Hiusmallit pyöreät kasvot kireä kalu homo

Etumuksen pullotus jaksaa kiehtoa yllättävän kauan. Miehiseen luonteeseen kuuluu myös tahto. Samanlaisuus kiehtoo, kuten myös suoraviivaisuus ja maskuliinisen särmikkäät muodot. Komealta mieheltä odottaa siloposkisuuden ja miehisen kulmikkuuden kaunista tasapainoa.

Se, että testosteron näkyy luonnollisen tasapainoisesti, on kaunista. En tiedä mikä siinä on mutta jos on ns vahva kaula niin se on vaan uskomattoman seksikästä! Pitää hillitä itteä etten käy kiinni, purrr! Ja tottakai peppu on pop. Harvemmin tulee niitä kuuluisia 'pullotuksia' katteltua, enemmän kiinnostaa esim salin suihkussa sällien alaselän, pakaroiden ja takareisien muodostamat kaaret Lihakset ja semmone miehekäs komeus.

Ei siis mitään semmosta et hauiksen ympärysmitta kattaa puolta tenniskentästä, vaan semmone peruslihaksikkuus. Ja korvat, tai siis kuulostaa varmaan oudolta, mutta siis jos ne on semmoset lämpimät ja punottavat esim saunan jälkeen ni se on jotenki hirveen söpöö: Ite homona aina mietin mietin, että miten hemmetissä nainen voi olla seksuaalisesti kiihottava: D Mut miehessä on vaan kaikki niin kuumaa.

Peput on aivan ihania ja kyllä sitä pullotustakin tulee joskus kurkittua. Reidet on myös aika kiihottavat.. Meinaatko "parantaa" nämä gay-pojat: D no en tiedä ainakin yritin, mutta eivät he taida ymmärtää: D jos ei muuta niin ainakin toin näkökulmia tänne keskusteluun: Juu, no en mä tykkää kaalilaatikostakaan ja mun kaveri jumaloi sitä.

Mä en ymmärrä, mikä naisissa muka saa ne kauniimmiksi. Totta kai pidän tyttöjä kauniina mutta he eivät herätä minussa haluja.

Ja kun tosta puhuit että et heti mieti seksuaalista vetovoimaa, niin en kyllä mieti minäkään. Tässä aiheessa nyt vaan käsittääkseni kysyttiin siitä. Ja naisten perseissä en nää mitään hienoa. Ja tietenkää et katso selkää ja reisiä vaan katsot tissejä ja persettä niinkun kaikki muutkin heteromiehet yleistys Ja joo tosiaan voisinhan mäkin alkaa sua nyt tässä samantien käännyttämään homoksi, mutta ei siitä mitään hyötyä olisi. Sinä olet hetero, minä olen homo, kaikki hyvin: Naiset ihan mukavia,mut ei oikein seksuaalisesti Kyllä naisen pakarat, selkä ja lantion kaari on kaunis.

Ainakin paljon kauniimpi, kuin miehen suora lantio. Naisten perseet on kuin lattialle jysäytetty jauhosäkki. Ei ollenkaan napakka peba kuten miehillä. Vartalossa ei ole yhtään mitään. Edessä vain pullottaa tai jopa roikkuu kauhealla tavalla kaksi rasvapalloa. Muuten vartalossa ei ole mitään muotoja. Navan alapuolella on jokin kamalan ruma värkki, josta avaruushirviöt ovat saaneet Hollywoodissa vaikutteita. Kauneus on katsojan silmässä!

Sopusuhtainen kaks-kolmekymppinenja ehkä nelikymppinenkin tavallisissa farkuisa tai urheilukuteissa tai speedoissa kiihottaa eniten.

Töröttävät nännit ja isot nännipihat ei siis mitään tyyppiä paidannapit vievät multa jalat alta ja tietysti kaunis kyrpä, mutta ulkoisesti rauhallinen, fiksu käytös, ei mitään örveltämistä. Kaikista mukavinta on myös se, että ollaan sellaisessa kunnossa että jo pelkkä hieronnan antaminenkin on nautinnollista. Rentous, ystävällisyys, siisteys, pienistä asioista nauttiminen, vähän meneväkin saa olla. Vähän tyhmäkin saa välillä olla, romanttinen.

