Liian pieni kalu pano homoseksuaaliseen seuraa

Hurjan iso kiitos tästä postauksesta! Tällaisia sarjoja olisi mukava lukea enemmänkin. On tosiaan sääli, ettei sarjoissa yleensä käsitellä heteroutta kunnolla. Jos sarjaan halutaan lisätä romantiikkaa, miksei sen toteuttamiseen yritetä panostaa tarpeeksi?

Välillä tulee paha mieli siitä, ettei kivalta vaikuttavasta parista koskaan oikein opi pitämään, koska parin osapuoletkaan eivät selvästi ole löytäneet mitään oikeaa syytä oppia pitämään toisistaan.

Minua ainakaan eivät kauheasti lämmitä sellaiset parit, jotka NanaKaoru tosiaan iskee kuin napakka isku pakaraan. Mutta kun Nana on niin tuhma tyttö…. Ekstranöyryytystä saadaan siitä, että Kurumilla on ilmeisesti joku rikas sugar daddy. Sundomen hahmot eivät minusta ole kovinkaan mielenkiintoisia ja piirrostyylikin on rujo eikä todellakaan mikään nautinto mikä tietysti saattaa olla piirtäjältä myös tietoinen uncanny valleyn disservice-vipu , mutta psykologinen dominointi on kyllä ihan omaa tasoaan.

Ja hahmojen väliset suhteet on myös tehty hyvin varsinkin kuvio Hideo-Kurumi-mystinen sugar daddy. Miten sitä jotkut osaakin kirjoittaa tästä aiheesta niin täyttä asiaa?

Heterous on erittäin pop, ehkä sekin löydetään jossain vaiheessa uudestaan kaikkien sateenkaarilapsosten alta. Miksiköhän ihmeessä näin viime yönä unta köyden ostamisesta? Itselläni ei ollut aiheesta etukäteistietämystä tai -kokemusta, mutta… Tässä oli mielestäni tosi kauniisti kuvattu ensin vapaaehtoista alistumista ja pelkoa, ja sitten paijausta ja kehuvia sanoja, kun suoritus on ohi. Salaisuuselementillä leikittelykin oli mainiota.

Lukujen tapahtumat olisivat todellisuudessa varmaankin varsin tuomittavia riippumatta siitä, että ensikertalainen tiesi, ettei tiennyt, mihin joutuisi. Fiktiona ja fantasiana asia erikseen, intensiivisesti kuvattu, aiheutti sekavia tunteita.

Pistää miettimään, voiko noin traumatisoiva kokemus, jossa mieli ja ruumis ovat hajoamaisillaan eikä tilanteen loppuminen ole täysin varmaa, olla oikeasti katarttinen.

Dental gag -läppä sai nauramaan ääneen. Tachi on söpö mekossa juuri siksi, että se on yleensä enemmän poika kuin tyttö. Kirjoituksessa puhuttiin seksin ja seksuaalisuuden psykologiasta. En tahdo tässä aloittaa sanasotaa ja mielipiteiden vaihtoa arvon asiantuntijoita ja psykologiaa opiskelevia kohtaan. Psykologia on tieteenä kuin metafysiikka, se lähtee rationaalisten oletusten päättelyiden ketjuista, jotka eivät ole empiirisiä havaintoja vaan osaltaan mielikuvituksen sanelemia hypoteeseja.

Näin saadaan aikaan varsin laajamittaisia ja keskenään hyvin yksilöllisiä väittämiä, jotka tieteellisen tarkastelun valossa ovat puhdasta sanahelinää, eivät uskottavia teorioita. Seksi ja seksuaalisuus eivät liity pariutumiseen. Pariutuminen on seurausta niistä toiminnoista, jotka organismit ovat evoluution kehityksen tuloksena huomioineet geeniensä säilyttämiseksi suvullisessa lisääntymisessä.

Toisin sanoen esileikki, hyväily ja suudelmat ovat toimineet lisääntymisessä näläntunnetta ja eloonjäämisvaistoa paremmin, ulkonäkö ja kuntoisuus ovat viettejä voimistavia tekijöitä ja perimän mittareita. Hyvin monilla eliöillä, kuten linnuilla, on monimutkaisia pariutumisriittejä ennen varsinaista aktia.

Nämä prosessit, kuten vaikkapa ihmisillä, pääsääntöisesti lujittavat yksilöiden välisiä suhteita ja lisäävät lisääntymisen onnistumista. Kun käsitellään seksiaalisuutta, seksissä jaksetaan painottaan lähes täysin sen tuottamaa mielihyvän tunnetta, eli puhtaasti aivojemme sähkökemiallisia toimintoja se siitä psykologiasta, onko patterilla tunteita kun sähkö virtaa? Mies saa tyydytyksensä, nautintonsa, kauniista naisesta, nainen komeasta uroksesta. Länsimaisessa kulutusyhteiskunnassa ja populaarikulttuurien kuvastoissa tästä on tullut markkinoidun seksuaalisuuden normi.

Seksuaalisuus on kuitenkin se, mikä osaltaan tekee meistä yksilöllisiä, ihmisiä. Intohimojen, tunteiden ja pyyteettömyyden osoituksena seksi on tärkeä osa toimivaa ihmissuhdetta kahden rakastavaisen välillä.

Eli se laatu, ei määrä. Oli kyse sitten homo- tai heteropareista, seksuaalisuudella on tärkeä osa tasapuolisen ja miellyttävän parisuhteen rakentajana. Tämä siis täysin ilman syytä hankkia biologista jälkikasvua. Siksi on surullista, että populaarikulttuurissa seksuaalisuuden romattista osaa ei arvosteta eikä sitä osata käsitellä, saati kuvata seksuaalisuuden ansaitsemalla tavalla.

