Mitä mies haluaa naiselta homoseksuaaliseen sängyssä chat treffit

Yhteen lauseeseen tiivistettynä; naisen pitää sanoa mitä haluaa, mutta hienotunteisesti. Niin, ja sanotaan vielä että toki minäkin opin kertomaan mistä nautin, ettei siinä vain naisen ehdoilla menty. Vaikuttaa siltä että miestäsi todella ällöttää jokin, ehkä juuri hiki tms eritteet.

Haiskahtaa hivenen neuroottiselta käyttäytymiseltä, samalla tavalla kuin joidenkin ihmisten pitää päästä välittömästi pesemään kätensä kun on jonkun kanssa kätellyt. Voisit vaikka hienovaraisesti valistaa miestä siitä että esileikissä ja suuseksissä ei ole mitään likaista. Jos tällaiset normaalit asiat ahdistavat miestäsi, voisit suositella hänelle keskustelua esim.

Tämä siis ihan hänen parhaakseen, ei vain sinun takiasi. Turha ahdistus on turhaa ja siitä kannattaa pyrkiä eroon vaikka sen kanssa pystyisikin "elää kituuttamaan". Minun mieheni on jopa kieltaytynyt kädellä hyväilemästä sieltä, koska ei jaksa mennä alakertaan pesemään käsiään, suuseksistä puhumattakaan! Vastaukseksi olen saanut, ettei pidä suuseksistä, eikä ole ainakaan 10 vuoteen harrastanut sitä. Myös suuteleminen on vaikeaa.

Muutaman oluen jälkeen ehkä. Kummallisinta tässä on, että alussa meillä oli tosi kiihkeää, ja hän on kehunut, että naisia on ollut niin paljon, ettei muista edes kaikkien nimiä. Joitakin vuosia meni suuseksissä ja suutelua ei ole. Tämä on tosi julmaa sanoa, mutta onko mieleesi tullut, että miehelläsi olisi toinen nainen? Tuollainen käytös on aika normaalia sellaisessa tilanteessa. Mies elää toisen naisen uuden ihastuksen? Tuo sama pätee myös naisiin joilla on toinen mies.

Kyllä äijälläs on toinen nainen niin uskomattomalta kun se kuulostaakin! Toi on totta, kun ex naisystävällä oli suhde toiseen mieheen ei saanut edes koskea ja jos koskin tuntui kuinka naista kylmesi mun kädet vartalollaan, aika ymmärretävää mutta jos ei ole vieraista kyse aika erikoista, minä olen ollut aina halukas nuolemaan puolisoa. Vaimoni on taas todennut tietyn iän ylitettyään kokeilujen kautta että ei todellakaan halua esim.

Alkuaikoina halusi suudella ja pussailla ja harrastaa seksiä mutta sitä ei kauaa kestänyt. Inhoaa myös eritteitä ja on suorastaan pahoinvoiva kun valun hänen spermaansa. En suostu elämään liitossa jossa miestä ällöttää tms. Vittu nyt vaan on ällöttävä lihamöhkäle ja karvat yök. Ei se haju suihkussa lähe. En kyllä nuolemaan pystyis. Enkä naiselta vaadi suihinottoa. Kaikki miehet eivät halua suukotella tai nuolla naisen aläpäätä, näin olen käsittänyt mutta minä nuolen ahnaasti ja mielelläni ja sen on kumppani huomannut vuosien saatossa, hän kun pitää ehdottomana asiana että ennen yhdyntää nuolen kunnolla ja mikäs sitä puhdasta pimperoa nuollessa.

Tosiasia vaan on että toisen pimpero haisee hunajalle ja toisen sille silakalle. Samoinhan se on miehen spermankin suhteen.

Toinen haisee maistuu makealta maltaalta ja toinen viikon vanhalta jalkasilsalta siis aika rajua homejuuston hajua. Nuo haju molekyylit on ihan tarkoiteuksella ohjaamassa geneettisesti oikeat ihmiset yhteen. Näin meille biologi selitti. Olet oikeassa, tyttöystävälläni jäi nuorempana välillä pimperon virutus väliin, ei se suuseksi silloin mitään herkkua ollut kyllä se silakalle haiskahti ja oli myös ikävän makuinen.