Ämmämäinen tunteilu ja pelailu on kyllä vähän liikaa. Sittenhän on nuo sukuelimet ja eroottiset alueet, se on jotenkin mukavaa kun voi toista tyydyttää ja toinen on yhtä halukas. Voidaan kokeilla erilaisia juttuja, mahdollisuuksia on vaikka millaiseen järjestelyyn ja asentoon; kyrpä on kova ja käytännöllinen, aukkojakin löytyy.

Tietää suurpiirtein miltä toisesta tuntuu, kun omaa samat vehkeet. Miehiin ihastun, miehet kiinnostaa seksuaalisesti.

Sama täällä, -vuotiaat kiinnostaa. Hyvä kroppa, pukeutuminen ok. Ne silmät, ne silmät.. Vatsalihakset, v-kuvio tuossa vyötäröluiden kohdalla, silmät, seksikäs hymy Silmät, hartiat, lantio, kädet, nilkat, se Miestä kauniimpaa ei luonnossa ole. Mistä vetoa, että täällä unelmamiehiään kuvailevat ovat itse langanlaihoja ja kalpeitatai sitten ylipainoisia. Yks kuvaili maskuliinisia piirteitä ja siisteyttä.

HOHO Maskuliininen ei ole mikää siisti vaa turjake. Maskuliininen on vähä rähjäne. Maskuliinista ja siistiä ei olekaan Suomessa, niitä on vaan Italiassa. HAHA Ne on nimeltään mafiosoja. Mutta samaan aikaan vastustavat ankarasti naisille kohdistettuja ulkonäköpaineita. Kyllä se hyvännäköinen miesvartalo on hyvännäköinen, katsoi sitä sitten vanha läski eukko tai nuori solakka sälli. Antaa kattoa ja jos tuuri käy niin saa koskeakkin. Vaatteet pitää olla päällä. Ei mitään valmiiksi riisumista.

En anna muille kuin omalle rakkaalle, joten sellainen itsevaltainen etuilu on askeleen hakua raiskauksen suuntaan. Kiitos miinuksista, mutta eikös joku lakikin ole minun puolella. Peppu, sixpack, pullotus etumuksessa, hymykuopat, hymy ja silmät. Hyvin trollaa Sylläpito lukijoita kun nosti gay-palstan jutun ylös: Missä sanotaan, että tämä on gay-palsta. Itse huomasin vasta, kun luin juttuja.

Kysymykseen voi vastata nainenkin. Luen mielenkiinnolla ja huomaan, että miesten mielipiteet ja toiveet taitavat kohdistua ainoastaan fyysiselle puolelle. Me naiset olisimme vastanneet kysymykseen liudalla henkisiä ominaisuuksia ja lisänneet harrastustoiveita. Minua kiinnostaa miehessä tietty särmä ja ulkonäkö tietysti. En pidä erityisen lihaksikkaista, koska lihasten hankkiminen on tylsää eikä kerro hyvästä luonteesta.

Kiihottavatko henkiset ominaisuudet ja harrastukset todellakin naisia? Että kun sanot, että harrastat postimerkkeilyä, kirjallisuutta ja puhut seitsemää kieltä, alkaa naisella tussu kostua? Minuakin kiinnostaa kokonaisuutena enemmän mies, jonka kanssa olen samalla aaltopituudella ja joka on kiinnostava persoona, sivistynyt ja hyväluonteinen.

SIIS jos haen suhdetta, tai kumppania. Mutta mikä sitten noin visuaalisesti viehättää tai kiihottaa seksuaalisesti, onkin vähän eri juttu. Se ei ole varmaan kuule trollausta. Tämä on ajankohtainen asia. Itse samaa olen miettinyt jo pitkään.

Kiinnostun sopivan miehekkäästä, itsensä kanssa sinut olevasta miehestä. Tietysti tietynlaiset piirteet viehättävät niinkuin meissä kaikissa kun mietimme sitä itseä kiinnostavaa kumppania. Makuja on monia, toiset tykkää toisenlaisista ja toiset toisenlaisista. Mutta mun mielestä on aika pinnallista sanoa tykkäävänsä esim. Jos etsii oikeasti kiinnostavaa kumppania, en katso ensin pullottaako housuissa: Itse kiinnitän huomioni enemmänkin kasvoihin, tietynlaiset kasvonpiirteet herättävät kiinnostukseni ja täyteläiset huulet.