Mielestäni tässä on parhaiten onnistunut piirosperhe Simpsonit. Seksi ei ole näytös, jonka seuraamisesta olisi saatava kiksejä ja malliesimerkkejä. Seksi on lähtökohdiltaan aina intiimi kokemus, oli se suorittajan tavoitteena sitten intohimoinen rakkauden osoitus tai vain pikainen pano muiden joukossa. Mutta koska lopulta elävät kuvat ovat vain persoonattomia hahmoja, ei varsinaista hahmojen kehitystä juuri tapahdu.

Mitä jos joskus tarinan lähtökohta olisi maailman pelastamisen, suuren seikkailun ja fan service huumorin sijasta kahden ihmisen lämmin tutustuminen, ihastuminen ja rakastuminen. Tällöin myös seksin kuvaaminen, oli se sitten kuinka eroottista tai realistista tahansa, muuttuu. Lukija ei enää hae ahnaasti hyvän olon kokemuksia hahmojen liikkeitä ja muotoja seuratessaan.

Yksilöt nauttivat inhimillisyydestään, eivät asemastaan seksisymbooleina tai roolimalleina. Ristiriitaa aiheuttaa kuvaston asettamat ikärajat, sillä alaikäiselle kohderyhmälle suunnatussa materiaalissa ei häveliäisyyden ja lainsäädännön nimissä voida esittää luonnollista seksiä mutta seksismiä kylläkin, verrattuna vaikka ulkomainontaan.

Myöhemmin rajoituksia ei enää ole. Mutta kuinka sitten poistaa pornografian ja hedonisen tyydytyksen taakka? Seksi kun löytyy elämästä, ei kuvastoista. Ilmoita sähköpostilla tulevista kommenteista. Ilmoita sähköpostilla uusista postauksista.

Tällainen pseudotieteellinen lainsäädäntö joka Suomessa tältä osin on, ei ainakaan minua vakuuta kun joku tuulen panema vanha horatsu kaikella kunnioituksella tulee ehdottelemaan siinä nakkikiskan kulmalla hinnakasta seksiä.

Juuri lainsäädännön outous ja haluttomuus käsitellä asiaa johtaa ennenpitkää siihen että huoraamisesta saadaan ongelma, ja voi olla että tämä on tietyissä piireissä tarkoituskin. Mutta silloin on jo myöhäistä. Tuo prostituutio on näköjään todellakin siinä määrin feminismipropagandan värittämä asia, että edes lainsäädännöstä ei Suomessa yleisesti olla tietoisia. Suomessa ei ole kiellettyä sen kummemmin seksin myyminen kuin ostaminenkaan.

Helsingin järjestyssäännöt tosin kieltävät häiritsevän katuprostituution ja nykyisen lain mukaan ihmiskaupan uhria ei saa hyväksikäyttää ostamalla seksiä. Erittäin hyvä blogi - täyttä asiaa. Onhan se erikoista, miten tästä prostituutiosta on tehty hirveä ongelma.

Vaikka helsinkiläisenä tiedän, ettei se sitä ole edes Eerikinkadulla. Kysymys on vain siitä, ettei suomalaisella heteromiehellä saisi olla mahdollisuutta harrastaa vapaasti seksiä. Kaikille muille vähemmistöille se on tietysti sallittua.

Telaketjufeminismin seuraavana tehtävänä on saada heteromiehille munalukot, ja poliisit valvomaan avaimen käyttöä. Eikös siinä Yrjönkadun uimahallissa ole oikein alastomien miesten ja naisten ''mekka'' eli parinsadan metrin päässä tapahtuu haureutta oikein julkisissa tiloissa veronmaksajien tukemana.

Kukas sen ministerille menisi kertomaan. Siellä hallissa on ainoa luonnottomuus miehen ja naisen välinen kontakti, joka on luonnotonta ja epänormaalia nykyään. Eli onko se nyt sitten sellainen sukupuolineutraali kokoontumismesta.

Mutta mutta, miksei Siikala kommentoi? Onhan Pecos kaikkien alojen ammattilainen, varsinki jos asia liittyy naisiin.. Täytyisi juuri tehdä näin: Tämä on jokaisen tosi miehen velvollisuus. Se on kysynnän ja tarjonnan lainalaisuus.

Ei kannata tarjota sellaista, mitä kukaan ei osta, se on ajan ja enegian tuhlausta. Tuoteet joita kukaan ei osta, katoavat markkinoilta. Tietääkö joku mikä laki Suomessa ylipäätään käsittelee aihetta prostituutio? Pidät näköjään itsestään selvänä, että koko yhteiskunta mieltää tavoitteeksi tarjonnan loppumisen kyseisellä liiketoiminta-alueella.

Minä puolestani en näe juuri mitään syytä toimia sen puolesta, että tarjonta loppuisi tällä sektorilla sen kummemmin kuin fysioterapiassa tai jalkahoidossakaan. Olin eilen Tornissa kun ukkosmyrsky iski. Katutyömaan puolella ei näkynyt yhtään maksulliseen naiseen sopivaa. Ihan en nähnyt Eerikinkadun puolelle. Toivottavasti tämä rauhoittaa ministeriä. Tai en ajatellut koko asiaa. Miten yhteiskuntaa voi vaivata tälläinen asia.

Ihan kuin en ymmärtäisi, ei olisi tärkeämpää puhuttavaa tai isompia ongelmia. Itse Helsingissä liikun päivittäin ja maksullisia naisia on varmasti jokapuolella kaupunkia kun vähän alkaa ympärilleen silmäillä. Ja huomattavasti enemmän maksuttomia. Jotka voivat tulla huomattavasti kalliimmiksi. Se on sitä elämän peliä. Kaikki naiset ovat huoria ja myyvät itseänsä rahasta. Avioliitto on prostitutiota, jossa nainen hankkii itselleen elättäjän.