Iän myötä kävi kyllä pesulla aina enen seksiä ja itsekin virutan vehkeeni ennen panotouhuja, ei nainenkaan varmasti halua ottaa likaista kalua suuhunsä tai sisälleen. No en ole kyllä koskaan hunajaa pillussa haistanut ja aika monta karva römpsää ollut naaman edessä, vahän eri tuoksuja kyllä huomannut, vähemmän ja enemmän karvaisia. Mutta jos nainen esim, ollut kuumalla ilmalla samat pikkarit aamusta iltaan jalassa ja illalla pyytää nuolemaan ilman pesua niin eipä ole kovin kiintoisa elämys, hyi sitä hajua mutta kun ei oikein kehtaa sano.

Ihmisillä on erilaisia tapoja ja haluja. Eivät kaikki tykkää antaa suuseksiä, oli sitten mies tai nainen. Ei siinä ole mitään outoa, kuten ei siinäkään, jos siitä puolestaan tykkää. Ja suihkuun heti meno ei todennäköisesti liity millään tavalla sinuun!

Mekin menemme suoraan pesulle aktin jälkeen. Ei ole kivaa siivota. Minä ja mieheni emme kumpikaan oikein innostu kovin pitkistä suudelmista. Jotenkin ei vaan nappaa sellainen suutelu, joten mielummin pussailemme vähän, ja ei aina edes suulle, vaan vaikka poskelle.

En ole millään muotoa kokenut sen heikentävän meidän seksielämää, joka on nautinnollista ja intohimoista. Miehesi halut ja haluttomuudet ovat aivan normaaleja. Kaikkein kamalinta on pussata tupakoivaa, on se niin kuvottava haju se tupakan haju, sama jos toinen rakastaa valkosipulia tai homejuustoa sekä viinaa.

Kyllä minä pillua nuolisin. Aloittajan mies ei siis ole kummoinen kumppani sängyssä. On niitä tylsiä naisiakin sängyssä ja tilanne on varsin samanlainen: Että älä sinä aloittaja ajattele, että vika on sinussa. Te saatatte olla vaan seksuaalisesti erilaisia. Miehesi ei kaipaa sellaista seksiä kuin sinä ja helposti siksi sinä koet itsesi hämmentyneeksi, torjutuksi ja jopa epämiellyttäväksi. Myönnytyksiä voi ja pitää tietysti tehdä. Jos suuseksi on jommalle kummalle täysin ehdoton ei, kyllä sen kestää jos muuten seksi on monipuolista ja ihanaa.

Mutta jos alunpitäenkin on klikkiä eri saroilla esileikistä seksin määrään, on syytä oikeasti miettiä kumppanin valintaa uudelleen. Se ei nimittäin siitä yleensä enää parane. Sitä vaan itse lopulta turhautuu ja saattaa tulla kaikenmoisia itsetunto- ja turhautumisongelmia jotka heijastuu koko parisuhteeseen lopulta. Sitä kun tuon tajuaisi ajoissa eikä vasta sitten kun on hankittu talot lainat ja lapset.

Jospa se ällötys johtuu hiivalta dunkkaavasta tavarasta!!! Tuo kuulostaa ihan minulta mutta olen nainen. En halua suu seksiä enkä tee sitä mielelläni itsekään. Eipä tuo miehen ikään onneksi sitä mulle tee. Jos jotain kumppanin vaihtoa nyt tuommoisen mitättömän asian vuoksi miettii niin täytyy sanoa että kyllä on hakoteillä ja rakkaudetonta itsekästä peliä. Kiukaan muukaan ei voi olla elämän joka saralla oman mielesi mukainen täysin.

Oma mieheni on ihana ja mielelläni harrastan seksiä hänen kanssaan hänen halujensa mukaan vaikka tiellä vähäisemmät. Eikö pitäisi siis mieluummin tulla vähän vastaan kuin ajatella itseään jos muuten on ihanaa.

Jos kerran rakastat häntä. On naisia jotka kokee loukkaavana jos mies ei halua nuolla mutta kaikki eivät siitä pimperon mausta välitä eikä tykkää eritteistäkään. Naisystäväni kadotti halun ottaa suihin jo vuosia sitten, ei vaan halunnut enää mutta oletti kuitenkin aina ennen yhdyntää että minä nuolen mutta päätin kuitenkin sitten kieltäytyä kun en itsekää saa suullista hyväilyä. Siitäkös naisyhtävä otti herneen nenään ja kysyi että eikös pimpin maku miellytä vai.