Sellainen vaalea viikinkityyppi on mieleeni. Ja jos vielä pääkopassa liikkuu jotain niin avot. Myös lihaksikkaat käsivarret miellyttää miehessä. Iso penis kiihottaa, jos on pieni niin ei mies kiinnosta. Se on vaan se jokin, jota ei osaa eritellä, kokonaisuus. En ole itse kiinnostunut miehistä seksuaalisesti.. Kauniit hampaat ja hymy kauniit nauravat silmät, sitten tietysti sopivan lihaksikkaat ja kiinteät käsivarret. Jos pidemmälle päästään, niin lihaksikas selkä. Möhömaha ja ruutupaita, ja sellainen pullamössöolemus vaikkakin olisi kuinka kauniit silmät, ei vain sytytä.

Vatsaa voi olla jonkin verran, mutta ei mikään nallekarhumainen. Joillakin on luontaista karismaa, toisilla ei, maskuliiniset piirteet herättää mielenkiinnon. Mua kiinnostaa sellanen tavallinen itseä 4- 10 vuotta vanhempi kiltti kundi, ei tarvi olla mikään bodari mutta ei saa olla läskikään, eli ihan tavallinen. Mutta Se että on karvoitusta joka paikassa myös kasvoissa kiihottaa, mutta ei kuitenkaan mikään gorilla.

Aina saa haaveilla, hahhah. Maskuliininen ja samalla sopivan poikamainen vekkuli, kiinteä peppu ja lihaksikkaat reidet, vahvat käsivarret, huolitellulla tavalla rähjäinen seksikäs parransänki, hiukset pikkasen sekaisin.. Seksuaalisesti aktiivinen, utelias ja kokeilunhaluinen. Mutta ennen kaikkea hyväksyy muut sellainenaan, kunnioittaa muita, käyttäytyy hyvin ja omaa pelisilmää eri tilanteissa. And the list goes on and on Tummat hiukset ja hyvä kroppa hyvä fysiikka, hyvät perityt geenit.

Erityisen merkittävä piirre on tuuheahkot kulmakarvat ja vahvat kulmat; selviää paremmin elossa "savannilla" ja vahvoilla pohkeilla jaksaa juosta. Kumma kyllä mutta näitä piirteitä olen huomaamattani katsellut miehessä, joka on vastaan kävellyt. Voisi kuvitella sellaisen helposti taistelun tuoksinnassa selviävän voittajana kun naaraista ja parittelusta on kyse.

Täytyy tietenkin osata myös käyttäytyä. Ja sellaisen kanssa olen onneksi naimisissa: Mun mieheni on hyvin toimeentuleva vakivirka KELA: Elämän puitteet on kunnossa OK-talo , ja käymme yhdessä matkoilla. Mutta kaikkein eniten rakastuin mieheni hymyyn. Hänellä on kauniit hymykuopat. Millään muulla ei mitään merkitystä. Miehissä kiinnostaa miehisyys,ei mikään neitiyys. Voimakkaat, kulmikkaat kasvonpiirteet, tummat silmät ja pitkät hiukset, ehkä leukaparta.

Sopivan kiinteä vartalo, lihaksikkaat käsivarret. Sopivat vaatteet ovat reisitaskuhousut ja vaimonhakkaajapaita, tai sitten huppari. MIehestä pitää loistaa vahvuus. Mutta myös hyväsydämisyys ja huumori, ei saa olla sillä tavalla kovanaama: Fyysinen vahvuus tulee esiin suorana jämäkkänä selkänä, hyvät käsi- ja jalkalihakset, mutta ei mitään bodattuja vaan työllä ansaitut, pylly tietty on tärkeä osa, Sängyssä on mukavaa kun mies päällä siinä painavalla vahvalla ruhollaan.

Jännä kietoa kätensä ympäri ison rintakehän ympäri, hipelöidä hauiksia. Tuntea itsensä hennoksi ja siroksi naiseksi: Hymy ; Itse en pidä mistään älyttömistä lihaskimpuista, mutta sellainen jäntevyys on hyvännäköistä.

Eli ei mitään bodaajaa, ihan vaan hyväkuntoinen mies. Arabi, thaikkupoika, afrikkalainen jolla iso kalu ja jännä englannin aksentti, latinopoika.

