Seuranhakuilmoitus homo nakukuvat suomi

Ihmiset ei myöskään aina toimi kauheen loogisesti ja johdonmukaisesti. Oon ite vuotias ja homo, minkä mun kaveritkin tietää. En kuitenkaan oo kovin homomainen ja mun kaverit on melkeen pelkästään heterojätkiä, en siis liiku tyttöporukoissa jne.

No, muutaman kerran ollaan yhden kaverin kanssa tultu baarista mun luo nukkumaan, koska se asuu kauempana ja mä kävelymatkan päässä keskustasta. Mä ajattelin itsestään selvästi että se nukkuu sohvalla mut ekalla kerralla se kysy haittaako mua jos se tulee sänkyyn mun viereen.

Ja lisäs siihen että sun vieressä on niin turvallista nukkua kun oot homo eikä sua haittaa. Mä en oo koskaan kysyny siltä mitä se sillä oikeen tarkotti, mun mielestä kai olis loogisempaa että se ei halua maata puolalasti homomiehen vieressä mutta jotenkin se näkee sen asian eri tavalla.

Ja se jätkä on mun tietääkseni ihan perushetero. Että ei näistä aina selvää ota ja siihen se aina kömpii sänkyyn mun viereen jos tulee yöksi. Ei nyt kuitenkaan lusikkaan sentään. Oliko sun mielestä epämiellyttävää että se tuli siihen? Tai miltä se tuntui? Väittäisin, että tässä on kyseessä kaksi bi-jätkää, jotka haluavat homo läheisyyttä. Ei heteropoika lähde edes humalapäissä nukkumaan toisen jätkän viereen. Ei niin hyvää kaveria ole, että näin kävisi.

Pitää olla sitten sellainen tilanne, että muuta nukkumapaikkaa ei löydy, niin silloin saattaisi näin käydä. Ei homous pitäisi mitenkään haitata hyvää kaverisuhdetta, ellei sitten lähentele kaveriaan. Siinä voisi olla se raja. Tietoisesti oleva homon sänkyyn voi bi-poika jo mielellään mennä, koska kiihottaa ajatus siitä, että yöstä voi tulla mielenkiintoinen kokemus. Kyseessä on tyypillinen kännisekoilu eikä välttämättä tarkoita yhtään mitään.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Setä haluu taas kivoja kiksejä. Mulle ei ole laivalla ihan noin käynyt, että kaveri tulisi kännipäissään nukkumaan mun viereen, mutta on käynyt niin, että mä olen jostain syystä menny kaverin viereen yöllä ja ihan sekaisin.

Olen kaapissa, joten siinä oli aamulla selittämistä. En tajunnut sitä itekkään, miksi olin yrittänyt mennä just kaverin viereen. Mutta on sitten sellaisiakin reissuja, että ollaan vaan kännissä ajauduttu laivatuttavuuden kanssa samaan punkkaan, ihan vahingossa kai Tulevana viikonloppuna täytyy lähtee laivalle. Vastaa alkuperäiseen viestiin Onko mu paras kaveri homo?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Meikään vetoavat vanhemmat, vatsakkaat, viiksekkäät mutta kuitenkin voimakkaat miehenköriläät. Olen käynyt arabimaissa ja koska satun olemaan blondi, juuri tuollaiset vanhemmat herrat loivat minuun irstaita katseita ja saivat perhoset pörrimään mahassani.

Uskaltaako mennä itse asiaan? Ja ennen kaikkea missä - Egyptissäkö? Vai täytyykö tyytyä vain Saksan rajalliseen tarjontaan? Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Gay Kylpylässä.. Olin perheeni ja parhaan kaverini kanssa tänään yhdessä kylpylässä En ollut nähnyt kaveriani koskaan ennen alasti missään tilanteessa joten vähän jännitti tilanne Enkä ollut runkannut pariin päivään niin olin varma jo etukäteen että minulla alkaa seisomaan jossain kohtaa..

No koitti aika kun piti vaihtaa uikkarit päälle , siel oli sellaset kopit mihin mentiin vaihtaan kamat ja siel kopis olin samaan aikaa kaverini kanssa ku se oli sen verran iso ja tarkotettu monelle se koppi.. Mulla oli täys stondis siinä kohtaa ku kaveriltani lähti sukat vasta jalasta ku jännitti nii hemmetisti No sain viel siin vaihdettuu ne uikkarit jalkaa ku ajattelin muuta nii ei seisonu mut tulipaha jo nähtyy kaveri alasti; sit mentii suihkuu kaverini otti uikkarit pois ja meni suihkuun ja niin otin si mäkin ku siel oli sellaset erilliset suihkut ettei nähny toista mitekää nii ei ollu ongelma mut sit se pyys mua saunaa Olin iha peloissa että mitä jos ny alkaa seisoo ei helvetti kaverini varmaan lähtee meneen täältä Oltii saunassa ja huomasin että kaverillani oli seisokki kattelin ihmeissäni että mitäs helvettiä nyt et se äijä seurustelee tytön kanssa ja sillä seisoo kun ollaan kaksi saunassa , noh ei menny kauaakaa nii mullaki oli iha armoto stondis päällä ja katteltii vaa molemmat muualle iha ku ei huomattais toisiimme:

.