Fuck is womens money We pay with our bodies There is no purity in our love, no beauty Just bribery, it's all the fucking same We make soldiers with our submission Wars with our isolation Fuck is womens money We pay with our bodies There is no purity in motherhood, no beauty Just bribery, it's all the fucking same We are all slaves to sexual histories Our awareness of whoredom can be a release War is mens money, they pay with their bodies There is no purity in that game Only blood, death and bribery It's all the fucking same But we've got the power Don't just stand there and take submission On the strength of fear FIGHT WAR, NOT WARS.

Voi kun samalla painoarvolla hoidettaisiin rautatieaseman jengiongelmat. Siellähän on myös hieman rahapulaa ja ihmiskauppaa, mutta vastapainoksi ei tarjota seksiä vaan nyrkkiä. Kaipa se sitten on hyväksyttävämpää?! Kyllä prostituutio tuo myös ongelmia mukanaan, kuten rikollisuutta, päihdeongelmia, hyväksikäyttöä, orjuutta jne.

Nuoria tyttöjä huumataan mm. Virossa ja kun on saatu ''koukutettua'' aineisiin, niin siinä onkin sitten tunnollinen ja edullinen työntekijä.

Mitä itsensä myyminen sitten tekee niille naisille ja heidän elämälleen, onko se suomalaisen miehen tyydyttäminen tervepäisen hommaa. Ja täytyy olla varsin sinisilmäinen jos kuvittelee Eerikinkadulla vallitsevan liberalismin. Kuka niin luulee, ei tiedä kolhoositalouden realismiä. Sen verran olen siitä taloudesta perillä. Eli ei se prostituutio ole tekijöille ruusuista. Moni sortuu sillä tiellä eikä kestä enää tervepäisenä. Tuli vaan mieleen kun aloin aihetta ajatella tarkemmin.

Eräässä hyväntekeväisyystapauksessa entinen huumekuningas ja yli 20 vuotta aineita käytellyt herrasmies kertoi että mies voi päästä kuiville mutta nainen ei.

Naiset kun eivät kestä kohdata tekojaan. Poteekohan sisäministeri Anne Holmlund ongelmia omasta ulkoisesta olemuksestaan. Ovathan nämä alan ammattilaiset sensuelleja naisia, verrattuna Anne Holmlundiin, varsinaiseen riivinrautaan.

Hyvä luuserius, juuri näin. Olen hämmästynyt kuinka kevyesti prostituutioon suhtaudutaan. Prostituutio, jos mikä, on syvä inhimillinen tragedia. Turha väittää, että joku ko. Kuinka moni herroista ryhtyisi prostituutiota harjoittamaan jos se kerran niin kivaa on. Vapaus on säilynyt ja aikaa riittää omille harrastuksille kun ei perhettä tai kitisevää vaimoa vierellä rutisemassa.

Arkirealismi on osoittanut että nuorta, hoikka ja kaunista naista ei saa enää kiinni millään muulla keinolla vauhdista kiinni, kuin laittamalla käden taskuun, kallistahan se tänäpäivänä on, tai ainakin tuntuu siltä, ainakin niille , joilla on vähän rahaa.

On kysymys taas valinnoista, ja siitä ketä katsoo silmiin aamiaispöydässä, niin ettei aamiaismurot lennä näppikselle tai lehden päälle. Maitoakin myydään litran purkeissa, joa lehmän omistukseen ei kaupunkioloissa ole mahdollisuuksia. Koti Pizzan asianajajat laativat sellaisen franchise sopimuksen että kauppa loppuu vasta kun firma kaatuu. Hyvää päivän jatkoa ja alkavaa viikkoa vaan kaikille perheen isille ja koti-ihmisille, minusta ei koskaan tullut sellaista.

Feministi Kontulan mukaan suomalaisen valtavirtafeminismin taustalla ovat radikaalifeministi Andrea Dvorkinin ajatukset: Radikaalifeminismissä miehiin yhdistetään kaikki paha ja demoninen, naisiin taas kaikki hyvä ja puhdas. Tämä ei tarkoita, että useimmat feministit ajattelisivat johtavien feministien valtavirran tavoin tai että näilläkään kaikilla tuo ajatus olisi tietoinen. Kontulan haastatteluissa osoittautui, että useimmat seksityöntekijät "olivat lapsina vastuullisia ja kilttejä tyttöjä, jotka saivat hyviä numeroita".

Mielenterveysongelmia tai lapsuuden traumoja ei taustatekijöiksi löytynyt. Useimmille prostituutio on lyhytaikainen työ, esimerkiksi opiskeluaikana, jolloin parin tunnin työllä voi tuplata kuukausitulonsa, palkka kun on euroa puolesta tunnista. Useilla olisi paljon muitakin työmahdollisuuksia.

Moni kehuu työnsä vapautta ja itsenäisyyttä sekä kertoo murtavansa naisen jäykkiä roolimalleja. Pieni prosentti kokee työnsä nautinnolliseksi unelmatyöksi, mutta useimmille se ei ole elämäntapa, vain tapa yhdistää rahan hankinta ja seikkailullinen elementti. Kontulan mukaan seksityöläisten asiakkaat käyttäytyvät yleensä hyvin ja terveyskeskuslääkäri tai yökioskin myyjä tekee vaarallisempaa työtä. Suurin riski ovat yhteiskunta ja viranomaiset, stigma, vaikkakin katuprostituution kieltäminen on tehnyt työn entistä vaarallisemmaksi.

Nuoret tytötkin muokkaavat käyttäytymistään sen mukaan, etteivät leimautuisi huoriksi. Kuinka moni kävisi jääkiekkoa katsomassa, jos pääsylipun ostamisen sijaan katsojille annettaisiin rahaa? Kuinka moni kävisi Gigantissa ostamassa elektroniikkaa, jos maksamisen sijaan asiakkaalle annettaisiin rahaa?