Eli semmonen eksoottinen, vähän niinkun maakuopassa tai savimajassa kasvanut alkukantainen nuorikko. Länsimaisten, sliipattujen kaupunkilaisten kanssa olin nuorena miehenä, mutta enää ei kiinnosta. Nykyinen poikaystävä on juurikin thaimaasta ja hän tulee mun luokse vierailulle helmikuussa,. Ulkonäkö, siisteys, käytöstavat, elämänasenne, pilke silmäkulmassa, hymynkare suupielessä, huomiointi- ja huomaamiskyky Jarmojarmo antaa jormaa thaikkupojille kireää ja saa jormaa savannin urheilta, mustilta sotureilta.

Sen pitää tulla sellaiselta mieheltä, jolla on "oikeanlainen" olemus. Oikeanlaisuus, se taas riippuu esim. Kovempi kuin mitkään sixpäkit tai ruskeat silmät. Perusasiat pitää tietysti olla kunnossa, hampaat, iho, kunto, vaatteet. Mutta nuo nyt ovat itsestäänselvyyksiä, myös mitä naisten olemukseen tulee. Ulkonäöllisesti huomio kiinnittyy yleensä ensin kasvonpiirteisiin.

Voimakkaat piirteet miellyttävät ja ihastun usein silmiin. Miehinen ja vahva ulkoinen olemus, itsestään huoltapitävä, mutta ei tarvitse olla mikään lihaskimppu. Liian huolitellut kiiltokuvapojat ei nappaa. Luonteessa ihanaa on kohteliaisuus, määrätietoisuus, hyvä huumorintaju etenkin tilannehuumori ja leikkisyys. Vahva leuka, leveät hartiat ja selän v-linja. Myös miehekkäät kädet ja käsivarret tekee vaikutuksen. Hymy ja kiva parransänki. Ei tarvi olla lihaskimppu, mut laiheliineille en syty.

Yleisesti miehekäs olemus, grrrr. Rohkea älykäs oikeamielinen lämminsydäminen mies. Sitä ei tietysti tiedä ihan sekunnissa, mutta loppupeleissä nuo ominaisuudet ovat keulilla tärkeysjärjestyksessä.

Keskustelu käytiin noin vuonna Meri sanoi hampaat, ne kertoo kuulemma kaiken. Eija sanoi hiukset, koska on kampaaja, Anne sanoi pohkeet, mutta ei osannut selittää, Riitta sanoi silmät ja Arjan mielestä tanssitaito.

Itse ehkä yhdyn Meriin, koska hampaiden kunnosta huolehtiminen on ulkonäköön vaikuttavin asia. Saa olla vinossa, paikatut, kunhan ovat hoidetut ja puhtaat. Semmonen joka kiusaa toisia on tosi tyhmä niistä tyypeistä on mahoton tykätä. Ps pojat tajuutteko itekkään mitä te teette. Mielummin tykkää kiusatusta ku kiusaajast. Paljon rahaa ja pitkä kalu. Iso kuIIi ja korkea älykkyys. Rahalla ei ole väliä. Siistit vaatteet, hymy, tietenkin hyvät hampaat, hyvä leikkaus tukassa, ei niinkään liiat tatskat, kohtelias käytös, juu kyllä- naiset on heikkona kun mies latelee semmoista tekstiä mitä tietää naisen haluavan kuulla vaikkkei ihan totta oliskaan.

Siihen perustuu ulkolaisten miesten suosio naisrintamalla. Eikä esmes tokaise junttimaisesti ett annakkos. Nainen haluaa tulla vietellyksi, no ei aina mutta sanoo sen kyllä. Tämä siis aikuisen naisen mielipide.

Täydellinen luomus, vartalo luonnostaan patsasmainen ja kiinteä. Mies on luonnostaan niin täydellinen, ettei sitä voi maailman kauneinkaan nainen olla. Naisen kroppa on oudonnäköinen ja vajaa, kaukana täydellisestä.

Komeat miehet ovat kuin huumetta, luomakunnan kruunuja. Hahah päivän paras vitsi! Suurin osa miehistä etenkin suomalaisista on löllöjä rumia kaljamahoja, joihin ei heteroinkaan nainen saati homo viitsisi koskea. Komeat miehet on todella harvassa, kauniita naisia sentään näkee joka päivä.