Kun suuseksi loppui loppui seksikin aika äkkiä, kuivaa kautta jo toista vuotta pitkälti. Yleisesti tunnutaan ajattelevan, että mies tekee aloitteen seksistä. Jos nainen on itse joka kerta aloitteen tekijä, eikö hän silloin ole enemmän pukki kuin l-u-t-k-a ja ansaitse ne samat sulat hattuun kuin mies joka on " kovan luokan metsästäjä " näissä asioissa?

Miehekkyys on aina muodissa Aika paljon puhutaan siitä minkälaiset MIEHET vetoavat naisiin, mutta useimmiten keskusteluissa hukataan fokus ja keskitytään yksittäisiin ominaisuuksiin. Osaatko kiteyttää Ja tai tiivistää, millainen on se paljon puhuttu miehekäs mies tai naisekas naisellinen nainen?

Tuli vielä mieleen, että jos miehen kiinnostus lopahtaa jos seksiä harrastetaan ensimmäisillä treffeillä, niin itse ajattelen että jos joku oikeasti ajattelee niin, niin sen täytyy itse olla lyhytjänteinen ihmissuhteissa ja ajattelee liikaa seksiä. Minusta tuollaisia laskelmia ei pitäisi tehdä koska elämässä voi tapahtua mitä tahansa. Olisi ikävää jos toinen vaikka jäisi auton alle ja kuolisi eikä olisi ikinä ehtinyt harrastaa seksiä kun on pitänyt katsoa kalenterista että milloin se on sopivaa.

Tuollainen laskeskelu on vain alkusoittoa sille, että suhteessa seksiä käytetään vallankäytön välineenä. Seuraava aste on, että seksistä tulee todellinen kiristysväline tai vähintään molemmille tulee siitä paineita.

Mielestäni nuo ovat kaksi eri asiaa. Jos mies unohtaa heti kaikki jutellut asiat ja hylkää ekojen treffien jälkeen jos seksiä tulee, niin tuskin se on ikinä ylipäätään muuta halunnut kuin seksiä, kyseessä pinnallinen ihminen.

Tässä yritetään vain sälyttää kaikki syyt naisen niskoille jos jokin ei toimi. Minusta sellainen joka ei kelpuuta naista koska sai pesää siltä liian äkkiä, joutaa olla yksin. Silloin ei ole mitään todellista emotionaalista tarvetta löytää pysyvää kumppania vaan sitä vältellään vähintään alitajuisesti jotta ei tarvitsisi tuntea pahaa omatuntoa ja sitoutua. Aina on helpompi syyttää toista ja mieluiten vielä jotain isompaa ihmisryhmää.

Se pihtaaminen itseasiassa tuntuu siltä, että alistuu keinotekoisiin sukupuolirooleihin ja oikein alleviivaa sitä, että naisilla ei ole samoja oikeuksia kuin miehillä mitä tulee seksuaalisuuteen. En kertakaikkiaan voi osallistua sellaiseen naisten sortamiseen vaan harrastan seksiä silloin kun itse haluan ja olen sitten sinkku vaikka koko loppuelämäni jos niikseen tulee.

Ja mitä tulee näihin pettämisasioihin: Eikö ole hyvä, että seikkailee sinkkuna riittävästi ettei tarvitse sitten suhteessa haikalla mitään kokeiluja kun tietää, etteivät seikkailut lopulta niin ihmeellisiä ole? Se millainen ihminen on sinkkuna, ei ole sama asia kuin parisuhteessa. Minä esimerkiksi uskon yksiavioisuuteen ja pitkä suhde olisi hieno asia.

Ei mitään tarvetta pettää. Ylipäänsä uskon, että pettäminen on oire jostain isommasta ongelmasta itsensä kanssa eikä se, että on pakko saada hulluna seksiä. Uskon, että moni ihan turhaan menettää mahdollisuudet hyvään ihmissuhteeseen koska tehdään hätiköityjä päätelmiä seksikäyttäytymisen takia.