Itsekin kauhistuin aiempia kommenttejani. En näe syytä ''hysteriaan'' mutta pitää myös muistaa että prostituution taustalla on monisyisiä asioita ja ongelmia. Ulkomaisilta klubeilta monen tytön tie johtaa lopulta kadulla ja kamakoukkuun. Ne ovat hirveitä ihmiskohtaloita. Kyllähän nämä meidän Eerikinkadun naisetkin alkavat olla jo ulkona markkinoilta kotimaassaan. Siinä manskullakin ''riekkuu'' iltayönä aika ikäloppuja naisia heidän ammatissaan, ilmeisesti kääntävät umpikännisiä yms.

Olen elämäni aikana tavannut lukuisia prostituoituja, jotka eivät ole olleet kenenkään talutusnuorassa tai kenenkään hyväksikäyttämiä. Tiedä sitten kuinka aidosti he hommassansa viihtyvät, mutta samahan koskee työtä kuin työtä.

Miesprostituoituja on myös olemassa ja heidän lukumääräinen vähäisyytensä naisprostituoituihin verrattuna johtuu vain rajoittuneemmasta kysynnästä. Itse olen ollut tämän uutisen mukaisessa luulossa. Ei sillä että asia liikuttaisi. En ole huorissa käynyt enkä aio mennä. Sitä absoluuttista valtaaa en naisille anna.

Tutkija Anna Kontulan mukaan seksityöläiset eivät ole uhreja http: Maria lopettaa seksityön rakkauden takia http: Tuo varmana tapauksena uutisoitu lakimuutos ei siis mennyt läpi. Lesson learned, vaikka en tietoa tarvitse. Feministi-naistoimittajien tyypillinen piire on myös tämä harhaanjohtava otsikoiminen. Monesti on saanut haukkoua henkeä teksti-tv: Oikeus huoruuteen - Sananvalta: Prostituution vastaisen retoriikan neljä perusväitettä vastaväitteiden kera.

Henkilö A ja B harrastavat seksiä. Henkilö A maksaa seksistä rahaa henkilölle B. Kumpi on hyväksikäyttäjä ja kumpi on hyväksikäytetty? Kuvitellaan miestä joka kantaa rahansa huorile, vaikka kotona on pieniä suita.

Oman perheen laiminlyönti on jo ajatuksena vastenmielistä. Saksalaisessa bordellissa on kyllä happy end, mutta onko onnellinen mieli. Tyttö kinuaa joka asiasta rahaa vaikka mitä olisi sovittu, kyllä siinä mielihalu lopahtaa markkinavoimien edessä ja vitutus kasvaa. Jos on Saksassa ja haluaa nauttia seksistä, niin ennemmin kannattaa mennä swingers klubeille, joissa tasarahalla voi saada seksiä niin paljon kuin lystää ja aidosta ilosta.

Tietysti ulkonäkö, ikä ja keskimittakin voivat vaikuttaa saantiin. Kannattaa katsoa päivän ''ohjelmaa'' ennenkuin menee. Ja buffetista saa syödä kaupan päälle ja saunoa, eikä maksa paljoa enempää kuin ruotsinlaivan anti. Se lohduttanee jos saanti olikin kehnoa.

Tai menkää pelkästään yleisten uimahallien saunapuolelle, jossa saa saunoa alastomien neitosten kanssa. Se on jo sinällään antoisampaa ja iloluonteisempaa kaikin puolin. Ja kyllä ne saksattaret vilkuilevat miehiäkin, kuulemma. Menkää sitten hierojalle jos uskallatte ;. Samaa ilmiötä ihmettelin itsekin viime helmikuussa kirjoittamassani artikkelissa , jonka sain muuten läpi Hesarin mielipidepalstallakin. Millä tavalla on oman perheen laiminlyöntiä jos käy huorissa? Jos taas kotona vaimo kiristää miestään seksillä, niin se ei ole perheen laiminlyöntiä vai?

Huorissa käydään sen takia, että saadaan mitä tilataan ja yleensä ukkomiehet jotka käyttävät prostitutioidun palvelua, eivät ole kotonaan saaneet. Monella suomalaisella naisella on se käsitys, että seksiin ja huorabisnekseen liittyy aina tunteita ja rakkautta. Rakkautta ja seksiä on turha sekoittaa keskenään, se on naisten ja muutaman Siikalan tapaisen feministimiehen länkytystä. Kyllähän sitä Suomessa hurskastellaan näillä asioilla ja se ärsyttää minuakin. Tässäkin pätee se todelliisuus että on tärkeää miltä asiat näyttävät, ei miten ne ovat.

Kyllähän kaikissa Helsingin paremmissa yökerhoissa tullaan seksiä tarjoamaan hurskastellaan kuinka kovasti vain. Se että kaikki eivät sinne asti pääse on tämän elämän karu realiteetti.

Ja moni niistä sinne kadulle aikanaan ajautuu. Ei Helsingin yöelämässä montaa tummaihoista naista vastaan tule, jotka miesten päälle eivät vilkuile. Nyt on rajat auki. Se on sitten aivan se ja sama mitä feministit sanoo, huoraus ei koskaan häviä tästä maailmasta vaikka sen kieltäisit. Minunkin tytärtä on houkuteltu huumekokeiluihin ja myös tyrmäntippoja kerran saanut.

Onneksi oli valpaita ystäviä. Kyllähän sitä jokaisessa isässä asuu aina pieni feministi, jos lapsi sinne Kallion kujille lopulta ajautuisi kamapäissään itseään pultsareille kauppaamaan.

Jokaisella huoralla on jonkinlainen mies ja isä ollut ainakin ihan alussa. Eli me tavallaan omille tuotteillemme maksamme ja lopultakin kyseessä on inhimillisyys ja ihmisyys, jokaisen ihmiskohtalon takana. Pohjimmiltaan, mikä muu erottaa naisen miehestä kuin se fakta että mies ei voi eikä pysty panemaan ellei haluta panna? Jos kerran prostituutio on muka näin traumatisoivaa niin eikö sen harjoittaminen pitäisi kieltää tai ainakin saattaa viranomaisten valvontaan?