Komeat miehet ovat kuitenkin aina paljon paljon paremmannäköisiä kuin kaikista kauneimmat naiset. Suurin osa miehistä ja naisistahan on tosiaan sitä peruskauraa, joka ei sytytä missään mielessä. Tätä moni ei homopelossaan ajattele. No olen pitkän aikaa ollut välinpitämätön miesten suhteen, mutta kun näin tuon Kiran Jethwan telkussa, niin hänen vartalonsa ja ulkonäkönsä on juuri sellainen, että se kiinnostaa minua naisena.

Lisäksi miehen katse kertoo miten sielu voi. Suu ja hymy ovat myös asia,joihin kiinnittää huomiota. Kuitenkin lopupeleissä se luonne ratkaisee kaiken.

No miehen kuuluu haissa makkilannalle ja laskia tuhunua jatkuvasti. Se on vasta miehekästä. Hymy, hiukset, aina ekana katsoo ihania hiuksia, hiuksia on ihana tietty silitellä. Kun silmät tuikkii ja mies hymyilee hän on todella houkutteleva. Kyllä sitä kroppaakin saattaa yleissilmäyksellä vilkaista. Lantio ja käsivarret kiinnostaa mua.

Yleisolemus pitää olla miehekäs ja hyvät käytöstavat. Huumoria, hymy ja puhtaat hampaat ja muutenkin hygienia kunnossa. Kännissä on kivaa No ei kännissä oleminen mistään hanurista ole, ei sitä viinaa huvikseen juoda. Nakuna on massaa ja lihasta näkösälä. Lihakset mukavan pyöreitä, kun ei ole liian laiha. Voimaa pitää olla paljon enemmän kun minulla. Jaa tää kysymys olikin homoille, enpä heti huomannut kun oikein etusivulla mainostetaan. Kyllä nyt lesbot hajottaa huoneistonsa, kun ne lukee, että miehiä vielä kehutaan.

Se on myrkkyä rekkalesboille joku ottaa vielä turpiinsa kun aamu koittaa. Itse taas en lesbona meinaa mitenkään ymmärtää mikä miehissä muka on kiihottavaa! Vai ovatko kaikki homot sitten neitihomoja? Homoilla on päässä vikaa kun tykkää ottaa munaa perzeeseen! Kyllä minäkin olisin lesbo jos olisin nainen, mutta näin miehenä täytyy tyytyä heteron osaan.

Ei lesbo sinun tarvitsekkaan ymmärtää, mikä miehessä kiehtoo. Ei kerta homox tee Sen jälkeen sua ei enää paneminen tai pillut kiinnosta. Sä tuut ainoastaan janoamaan isoa, kovaa kyrpää sun himokkaaseen anukseen. Ja kyrpäähän sä tuut saamaan multa, usein ja hartaasti. Tulisinko jatkossa haluamaan vain kalua perseeni täytteeksi? Ei, ei se voi niin mennä. Kyllä mies on aina kiinnostunut panemisesta ja pillusta eikä siitä, että häntä naidaan kuin kiimaista huoraa.

Mä tuun hallitsemaan sun orgasmeja siitä lähtien. Tämä menee jo liian pitkälle. Halusin vain kokea, miltä kalu perseessä tuntuu. En ollut suostumut tällaiseen. Tästä päivästä lähtien sä saat ainoastaan laueta silloin kun sulla on kyrpä suolessa.

Siveysvyö varmistaa sen, ettet sä pääse runkkailemaan ihan milloin vain. Mä aion ottaa sun tiukan perseen harva se päivä ja aluksi ajattelin antaa sun laueta kerran viikkoon. Sitten voidaankin venyttää aika kahteen viikkoon ja kuukauteenkin.

Mä tuun nauttimaan sun perseestä estottomasti ja sä voit vaan vikistä mun käsittelyssä. Sun kiima tulee kasvamaan päivä päivältä ja sä haluut vaan laueta. Sä tuut anelemaan, että mä annan sulle orgasmin samalla kun mun kulli soutaa ja huopaa sun takapuolessa.