Naisten täytyisi pitää yhtä, mutta koska täytyy muka kilpailla miehistä yäk, en kilpaile niin siksi leimataan muut naiset kevytkenkäisiksi l-u-t-k-i-k-si että itse muka vaikuttaisi paremmalta. Todellisuudessa mitään l-u-t-k-i-a ei ole edes olemassa. Se on pelkkä myytti joka on luotu naista vastaan toisten naisten toimesta.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. En jaksa lukea läpi yhdentekevää hölpötystä, enkä vastailla useisiin kysymyksiisi, mutta lähdetäänkö treffeille? Aloittajalle, tuntuu, että sulla itselläsi on ongelmia oman seksuaalisuutesi kanssa, kun se aihepiiri sun jutuissa koko ajan pyörii. Kaikesta ei ole pakko avautua. Itse olen seksiaddikti, harrastan seksiä muutaman vakimiehen kanssa säännöllisesti, välillä pokaan uusia miehiä.

Tätä en kuitenkaan mainosta kenellekään, koska se ei ole yleisesti hyväksyttyä naisille sopivaa käytöstä. Se vain on minun elämääni, en halua vain yhtä miestä, haluan monta. Me eletään vuotta ja sinä et voi avoimesti olla sellainen nainen kun tahdot! Nimenomaan sinun tulisi mainostaa sitä millainen olet jotta vanhat kangistuneet ennakkoluulot poistuisivat vielä joku päivä!!!! Itseasiassa olen samaa mieltä, mutta toisaalta aisiat vain menevät niin että jos haluat myöhemmin seurustella kukaan ei halua naista tai miestään jolla on ollut paljon kumppaneita.

Itse harrastan kanssa muutaman miehen kanssa säännöllisesti seksiä ja joskus jonkun irtopanon kanssa. Itsekin pidän tai oikeastaan rakastan seksiä.

En jaksa lukea läpi yhdentekevää hölpötystä, enkä vastailla useisiin kysymyksiisi, mutta lähdetäänkö panemaan? Mutta silti valitat, koska tosiasia on, etteivät nämä tapaamasi miehet ole huolineet sinua. Biseksuaalina tunnut ajattelevan, että miehet ja naiset ovat samanlaisia, mutta silti tunnustat ettei lesbojen kanssa ole ongelmaa. Ehkäpä sittenkin hormonit saavat meidät toimimaan eritavalla omasta itsekkäästä näkökohdastaan.

Miehen biologia haluaa varmistaa oman isyytensä sillä ettei nainen ole liian helppo, mutta silti jakaa omia geenejä. Kaksinaismoralista kenties, mutta silti biologian kannalta varsin järkevä lisääntymistaktiikka, sillä luonto ei ole reilu.

Nainen on aina oman lapsensa äiti. Siispä naisen itsekäs biologia haluaa varmistaa lapselle parhaan siittäjän geenit, mutta paras siittäjä ei ole aina paras elättäjä.

Naiset ovat yhtä kaksinaismoraalisia ja itsekkäitä biologialtaan kuin miehetkin, koska biologisesti olemme eläimiä. Mies haluaa olla oman lapsensa isä, siinä missä nainen haluaa lapselleen parhaan siittäjän ja parhaan elättäjän. Mutta tämän myötä molemmat ovat taipuivaisia myös pettämään, varmistaakseen oman jälkeläistuotannon, mies pyrkimällä suureen määrään ja nainen parhaaseen laatuun. Haluan kuitenkin uskoa, että jokin muu asia on ollut se syy miksi jonkun ihmisen kanssa ei ole tullut mitään vakavampaa.

Tarkoitukseni ei ole puhua yksityiskohtaisesti siitä että kuka huoli tai jätti huolimatta milloinkin kenetkin, tai olla vihainen vaan selvittää että voiko oikeasti tuollainenkin syy olla että seksiä oli ensimmäisellä tapaamisella. Etsin toisenlaista ihmistä, jos ei löydy, niin sitten ei löydy.

En aio muuttaa mitään toimintatapojani koska en ole kiinnostunut teeskentelemään. En myöskään koe tarpeelliseksi, että miehet ja naiset olisivat samanlaisia.

Kysymys on siitä, mitä saa tehdä ja mitä ei, ja rajoittaako sukupuoli jotakin vai ei ja jos rajoittaa niin en aio silti totella mitään sääntöjä. Kokemukset sekä lesboista että heteromiehistä on vielä sen verran rajoittuneet, että kaikki on vain arveluja. Siksi kysyn, kun en tiedä. En koe olevani helppo, en missään vaiheessa ole sanonut, että harrastaisin seksiä kaikkien ihmisten kanssa joiden kanssa menen treffeille.