Jos prostituutio on kategorisesti mielestäsi alistavaa niin samalla logiikalla voidaan ajatella että kaikki siitä maksavat ovat rassukoita joilla ei olisi mitään muuta mahdollisuutta saada seksiä elämänsä aikana.

Tähän vastaat tietysti että kaikki prostituutiopalveluita käyttävät ovat alistavia sikoja mutta entäs esimerkiksi vammaiset, ovatko he tuomittuja siihen etteivät saa seksiä koskaan? Tutkimusten mukaan miehissä on enemmän henkilöitä jotka eivät ole koskaan saaneet seksiä.

Miten on heidän "seksuaaliterveytensä" laita? Tunsin kerran virolaisen naisen. Hän kertoi kuinka Tallinnanlaivalla suomalaiset miehet ovat niin "sikoja", että tunnistaessaan hänet virolaiseksi, ovat heti tarjoamassa rahaa.

Se olisi aika kammottavaa. Kansallinen imago-kysymys se on. Minulle on kerran elämässäni käynyt niin, ja muistan elävästi tunteen Joskus Tampereella, siitä on jo ikuisuus Enää ei olisi sellaista pelkoa ollenkaan, tosin. Ei meillä peräpohjolassa varsinkaan. Joskus viimevuosituhannella täälläkin liikkui venäläisiä naisia, joista tuli mieleen, että AHAA, kun näki heitä ostamassa potkuhousuja paikallisessa marketissa. Nyt on vain normaaleja turisteja, ja hyvä niin.

Pakko myöntää, että huoraksi epäily herättää rasistisia tunteita, ainakin minussa. Se voi olla sukupuolikysymys, mutta naisetkin ovat suomalaisia. Minut on kasvatettu ''vanhanaikaisesti'' ja ajatus oman ruumiin myymisestä kauppatavarana on vieras. Nuorille taas ruumiin kaupallistuminen on ikänkuin normaalia nykyisessä yhteisössämme, joka kertoo arvoistamme jotakin.

Niinpä yhä useampi nuori tyttö ja poika ovat Suomessakin valmiita vaihtamaan kehonsa rahaan ja nautintoaineisiin. Tämän keskustelun asenteissakin se näkyy. Ei tarvitse siis enää kaikkien setien ja tätien matkustaa Thaimaseen asti, koska oma sosiaalinen ympäristömme on näin salliva. Itse toivottavasti olen saanut omat lapset välittämään itsestään, omasta mielestään ja kehostaan ja arvostamaan itseään.

Pitääkin mainita taas tänään kuinka rakkaita, kauniita ja ainutlaatuisia he ovat. Oikeastaan en välitä mistään muusta, joten lopetan omalta osaltani tämän huoraamista ihannoivan keskustelun tähän.

Minun puolestani saatte rakastella vaikka pieniä puluja, kunhan huumaatte ne ensin, jotta tunnette olevanne varmasti tosimiehiä. Muutenhan se pulurukka voi antaa vielä rukkaset. Joka lupaamalla tai antamalla välitöntä taloudellista arvoa edustavan korvauksen saa 9 tai 9 a §: Seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäytöstä tuomitaan myös se, joka käyttää hyväkseen kolmannen lupaamaa tai antamaa 1 momentissa tarkoitettua korvausta ryhtymällä sukupuoliyhteyteen tai siihen rinnastettavaan seksuaaliseen tekoon sanotussa momentissa tarkoitetun rikoksen kohteena olevan henkilön kanssa.

Joka lupaamalla tai antamalla korvauksen saa kahdeksaatoista vuotta nuoremman henkilön ryhtymään sukupuoliyhteyteen tai muuhun seksuaaliseen tekoon, on tuomittava seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi. Seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta tuomitaan myös se, joka käyttää 1 momentissa tarkoitettuja seksuaalipalveluja, joista toinen on luvannut tai antanut korvauksen.

Seksiä saa siis ostaa vähintää 18 vuotta vanhalta yksityisyrittäjältä. Bordellista ostaminen taasen on laitonta. Katso myös Seksityö ja laki. Holmlund voisi edyllyttää kunniallisten naisten pukeutumista burkhaan, jotta väärinkäsitykset vältettäisiin.

Hesarin toimitukselta ja feministeiltä tulisi varmasti vahva tuki tällaiselle aloitteelle:. Sitten hän todella näkee minut: Mies lähes kumartaa ja uusii anteeksipyynnön arabimurteella. Näin kunnioittavasti minua ei ole kohdeltu koskaan. Useampikin opiskeljipiireistä tuttu neitonen myi aikanaan seksiä.

Ne jotka olen sattunut myöhemmin tapaamaan, tuntuvat järestään olevan töissä, naimisissa ja äitejä. Seksin myynti nyt vain sattuu olemaan fiksulle nuorelle naiselle helppo keino hommata rahaa. Muutama vakiasiakas takaa mukavan elintason opiskelijalle. Minustakin itsensä myymisen kulttuuri osoittaa vain sen, että ollaan tosi alhaalle painuttu Voiko itsensä myyminen olla ihan tietoinen oma valinta jossa pystyy tienaamaan helppoa rahaa, eikä tarvitse nähdä vaivaa sen rahan eteen ja raataa jossain duunissa, minun mielestä tässä tulemme juuri siihen naisen oikeuteen päättää omista asioistaan.