Mutta mä omistan sun panoreiät ja vehkeet. Sun pallit tulee olemaan ihan paisuneita spermasta ja niitä kivistää, mutta mä määrään milloin sä saat ruikkia kuumat siemenes. Sitä ei tuu usein tapahtumaan. Sä saat oppia ottamaan nautintos sun perseessä liukuvasta kyrvästä, joka hyväilee sun suolen seinämiä ja turvonnutta eturauhasta. Sä oot mun persenarttu, vai mitä? Olin tiukasti kahlehdittuna Ellenin naitavana. Yritin olla laukeamatta jännittämällä lantionpohjalihaksiani mutta se ei tietenkään auttanut.

Se sai vain peräsuoleni supistumaan tiukemmin Ellenin anakondan ympärille ja kliimaksini lähenemään. Kokeilin myös miettiä jotain muuta, ei-seksuaalista. Joka ikinen Ellenin työntö ja veto suolessani palautti minut tähän hetkeen. Tajusin, etten voisi tehdä mitään. Olin täysin voimaton estämään avutonta anaaliani täyttävää kalua ja kyrpääni vatkaavia voimakkaita käsiä. En voinut muuta kuin rentoutua ja nauttia kokemuksesta kaikin siemauksin.

Ellenin turvonnut kulli tikkasi alati kiihtyvällä tahdilla edestakaisin suolessani ja silmissäni alkoi sumentua. Tunsin vain pelkkää uskomatonta nautintoa. Tuntui kuin olisin yhtä ekstaasin kanssa.

En ollut koskaan aikaisemmin tuntenut tällaista. Mikä minuun oli tullut? Voiko jokin, mikä tuntuu näin hyvältä, olla väärin?

En tiennyt ollenkaan kauanko minua oli naitu, mutta sillä hetkellä viimeisetkin vastustamisen rippeet häipyivät mielestäni ja luovutin.

Himoni otti vallan ja järkeni sekä logiikkani lensivät ikkunasta ulos. Antauduin täysin Ellenin jättikyrvälle ja seksuaaliselle voimalle ja ajatukselle siitä, että minut omistetaan. Pian hän pakottaisi minut laukeamaan kyrpä perseessäni. Olin totaalisesti luovuttanut kaluni, pallini ja pyllyni Ellenin hallintaan. Nautin tästä alistumisen ja antautumisen tunteesta sekä siitä ajatuksesta, että panoaukkoni tuotti Ellenille nautintoa ja saisi hänetkin pian syöksemään tulikuuman lastinsa suoleeni.

Kiveksiäni kihelmöi, kyrpäni tuntui räjähtävän hetkenä minä hyvänsä ja eturauhastani tykytti kuumeisesti. Paine palleissani kasvoi sietämättömäksi niiden täyttyessä siemenistä ja tiesin, että kohta vääjäämättömästi laukeaisin Ellenin armottomassa käsittelyssä. Ymmärsin myös täysin, mitä laukeamiseni merkitsisi: Ellen ei sanonut mitään mutta alkoi sen sijaan rassata persettäni vimmatulla tahdilla.

Hänen herkkusauvansa teki pitkiä, nopeita työntöjä aivan suoleni pohjukoille asti ja takaisin lähes anukselle asti. Samalla Ellen vispasi kättään julmetusti kalullani. Esinahkani liukui ylösalas paineesta punoittavan terskani päällä ja suustani taisi päästä alkukantainen nautinnon ulina. Toisen käden sormillaan Ellen hieroi vetäytyneitä, spermantäyteisiä kiveksiäni ja antoi niille välillä kevyitä läimäytyksiä kämmenellään.

Ellenin omat kookkaat pussukat läimivät pakaroitani vasten aina kun hän työntyi järkälemäisellä peniksellään niin syvälle suoleeni kuin se vain upposi. Huone täyttyi naimisen läiskeestä, runkkaamisen litinästä, tuskaisesta ääntelystäni ja alkoipa Ellenkin huohottaa raskaasti. Orgasmini estäminen olisi ollut mahdoton tehtävä enkä toisaalta muuta halunnutkaan kuin ruiskuttaa mahlani tuskaisen täysistä kiveksistäni. Olin vain iloinen, etten ollut vielä joutunut siveysvyöhön.