Nimenomaan sanoin, että suurin osa tulee torjutuksi harva edes mihinkään treffeille pääsee. En sanonut, että harrastaisin useiden ihmisten kanssa seksiä tai vaihtaisin usein seksikumppania.

Että pilaako se kaiken AINA? Nykyään on myös ehkäisykeinot ja isyystestit. En tiennyt että elämme keskiajalla tai jotain D Edelleen ne testit: D Eiköhän kaikki halua varmistaa hyvät geenit jos lapsia haluaa. Nykyään tuskin kumppanista halutaan elättäjää vaan talous lapsiperheissä jaetaan puoliksi? Ainakin minulla olisi niin, jos joskus haluaisin lapsia tai yhteisen talouden jonkun kanssa.

Eli mies haluaa neitsyen pihtarin joka kuitenkin ikäänkuin myy seksiä saadakseen mieheltä elatusta? Seksistä tulee semmoinen " armopala " joka annetaan kun roskat on viety ja jotain materiaa ostettu?

Pitäydyn edelleen siinä, että valitsen itse milloin seksiä harrastan ja maksan omat kuluni: Nämähän ovat omatunnon asioita, ja mä en saa kyllä unta jos teen vastoin omatuntoani. Kiitos silti biologia ja hormonit asiallisesta, vaikkakin kummallisesta vastauksesta. Vastausta ei silti alkuperäiseen kysymykseen ole tullut. Suuressa osassa maailmaa on aivan normaali käytäntö, että morsiamen vaaditaan olevan neitsyt. Jos näin ei ole, siinä joutuu häpeään sekä sulhasen että morsiamen suvut molemmat.

En tiedä, mikä on käytetty nainen. Onko käytettyjä miehiä myös olemassa? Millä miehen poikuus varmistetaan? Ei voi kuin oksentaa. Tällaista tekstiä toki odotinkin tähän ketjuun. Seksissähän on kaksi osapuolta. Suhteen jatko on täysin toinen kysymys. Parisuhteen idea on se, että pari keskityy toisiinsa eikä rinnakkaissuhteita ole. Se, onko näin, selviää vasta useampien treffien ja pidemmän ajan kuluessa. Seksi, tapaamisten määrä ja laatu vaikuttavat arvioon suhteen tilanteesta.

Nainen ei harrasta seksiä, hän jakaa pilluaan ja nainen joka alentuu antamaan pilluaan ensimmäisillä treffeillä on halpa lutka ilman ihmisarvoa ja mielestäni hänet pitäisi polttaa elävältä. Ja nainen ei saa mitään sulkia hattuun, mies saa ne sulat koska mies saa ja nainen alentuu antamaan. Naisen kanssa voit harrastaa seksiä se ei halvenna naista, mutta miehelle antaminen halventaa. Naisen kuuluu inhota seksiä miehen kanssa. Olen varma että jokainen nainen täyttää toiveesi ja pelkkä ajatuskin seksistä kanssasi saa inhon aikaiseseksi.

Nainen ei anna mitään mutta mies lastin siemeniään. Se joka jakaa reikäänsä antaa ja se jolla on jotain sinne reikään työnnettävää antaa. Ei reikää voi jakaa. Ei se vähene minnekään vaan pysyy edelleen samana reikänä. Kyllä nainen jakaa, sen munasolunsa, mitä ilman miehen siittiö on vain kuoleva eliö.

Ei ole biologia hallussa. Tai oli vitsin yritys. Munasolu pysyy kyllä naisen sisällä edelleen. Jos mies sen saisi niin mies tulisi raskaaksi. Entä sitten, jos vaikka harrastaakin? Ei siinä ole mitään pahaa tai tuomittavaa tai mies ajattelisi sinun olevan kevytkenkäinen. Seksiin tarvitaan kaksi ja tuskin mieskään itseään huonona ihmisenä pitää, jos ekoilla treffeillä pissivehkeet menevätkin sekaisin.

Miksi se on aina niin, että nainen antaa ja mies saa? Jos kuitenkin kiinnostumattomuus johtuukin siitä, että miehet, jotka ovat suostuneet seksiin kanssasi, eivät sitten olekaan pitäneet siitä, mitä olet fyysisesti. Jos he eivät olekaan pitäneet sun pimpistä, tisseistä, vartalosta tai peppureijästä ja siksi eivät tahdo nähdä uudestaan? Tämä ei väittelemällä ja loogisilla perusteluilla mihinkään muutu.