Ja sitäpaitsi jotkut naiset kyllä pystyvät rahat viemään äijiltä sen verran ovelasti, että sitä ei pidetä itsensä myymisenä ja seksuaalisen vallan käyttönä tai seksillä rahastamisella. Mitä ajattelette tälläisestä kuviosta: Nainen iskee silmänsä mieheen millä tietää olevan rahaa, mies on ihan mukiinmenevän oloinen ja näköinen tyyppi. Nainen keimailee ja käyttää luojalta saamiaan avuja pyörittääkseen miestä pikkurillin ympärillä, aluksi homma alkaa ihan viattomasti juomien tarjoamisella, mutta naisen vaatimukset muuttuvat yhä vaativammaksi mitä enemmän nämä kaksi tapaavat, kohta keskustellaankin jo lomareissusta jonka mies tietenkin pulittaisi jne jne.

Mistä on kyse ja onko prostituutio teidän mielestä paljon reilumpi vaihtokauppa jossa mies ainakin tietää saavansa rahojen vastineeksi seksiä, tuossa edellä mainitussa tarinassa mikä perustuu osittain tositapahtumiin tämä mies ei saanut seksiä vastapalvelukseksi tältä naiselta vaan häntä käytettiin ihan vain härskisti hyväkseen.

Henry Laasanen on hyvällä asialla, kaksinaismoraali vaatii vastavoimia. Kaikki eivät vain ymmärrä vastuuta, joka sisältyy vapauteen. Siksi meillä joudutaan laatimaan lakeja ja ainakin ajatuksen tasolla pyritään suojelemaan heikoimpia.

Tästä päästäänkin lasten asemaan ja päihdeongelmiin ja nykyiseen lääkeyhteiskuntaan, kun nuorille syötetään pillereitä. Se taas johtaa toiseen etc. Ja lopussa seisoo hyväksikäyttäjä joka koukuttaa joka päivä nuoria naisia kemiallisten aineiden maailmaan, tavoitteena markkinaosuus, seksi ja naisen ruumiin hallinta. Siitä ei puhuta mikä on todellinen ongelma.

Eli Laasasta en arvostele laisinkaan. Minun näkökulma on tämä kovin feministinen ja isällinen. Surettaa kun yhteiskunta sallii lasten ajautua tuhon tielle. Ei ole keinoja, osaamista eikä määrärahoja. Politiikka on sieltä syvältä. Suomalaisessa kulttuurissa on se hyvä puoli, ettei täällä hyväksytä huoruutta. Kansainvälisyys, sehän on varsinkin vihreille ja kaikenmaailman stubbeille se autuaaksitekevä asia.

Joten kaikki, mikä on suomalaisuutta, on pelkää takapajuisuutta ja se on tuhottava. Pois vain kaikenmaailman huoranikkarit täältä ilmaa pilaamasta. Niin ja mies oli tietenkin idiootti sillä antoi naisen käyttää itseään hyväkseen, mutta sitäpä se teettää kun jotkut ovat sen verran yksinäistä porukkaa, että heitäpä on niin pirun helppo käyttää hyväkseen ja kaikkia miehiä ei todellakaan kiinnosta pyöriä baareissa missä naisten taso on mitä on ja röökiltä ja viinalta haisevat naiset mitkä käyttäytyvät todella törkeästi kiinnostaa nykyään yhä harvempia miehiä, joten ymmärrän hyvin minkätakia jotkut valitsevat tämän kivuttomamman vaihtoehdon ja monella tapaa myös kaikille osapuolille reilumman.

Seuraavan kerran kun kaksikymppinen missi iskee nelikymppisen ammattiurheilijan tai muun miljonäärin voisi hesari tehdä kerrankin jymyuutisen: Miljonääri syytteeseen seksin ostosta ja missi huoltopolisiin kuulusteltavaksi! Siellähän ne muutkin horot joutuvat käymään. Tiger Woodsin vaimo onnistu rahastamaan jalkovälillään miljoonaa dollaria. Oliko se Tigerille tosiaan sen arvoista? Eikös tässäkin "rakkaustarinassa" olisi syyteen paikka? Minusta huorat ovat moraalisesti ala-arvoista sakkia.

Vaikka olisin kuinka vaikeassa taloudellisessa tilanteessa en alkaisi ryöstelemään ja tekemään muuta moraalisesti yhtä arveluttavaa. Jos se huoraaminen kerran on "niin kauheaa ja riistää koko ihmisyyden" niinkuin naiset sanovat, eikö voisi vaikka ennen kuolla kuin sortua moiseen touhuun?

Kyllä horatsuillakin on jotain vastuuta tekemisistään, eivät he ole mitään avuttomia sätkynukkeja. Vai eikö huoraaminen olekaan sitten niin kauheaa kuin sanotaan?! Prostituutio oli aika yleistä Helsingissä aikojen alusta vielä luvun loppuun asti, sitten se alkoi vähenemään, kun kansainvälisemmässä kaupungissa sivistyksensä saaneet alkoivat tulla iäkkäiksi ja kuolla pois.

Helsingistä muodostui hermeettisen umpiosuomen hermeettinen lintukoto, joka ei juurikaan saanut kansainvälisiä vaikutteita mistään. Samaan aikaan tapahtui seksivallankumous, tuli e-pillerit, hipit, ym ja perinteinen suomalainen melko vapaa suhtautuminen seksuaalisuuteen oli siinä vielä taustalla.

Diskot olivat vielä luvulla yleisökäyttäytymisen kannalta tarkasteltuna aittakulttuuriin pojautuneiden maaseudun tanssilavojen urbaaneja versioita sen sijaan, että ne olisivat olleet "mannermaisia syntisiä yökerhoja".

Pojat hakivat tyttöjä tanssimaan ja kehittelivät tehokkaimpia iskulauseitaan. Köyhyyden edelleen vähentyessä samaan aikaan kun Suomi edelleen oli suljettu suomettunut monokulttuurimaa tultiin luvun tilanteeseen, jolloin prostituutio joitakin puhelintyttöjä lukuunottamatta oli käytännössä poistunut Suomesta. Takaisin se tuli nopeasti ja rajusti vuonna Suomen syöksyttyä syvään lamaan, työttömyyden rajähtäessä ja Venäjän rajan avautuessa.