Lopulta paine ylitti sietokykyni ja orgasmini saapui. Se leijui kuin etäinen usva mieleni perukoilla hetken aikaa ja sitten putosin kliimaksini partaalta kohti suurta tyhjyyttä. Katseeni meni ensin epätarkaksi, sitten silmissäni sumeni ja päässäni alkoi kohista. Aloin nähdä tähtiä enkä enää tiennyt missä olin. Kaikki lihakseni jännittyivät voimallisesti remmejä vasten ja alavartalon lihakseni yrittivät epätoivoisesti nostaa lantiotani ylös, kuin siementäisin naarasta, mutta remmit pitivät minut tiukasti paikoillaan.

Suuni aukesi ja sieltä alkoi kuulua gutturaalista, eläimellistä vaikerrusta. Lantion seutuni täyttyi hekumallisesta lämmön tunteesta, kivekseni vetäytyivät maksimaalisesti ylös ja ahnas peräaukkoni alkoi supistella hallitsemattomasti useita kertoja sekunnissa Ellenin tikittävän kalun ympärillä, kuin yrittäen puristaa siitäkin mehut ulos.

Samalla lantionpohjalihakseni ja Ellenin kuuma kyrpä pumppasivat eturauhastani määrätietoisesti. Aika hidastui ja tunsin, kuinka malttamattomat siemeneni sykähtivät liikkeelle kivistävistä kasseistani, kulkeutuivat eturauhaseni kautta graniitinkovaan, sykkivään kaluuni, jota Ellen lypsi rajusti käsillään, ja ruiskahtivat lopulta penikseni päästä vapauteen älyttömällä paineella.

Oli kuin Krakataun tulivuori olisi purkautunut. Paine oli niin mahtava, että tulikuumat spermalaavat läsähtivät omille kasvoilleni ja suuhuni, joka ammotti apposen avoimena kliimaksini seurauksena. En välittänyt tästä, sillä olin täysin orgasmini kourissa enkä pystynyt hallitsemaan vartaloani. Ensimmäistä orgasmin sykäystä seurasi toinen, vielä voimakkaampi, ja kouristelin ja vavahtelin hallitsemattomasti gynekologin tuolissa natisevia remmejä vasten, kuuman mällin roiskuessa sykäyksittäin vartaloni päälle.

Spermasykäyksiä tuli yksi toisensa jälkeen, kunnes kivekseni olivat typötyhjät. Ellen pumppasi tiukasti kalullaan eturauhastani ja käsillään hän lypsi viimeisetkin spermatipat kasseistani ja kullistani. Kaluni sykähteli vielä voipuneena muutaman kerran, vaikka olinkin jo luovuttanut kaikki siemeneni joka sopukastani Ellenin nähden.

Aloin pikku hiljaa palautua todellisuuteen ja kun aukaisin silmäni, näin ensimmäisenä Ellenin pyöreät rinnat, jotka heiluivat ylösalas hänen yhä upottaessa kaluaan uupuneeseen perseeseeni. Hänen kasvonsa näyttivät siltä kuin hän olisi tuskissaan ja hengityksensä oli huohottavaa ja raskasta. Ellen oli lähellä omaa räjähtävää kliimaksiaan. Orgasmini oli vienyt suurimmat panohaluni, pallejani kivisti, suussani maistui oma siemennesteeni ja persettäni alkoi polttaa siellä seilaava kalu.

Olisin halunnut jo vapautua kahleistani mutta tiesin, että sitä ei tapahtuisi ennen kuin Ellen on tyydyttänyt itsensä minuun.

Se taisi auttaa, sillä Ellenin silmät painuivat tiukasti kiinni ja hän alkoi irvistää tuskaisen näköisenä. Samalla hän alkoi tehdä lyhyttä, tikkaavaa liikettä kovia kokeneessa perseessäni.

Tunsin, kuinka kuuma siemenlasti ruiskahti suoleeni ja Ellen työnteli kaluaan vaistonvaraisesti ja tiedostamattaan edestakaisin. Useiden hektisten työntöjen ja voimakkaiden mällisuihkujen jälkeen Ellen rojahti hikisenä spermaisen ylävartaloni päälle, kyrpänsä yhä sisälläni.

Suoleni oli tupaten täynnä Ellenin kalua ja siemennestettä. Hetken aikaa hän ihaili vatsaani ja kasvojani, joissa kuivuneet spermat kiiltelivät muistona äskeisestä nautinnon sinfoniasta.