Seuranhakuilmoitus homo nakukuvat suomi

En tajunnut sitä itekkään, miksi olin yrittänyt mennä just kaverin viereen. Mä heräsin siihen kyl mut esitin nii et nukkuisin kosk en yhtää tienny mitä mun ois pitäny sanoo tai tehdä siinä. Se tuntu ekaks ahdistavalta mut sit päätin etten välitä siit ja jatkoin vaa nukkumista. Voihan se olla että onkin, tai sitten ei oo. Setä haluu taas kivoja kiksejä.

KOSKETUSTERAPIA SIHTEERI HÄMEENLINNA HOMO

Vai täytyykö tyytyä vain Saksan rajalliseen tarjontaan? Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Gay Onko mu paras kaveri homo? Onko mu paras kaveri homo? Oon 15v jätkä ja olin laivalla mun parhaan kaverin kanssa joka on 17v ja sen vanhempien. Meil oli kaks hyttiä niin et me oltiin frendin kanssa omassa hytissä.

Me juotiin siel laivalla jonku verran ja mä menin aikasemmin nukkumaan tai oikeestaan siin kävi vähän niin et mut vietiin nukkumaan: No sit ku makasin siel hytissä yksin sammuneena nii jossain vaiheessa toi mun frendi tuli sinne kanssa.

Mä heräsin siihen kyl mut esitin nii et nukkuisin kosk en yhtää tienny mitä mun ois pitäny sanoo tai tehdä siinä. Mut se niiku kömpi alasti siihen peiton alle mun viereen tai puoliks päälle ku ei ne laivan sängyt mitään leveitäkään oo. Se tuntu ekaks ahdistavalta mut sit päätin etten välitä siit ja jatkoin vaa nukkumista.

Aamul ku heräsin nii se ei ollu siin enää. Mut mitä te luulette onks se homo? Ja oisko mun pitäny sanoo tai tehdä siin jotain? Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Voihan se olla että onkin, tai sitten ei oo. Ei sitä ton perusteella voi sanoa. Ehkä se vaan oli niin kännissä, ehkä se vaan halus nukkua jonkun vieressä ilman mitään sen kummempaa. Tosin olis se voinu edes bokserit pitää jalassa mutta en mä nyt siitäkään mitään pitkälle vietyjä johtopäätöksiä vetäis.

Mutta mitäs jos se onkin homo? Vaikuttaisko se jotenki teidän kaveruuteen? Ihmiset ei myöskään aina toimi kauheen loogisesti ja johdonmukaisesti. Oon ite vuotias ja homo, minkä mun kaveritkin tietää. En kuitenkaan oo kovin homomainen ja mun kaverit on melkeen pelkästään heterojätkiä, en siis liiku tyttöporukoissa jne. No, muutaman kerran ollaan yhden kaverin kanssa tultu baarista mun luo nukkumaan, koska se asuu kauempana ja mä kävelymatkan päässä keskustasta. Mä ajattelin itsestään selvästi että se nukkuu sohvalla mut ekalla kerralla se kysy haittaako mua jos se tulee sänkyyn mun viereen.

Ja lisäs siihen että sun vieressä on niin turvallista nukkua kun oot homo eikä sua haittaa. Mä en oo koskaan kysyny siltä mitä se sillä oikeen tarkotti, mun mielestä kai olis loogisempaa että se ei halua maata puolalasti homomiehen vieressä mutta jotenkin se näkee sen asian eri tavalla. Ja se jätkä on mun tietääkseni ihan perushetero. Että ei näistä aina selvää ota ja siihen se aina kömpii sänkyyn mun viereen jos tulee yöksi. Ei nyt kuitenkaan lusikkaan sentään.

Oliko sun mielestä epämiellyttävää että se tuli siihen? D onneks siel ei ollu sillo viel ketää muita Sit ku molemmil oli vähä laskenu mentii uimaa ja sun muuta kylpemää ja käytii viel monesti saunassa ja aina molemmil vähä seiso mut kumpikaan ei sitä ottanu puheeks: Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin.

Mukavaa että löysit toisen samankaltaisen: Kerroit että seurusteli tytön kanssa niin oliko kyseessä bisse vai kaappihomo, kysyitkö asiasta? Vastaa alkuperäiseen viestiin Kylpylässä.. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?