Tai no, voihan se hiljalleen muuttua, kun aina yksittäiset ihmiset ajattelevat asiaa. Taitaa olla vähän muuallakin kuin tällä palstalla voimissaan tuo ajatus.. Vai onko aloittajakin tapaillut vain palstalaisia?

Se on ikiaikainen totuus, että antaminen halventaa naista ja saaminen nostaa miehen statusta. Mutta kun mies on antava osapuoli. Yritä vaan hyväksyä se tosiasia. Silmät ja korvat päässä olevana naisena voin kertoa, että miehet ovat hyvinkin nauttineet, yhtymisestä.

Se on niin siksi että nainen saa, olkoon kuinka ruma tahansa seksiä aina. Miehen pitää olla limainen pelimies että seksiä heruisi useasti. Muut "saavat" sitä seksiä silloin tällöin. Kysyntä ja tarjonta on tässäkin asiassa. Ja mitä tulee seksin harrastamiseen ekoilla treffeillä ja seksistä pitämiseen, mielestäni ne eivät korreloi toisiaan. Itse olen todella seksuaalinen ihminen, mutta jos harrastaisin seksiä ekoilla treffeillä, suurella todennäköisyydellä ei nainen olisi parisuhdemateriaalia.

Jokin siinä vain on. Hidas eteneminen on vain juttuni ja uskon sen näin olevan suurimmalla osalla. Kaksinaismoraaleja on ja tulee aina olemaan. Kun nainen mainitsee feministi-sanan, se miesten mielissä tarkoittaa miesvihaajaa, joka näkee tasa-arvon sellaisena että kunhan itse hyödyn ja useasti tällaiset naiset ovatkin tällaisia, naisversioita sovinisteista, ei hajuakaan tasa-arvosta.

Jos harrastat seksiä heti ekoilla treffeillä, niin siitä tulee sellainen mielikuva, että todellisuudessa et edes halua seurustelua, vaan nimenomaan sitä seksiä. Juuri tämän vuoksi esimerkiksi monet nettitreffit ovat sellaisia, joissa puhutaan seurustelusta, mutta kuitenkin kumpikin osapuoli haluaa vain seksiä.

Joskus tulee ainakin minulle kiusallisia tilanteita, kun minä oikeasti tosissani etsin seurustelusuhdetta, enkä pelkkää hetken hekumaa, jolloin mies on pettynyt ja minä olen pettynyt. Valitettavasti vain edelleenkin on sellainen käsitys, että nainen on antajana ja mies on ottajana.

Osittain tämä tietenkin johtuu fysiikasta. Jos miehen vehje veltostuu, yhdyntää ei voida harrastaa ja yleensä aina miehen into seksiin lopahtaa silloin eikä mies halua edes kädellään tai suulla tyydyttää naista.

Itselläni on yhden yön jutusta kokemus, jossa mies laukesi jo ennen yhdyntää, jolloin homma loppui sitten siihen. Käyttäytymisesi osoittaa, että seksi on sinulle erittäin tärkeää. Keskimäärin ihmisella on kuitenkin vain keskinkertaiset halut. Ehkä sinun estottomuutesi voi myös vaikuttaa joihinkin miehiin siten, että he kokevat, että eivät pystyisi tyydyttämään sinua, vaan hakeutuisit helposti tyydytyttämään itseäsi myös parisuhteen ulkopuolelle.

Nämä ovat vain olettamuksia. Suosittelen, että kysyt joltakin kivalta mieheltä jälkikäteen tätä asiaa, että miksi juttu päättyi vain seksiin, koska olisit halunnut jatkaa tapailua, että voisiko suhde edetä pidemmälle.

Tässäpä mun näkökulma asiaan. Ei seksin harrastaminen eka treffeillä ole ainakaan minulle ongelma. Sehän on vaan positiivista, jos on niin paljon molemminpuolista vetoa.

