma. Musiikkia ja kynttilöitä jne. Ei ole sopivaa, että nainen on kontillaan ja mies astuu häntä takaa kuin koiraa.

: Kalun nuolenta erotiikka homoseksuaaliseen tarina

HEGRE ART ILMAISET SEKSI GAY VIDEOT 134
Meislle vierasta luvalla seksinovellit homoseksuaaliseen suomi24 Ihanaa, että maailma on komeita ja kauniita miehiä täynnä. Toisin sanoen se on aina kokijasta kiinni mikä on kellekin pervoa, maailma on sanahelinää jota ei kannata aina ottaa niin vakavasti. Sain ainakin kunnon rakastajan itselleni kun opetin. Pervoa voisi olla esim. Eikä mikään juttu tunnu pervolta. Dramaa pukkaa jos hakis taas popparit ja alkaisi lukee bear-dramaaa.
Gay transu seuraa alapään sheivaus 869
Kalun nuolenta erotiikka homoseksuaaliseen tarina Anal massage suomi homo pornokuvat

Kalun nuolenta erotiikka homoseksuaaliseen tarina

Sex shop gay tampere anime porn videos

Suomi24h gay treffit bi seksiä

Minulla on himot niin korkealla Että kuka tahansa kelpaisi tässä vaiheessa. Voihan myös olla, että poikasi kasvavat kaikki estyneinä homofobeina, joiden mielestä kaikki homot ovat pedoja ja vaikka kaikki olisivat homoja, joista yhdelläkään ei varmasti olisi minkäänlaisia pedo-taipumuksia, niin joutuisivat silti patriarkka-daddyn pelossa menemään kulissiavioliittoihin. Mistäs tiedät, että maltat olla sinne vastaamatta: Miksi valitset naisen, jos seksi miehen kanssa kiinnostaa enemmän? Kirjoituksesi perusteella sinussa on kuitenkin paljon bi-seksuaalisia aineksia sikäli mikäli et nyt tosiaan tukahduta homouttasi tai ole vielä vastarakastumisen tilassa, joka ajan myötä haalenee aina. Tämä ketju osoittaa, että kristityt arvot on hukattu, me kaikki tarvitsemme niitä. huhtikuu Pillun nuolenta fingerpori selitys karva pilluja radio rock eroottiset tarinat Seksi novellit äiti antaa pillua setä novellit isä antoi pillua aasialaisia seksi Saana uimonen pornhub johanna saa suurta kalua laivalla pillua ylämylly homoa kypsä nainen seksi alastonkuva homoseksuaalit naturistit youtube. marraskuu Homoseksuaalit pääsivät vuotisesta pannasta lopullisesti vasta Suomen kielen isä. porno porno karvainen noormarkku aisankannattaja tarinat seinälamppuja videot ilmainen seksivideo sinkkuäidit private deitti helsinki seksi muna mansen espoo upeat tissit musta kalu netissä mustakissa punaportti. 7. lokakuu Miksi valitset naisen, jos seksi miehen kanssa kiinnostaa enemmän? Seksi yhdist Kalut kiihottavat häntä. Jotenkin tuntuu oudolta, että.