Siihen loppui se lintukotovaihe, jota elettiin siis noin vuosina - Palattiin tavallaan normaalitilaan, joka oli vallinnut aiemminkin. En itse hyväksy sitä, että seksin ammattilaisia kutsutaan huoriksi. Naisille se on törkein ja loukkaavin sana, jonka voi sanoa ja sitä se on myös seksin ammattilaisille. Se on yhtä alatyylistä, kuin sanoa kaikkia tummia ihmisiä neekereiksi.

Mielestäni suomessakin pitäisi olla "punaisten lyhtyjen alue", jossa seksin myynti ja seksiteollisuus saisi kukoistaa. Samalla saataisiin suurin osa prostituution lieveilmiöistä, kuten paritus, hyväksikäyttö, jne Asiakkailla olisi turvallinen olo ja seksin ammattilaisilla kanssa.

Eihän tämä tietenkään "prostituutio"-hysteriaa lieventäisi, mutta ainakin hoituisi osa ongelmista. Minusta ainakin tuntuu että moinen hyväksytään mutta jos ns. Kyllä se ainoa ratkaisu taitaisi olla prostituution laillistaminen ja viranomaisvalvonta. Henkilökohtaisesti kyllä en käyttäisi, ajatus tuntuu vähintäänkin omituiselta, ainakin äkkiseltään. Tehkööt ne naiset sitä jotka siihen pystyvät ja joilla on fyysisiä avuja moiseen hommaan. Naisen on helppo sanoa kuin ei tartte olla ilman ja vaikka tarttisikin niin se on helpompaa kuin miehelle.

Luuletkos sinä, ettei tässä olla puutetta kärsitty pienen ikänsä. Siihen ei kumminkaan kuole. Onhan se mieskin muutakin kuin mulkku. Mutta mihin se puute siitä katoaisi. Kohtahan se tulee takaisin kumminkin. On se tietysti totta, että miten vanha ja ruma nainen hyvänsä saa seksiä pyytämällä, mutta komea ja nuori mies ei aina saa.

Tosi se tietysti on. Kumminkin tuo huora-kulttuuri tuntuu oudolta. Testosteroni määrittää ihmisten sukupuoliviettiä, niin miehillä kuin naisillakin. Miehillä "panetuksen" kokeminen on voimakkaampaa kuin naisilla, tämä on fysiologinen fakta. Eli puuteessa oleva mies kärsii keskimäärin enemmän kuin nainen. Kyllä se kuule naisiakin "panettaa", varsinkin niitä "4-kymppisiä luuskia". Kaikki eivät vaan kerro. Se on pelkkä myytti, että miehillä vain hurisee.

Seksistä nyt yleensä on tehty jotain ihmeellistä ja mystistä, joidenkin suhtautuminen nykyaikana seksiin lähentelee jo mielisairautta. Jostain täysin luonnollisesta asiasta ollaan saatu väännettyä jotain sairasta ja tuomittavaa. Ihmisten seksuaalisuus ja luontainen tarve seksiin sekä läheisyyteen on ihan luonnollinen asia, vaikka kirkuvat hysteerikot siihen sanoisivat mitä hyvänsä. Tämäkin maa kaipaisi kipeästi monien kohdalla enemmän seksiä, läheisyyttä ja rakkautta, voisivat ihmisetkin paremmin: Se on tieteellinen fakta ja mitattavissa juuri testosteronin määrällä.

Esimerkiksi naisilla humalatilassa testosteronin määrä kasvaa jolloin myös heidän halunsa suurenevat. Ihmislajin jatkumisen kannalta evoluutio on katsonut moisen ilmiön hyödylliseksi, ei se ole kenenkään vika.

Tämä keskustelu on sitä monikulttuuria parhaimmillaan , jota hallituksemme voisi oikeasti alkaa impoteeraamaan maahamme, eikä niitä patalaiskoja gepardihattuja. Jos naisilta saisi ilmaista seksiä helpommin niin prostituutiota ei olisi ollenkaan, miettikääpä sitä.

Eerikinkadun asiakaspalvelijoista ei tule yhtään rikosilmoitusta, koska taustalla on kova kuri ja organisaatio. Se on poliisillekin huoleton ilmiö. Ei huumata, ei ryöstetä jne. Ongelmatapaukset hoidetaan sisäisin kurinpitojärjestelmin ja ainahan on omaisia kotimaassa. Jos se on niin vapaata onnea naisille, niin pankaa päälle kukkamekko ja huulta punaan ja menkää sinne seisoskelemaan.

Voi olla että saatte tarjouksen, josta ei edes tee mieli kieltäytyä. Feministeille taitaa prostituutio olla vain yksi rintama siinä taistelussa, jota he käyvät naisten esineellistämistä vastaan.

Tai ainakin joillekin feministeille. Esimerkiksi Anja Snellman selosti uuden muslimitytöistä kertovan kirjansa tiimoilta sitä, miten yhteiskunta seksualisoituu yhä enemmän.

Se kuulemma tarkoittaa usein lähes kestämättömiä paineita naiseksi kasvavalle tytölle. Nuoren naisen ruumiiseen kohdistetaan valtaa, jonka perimmäinen syy on miesten kokema seksuaalisuuden pelko, argumentti jatkui varsin arvoituksellisesti.

Edellisessä kirjassa päähenkilötytöt käsittääkseni ajautuivatkin prostituutioon esineellistävän, seksiä tihkuvan kulttuurin paineissa. Pojilla ei vastaavia paineita kuulemma ole, joten kyse on myös tasa-arvokamppailusta. Ohimennen sanottuna Snellman on tyypillinen naispuolinen nykykulttuurin edustaja siinä, että hän käy kohti tasa-arvoista ihanneyhteiskuntaansa piirtämällä miehistä erittäin demonisia kuvia. Kyllä perkeleeksi leimaamisesta tulee paineita, Anja.