Ei seksissä ole kysymys antamisesta tai ottamisesta, tosin tällä palstalla on taatusti eriäviä mielipiteitä. Tottakai nainen saa haluta. Sinkkuna eläminen olisi aika tylsää sekä miehille että naisille, ellei saisi harrastaa seksiä. Saisen seksuaalisuus on monille miehille niin pelottava asia, että on helpompi mielessään kieltää sen olemassaolo kuin hyväksyä se: Ei ole mitään syytä vastustaa, jos on sinkku. Uskollisuus on lupaus, joka podetään, mutta kenelle sinkku olisi uskollinen, kultakalalle vai?

Tapahtunutta ei voi pyyhkiä pois, muisti sen tai ei. Minä en ainakaan etsi pihtaria, kierrän kaukaa. Varmaankin on heteromiesten ongelma, kun naisen seksuaalisuus pelottaa. Mulle seksi on luonnollinen asia.

Uskonto ja sen muovaama kulttuurimme on tehnyt seksistä tabun. Japanilaisilla ei esimerkiksi ole tätä ongelmaa. Ehkäpä naiset ei saa sulkaa hattuun koska me miehet olemme liian helppoa riistaa: Olen ammatinopettaja ja suunnittelija Jos sinussa on 'munaa', ota yhteys: Jos ei harrasta seksiä ensimmäisillä treffeillä, on pihtari?

Nyt on kyllä tullut katsottua liikaa Nikke Knattertoneja. Välitön sänkyyn päätyminen kertoo ihmisen sinisilmäisyydestä ja lyhytnäköisyydestä. Haluan tutustua naiseen, joka suhtautuu minuun aluksi vähän kriittisesti arvioiden ja epäillen. Tietenkin miehen syliin välittömästi antautuva nainen antaa signaalin, että luottaa mieheen heti täydellisesti ja kertoo miehelle myös sen, että nainen on muidenkin miesten kanssa käyttäytynyt samalla tavalla.

Liiallinen luottamus heti alkuun on osoitus henkisestä heikkoudesta eikä sellainen ihminen ole hyvää parisuhdemateriaalia. Kahden tunnin tutustumisen jälkeen et tiedä ihmisestä yhtään mitään, vaikka tuntuisikin että "aivan kuin olisi aina tunnettu".

Minusta samat säännöt pätevät kyllä miehiinkin. En tiedä miksi heillä olisi erityislupa panna heti ilman mitään seuraamuksia. Itse olen sen verran kauniiksi haukuttu naikkonen, että joudun todellakin pihtaamaan seksiä jotta selviää, onko mies vain sen perässä vai ei.

Eipä sillä, harvoin edes haluan miestä heti kättelyssä, tai jos haluan, tiedän, että halu vain syvenee kun ihastun, joten ikäänkuin haudon tunnetilaa ja seksi on pikkuisen panttaamisen jälkeen entistä parempaa. Karu totuus on, että joskus aikanaan harrastin seksiä liian aikaisin, siis itseni kannalta, ja koska olen tunneihminen, koin sen ahdistavaksi enkä tuntenut oloani mitenkään erityiseksi.

Moni mies on sanonut, että naiset käyttävät tätä "haluan ainoastaan sinua poikkeuksellisen paljon" -taktiikkaa miehiin usein kun pomppaavat sänkyyn heti. Kuulema eräs nainen jokaisen kolmen kaveruksen kohdalla, toki erikseen ;D. Ainakin omien puheidensa mukaan. Täällä saa ja pitääkin keskustella aiheesta, se on hyvä, mutta tämä "naisen heti antautuminen" on ikuisuuskysymys, jonka taustalla ei aina ole rationaalisuutta.

Miehetkin perustelevat negatiivista suhtautumistaan "ensi-iltaseksiin" usein vain sillä, että "Näin se on aina ollut ja tulee olemaan". Onhan se totta, että miehet arvostavat enemmän naista joka pihtaa kun naista joka nussituttaa itseään heti. Koska silloin mies ajattelee, että monenkohan miehen nussima reikä tämä nainen on kun minäkin sain heti. Ja se on myös totta, että me miehet arvostamme enemmän aitoa puhdasta neitsyttä ja kunnollista naista kun teitä jotka sellaista vaan esittävät.

Valitettavasti kunnollisia naisia on vähän joten joudumme yrittämään tyytymään edes vähän käytettyihin. Mutta ei siinä ole sellaista aitoa kunnioitusta ja syvempää rakkauttaa vaan kun huora rupsahtaa niin sitten vaihdetaan uutta tilalle.