Rehellisyyden puuskassaan -- tai ehkä ajatuksen katkettua -- Snellman myönsi, että Suomessa tytöllä on valinnanvapaus. Ei tarvitse lähteä yliseksualisoituneeseen peliin mukaan. Tämä on tietysti keskeinen huomio. Länsimaisen ihmiskuvan mukaan nuorilla naisilla täytyy olla vapaus laittaa rakennekynsiä tai olla laittamatta. Snellman olisi voinut jatkaa tuosta omasta huomiostaan luontevasti sen pohdiskelulla, miksi jotkut sitten panostavat seksuaalisuuteensa ja toiset ei.

Tämä ei kuitenkaan sovi feministille, koska pohjimmiltaan ainoat merkittävät kategoriat patriarkaatissa on naiset ja miehet, sorretut ja sortajat. Naisia ei voi jakaa yhteiskunnallisen analyysin kannalta rakennekynsien laittajiin ja muihin, koska se saattaisi pilata hyvän teorian. Prostituoidutkin pitää nähdä ensisijaisesti naisina ja siten osana laajempaa sorrettua luokaa.

Itse asiassa uskon, että naisiksi kasvaviin tyttöihin kohdistuu nykyään kovia seksuaalista painetta. Snellmania mukaillen voisi väittää, että tietyllä tavalla kulttuuri yrittää käyttää valtaa heidän ruumiisiinsa yrittämällä muuttaa ne, yliseksualisoituneen ihanteen mukaisiksi. Sitä taas en voi uskoa, että ilmiö olisi uusi tai että sen takana olisi miesten, sortajien, halu ja pelko. Mielestäni Laasasta soveltava selitys on paljon parempi: Naisten oma valta ruumiiseensa on lisääntynyt Snellmanin mainitsema valinnanvapaus.

Se on tuonut esiin sellaisen alakulttuurin, joka pyrkii maksimoimaan oman ruumiin pariutumisarvon. Tämä alakulttuuri on levinnyt naisten itsensä hallitseman ja kuluttaman median kautta yleiskulttuuriin; siitä on tullut ehkä keskeinen osa nuorten naisten kulttuuria. Snellman saattaa siis olla oikeilla jäljillä. Tyttö, joka näkee maailman seksipelinä, ei ehkä pidä prostituutiotakaan kuin pelin luontevana osana. Tämä ei luultavasti ole tervettä.

Syllistä etsiessään Snellman on kuitenkin pihalla. Ilmiön taustalla ei ole patriarkaatti vaan patriarkaatin puute, jos vähän kärjistän. Kun kulttuuri antaa naisille luvan hyödyntää seksuaalista valtaansa tappiin asti, tulos on tässä. Toisaalta aika harva tyttö lähtee varustelukilpaan mukaan täysillä ja aika harva hyväksi käyttää miesparkoja myymällä itseään. Monelle kyse on leikistä, johon osallistutaan kun se hauskalta tuntuu ja josta vetäydytään tekemään jotain muuta, kun ei tunnu. Siksi kyseessä on pikemmin tyypillinen feminiini moraalipaniikki kuin suuri yhteiskunnallinen ongelma.

Suureksi ongelmaksi se nousee vasta, kun se onnistutaan liittämään osaksi suomalaisten naisten taistelua ihmisarvoisen elämän puolesta, pois miesten sorron alta. Eiköhän ainakin osa feminismin saastuttamista poliitikoista panikoi huoraamisesta pikemmin tuosta syystä kuin pitääkseen yllä seksikartellia.

Seksin myynti yksityisyrittäjänä on laillista. Parituskriminalisointi estää bordellit ja myöskin seksipalveluiden markkinoinnin. Katso Seksityö ja laki.

Espanol travestis cordoba julia de abuelas x videos porno españolas videos porno pov xxx free videos ñorno xxx mujeres muy grandes follando masage porno hd videos culonas descargar vídeos de maduras follando tetonas folladas videos gratis estrellas del porno vintage bbw videos porno 3d pierre woodman videos pornos de maduras best porn 18 xxx videos porno gratis amateur videos free video porno arabes videos gratis morena follando italiana follando maduras viejas porno amateur interracial mujeres eyaculando videos pornos gratis maduras calientes culos calientes culos negras cachondas masaje erotico trios gratis desvirgacion anal videos porno en español tetonas hd porno tríos phorno vídeos de travestis porno.

con mujeres free hd conchas peludas nacho vidal maduras maduritas. con asiaticas folladas de españolas follando gratis videos pormo español gratis de porno trio bisex porno gei brooklyn lee maduras follando en español gordas sexo duro videos porno duro gratis follar mamadas gratis peliculas porno hd porn toro pprno porno de sexo maduras tetonas gorditas calientes la playa poorno gratis porno las mas putas rubias 19 amater videos porno español parejas españolas videos sexo con condon maduras xx gratis videos gigi love sexo amateur porn hd tias cachondas pareja joven follada negras follando video maduritas.

Liian pieni kalu pano homoseksuaaliseen seuraa

Silti en ole jostain syystä koskaan käyttäytynyt noin. Käytännössä tapaamiset olivat silkkaa seksiä, vaikka toki juttelimme ja jaoimme asioita. Aika hyvinhän tuo on suomilahnalle jos krt viikossa saa, ei sen enempää ansaitsekkaan. Huoliteltu, ystävällinen ja rakastava vaimo, ei entinen nalkuttava, lapsillekin räyskivä ämmä. Mitä bordellit siis oikeasti ratkaisisivat? Jos sarjaan halutaan lisätä romantiikkaa, miksei sen toteuttamiseen yritetä panostaa tarpeeksi?

Liian pieni kalu pano homoseksuaaliseen seuraa