Naisella on kaksi arvoa miehen silmissä: Mitä enemmän ne kuluvat sitä matalampi naisen arvo on. Laita vaan hame päälle, miehistä et voi puhua yhdellä suulla. On jo melko paksua väittää että joka jaska olisi henkisesti pimahtanut.

Se, ettei itse saa, ei tee koskemattomuudesta jaloa, vaikka hieno yrityshän se on kääntää surkeus upeudeksi. Mahtaisi olla naikkosella hirttoköysi kädessä aika pian, jos tajuaisi että on pantannut itseään tuollaista pikkunilkkiä varten ja MIKSI?

Sä olet itse käytetty ja puhkinussittanut itseäsi, ei sulla ole mitään varaa vaatia yhtään mitään spesiaalia. Arvosta vähän itseäsi ja sukupuoltasi, niin ei tarvitsisi olla niin vihamielinen.

Kukaan ei sitäpaitsi halua sinun nussimaasi naista: Heteronaisen kuuluu olla siveä luonnoltaan. Aloittaja onkin bi, eli ei koske häntä ;. Luonnollisuuteen vetoaminen suuntaan tai toiseen on kyllä kaksiteräinen miekka. Sillä yhtä luonnollista kuin on olla estoton on myös olla estoinen, sänkyyn hyppäämisen suhteen. On yhtälailla henkistä väkivaltaa vaatia muilta estottomuutta kuin estoisuutta. Mutta hyvää, toiset huomioonottavaa ja kohteliasta käytöstä, voinee odottaa jokaiselta.

: Mitä mies haluaa naiselta homoseksuaaliseen sängyssä chat treffit

MIES ETSII HOMO MIESTA ILMAISET SEX 858
Mitä mies haluaa naiselta homoseksuaaliseen sängyssä chat treffit 443
Thai hieronta pateniemi hieronta kannelmäki homoseksuaaliseen 40 nussi homo vaimoani
HOMOSEKSUAALISEEN SEX ILMAISET PROSTATA HIERONTA Pienessä ajassa opin pitkät, huulista nauttivat suudelmat. Eikä Kylmis ole Voisin auttaa lastaamaan porvarit Siperian junaan. Suosittelen, että kysyt joltakin kivalta mieheltä jälkikäteen tätä asiaa, että miksi juttu päättyi vain seksiin, koska olisit halunnut jatkaa tapailua, että voisiko suhde edetä pidemmälle. Siis, please, ei näitä "stereotyyppi" kinasteluita. Naiset kärsivät hiljaisesti rakkaudettomissa avioliitoissa! Ihan sama mitä yrität valehdella muille ja itsellesi, mutta hetero et ole.
Mitä mies haluaa naiselta homoseksuaaliseen sängyssä chat treffit Sex homo treffi orgasmi naiselle
En näe sitä mitenkään vastenmielisenä, mutta eipä tuo kyllä yhtään houkutakaan Parisuhteen idea on se, että pari keskityy toisiinsa eikä rinnakkaissuhteita ole. Ja mitä tulee näihin pettämisasioihin: Tottakai naisten enemmistö joutuu jossain vaiheessa ottamaan lusikan kauniseen kouraan ja hyväksymään arkielämän kovat tosiasiat: Luonnollisuuteen vetoaminen suuntaan tai toiseen on kyllä kaksiteräinen miekka.

Mitä mies haluaa naiselta homoseksuaaliseen sängyssä chat treffit

Jos se ei tykkää nuolla pillua niin milläs vakuuttelet että tykättävä on? Kaikkein kamalinta on pussata tupakoivaa, on se niin kuvottava haju se tupakan haju, sama jos toinen rakastaa valkosipulia tai homejuustoa sekä viinaa. Tarjouksia on tullut mutta olen rakentanut itselle suojamuurin ympärille enkä halua ketään päästää liian lähelle. Kyllä se nyt vain niin on, että naiset kaipaavat miehiltään huomiota ja arvostusta toki miehet naisiltaankin, mutta yleensä toisessa muodossaja fiksu mies sitä myös heille antaa, vaikka se joskus kyllästyttäisi. Mies ei halua jakorasiaa vaan mies haluaa seksuaalisesti ja siten emotionaalisesti luotettavan naisen. Ainakin heiltä jotka ovat jotain sivistystä saaneet.

Kalua ilmaiseksi mies homo ejakulaatio video