Ellen siirsi katseensa kaluuni, joka oli jo veltostunut siemensyöksyni jäljiltä. Ellenin kasvoille levisi ilkikurinen hymy ja hän sanoi: Samalla hän vetäisi yhä jäykän peniksensä ulos suolestani maiskauksen saattelemana. Voihkaisin, ja tunsin kuinka mälliä alkoi valua helläksi nussitusta peräaukostani. Ellen poistui toiseen huoneeseen ja palasi pian metallinen esine kädessään.

Vaikka Ellenin orgasmista oli jo kulunut aikaa, hänen kookas kullinsa sojotti vielä vaakatasossa ja pomppi ylösalas hänen kävellessään minua kohti.

Mietin, kuinka tuo jättipatukka olikaan mahtunut neitsytpyllyyni sisään. Metalliesine paljastui Ellenin lupailemaksi siveysvyöksi. Minulla ei ollut enää voimia rimpuilla eikä se toisaalta olisi auttanutkaan mitään, joten annoin Ellenin esteettä kiinnittää vyön velton kaluni ympärille.

Kun Ellen napsautti vyön kiinni, tajusin, mihin olin joutunut. Ellen tulisi kontrolloimaan orgasmejani hamaan tulevaisuuteen asti. Ajatus pelotti mutta samanaikaisesti myös kiihotti minua. Ellen hyväili kivistäviä tyhjennettyjä kiveksiäni ja runkkasi samalla omaa kyrpäänsä hitaasti edestakaisin.

Kullini alkoi tahtomattani jäykistyä metallisessa vankilassaan ja pian kaluni olikin paisunut maksimaalisesti vasten siveysvyön kylmiä seinämiä. Samassa huomasin, että Ellenin anakonda oli täydessä taisteluvalmiudessa. Se sojotti kohtisuoraan kattoa kohden ja suonet pullistelivat kuin täyteen puhalletut ilmapallot. En voinut kuin ihmetellä ja ihailla Ellenin seksuaalista kyvykkyyttä. Hahah, eipä sillä toisaalta ole väliä.

Sä oot siinä sidottuna, kalu vangittuna ja sun perse kuuluu mulle nyt. Voidaanko pitää taukoa ensin? Ellen mutristi suunsa ja siirtyi läheiselle laatikolle. Sieltä hän kaivoi punaisen suukapulan, jonka hän armotta pujotti päälleni, vaikka yritinkin rimpuilla vastaan.

Niin mä tuon tulkitsen. Videon tästä sessiosta lähetän usealle pornosivustolle. Runkkarit tulee nauttimaan kun ne näkee miten sun miehuus viedään. Moni mies on varmasti kateellinen sulle. Miltäs se kuulostaa, narttu?

Suukapulani takaa yritin vastata jotain järkevää, mutta pelkkää yninäähän suustani vain tuli. Ellen naurahti, survaisi julmasti kyrpänsä kuritettuun anukseeni ja alkoi vimmatulla voimalla astua minua. Petollinen kaluni oli edelleen kovana siveysvyön kylmässä, metallisessa syleilyssä.

Olin saanut enemmän kuin toivoinkaan tämän kyltymättömän nymfomaanitransseksuaalin käsittelyssä. Mitä irstailuja tulevaisuus toisikaan tullessaan, se jäisi nähtäväksi. Pornonovellin Peppuneitsyyden menetys shemalelle kirjoittanut Nimimerkki: Tagit Eka homokokemus Ellenin panolutka homoseksiä kyrpää anaaliin Menettää anaalineitsyys Peppuneitsyyden menetys Shemale tiukka anaali Transseksuaali.

... Komeat miehet ovat kuin huumetta, luomakunnan kruunuja. Moro mulla taas on ollut kusettavia naisia jotka ei tie rehellisyydestä mitään. Hetken aikaa hän ihaili vatsaani ja kasvojani, joissa kuivuneet spermat kiiltelivät muistona äskeisestä nautinnon sinfoniasta. Tyttöjen "eloisuus" on niin hölmöä laatua, kikatusta ja jotain hössötystä meikeistä ja räteistä ilman mitään pointtia! Olen itse vuotias nainen ja ihan nätiksi ja fiksuksi kehuttu. Olenkin jo alistunut elämään sinkkuna elämäni, sillä hyviä, tupakattomia ja raittiita miehiä ei liioin Suomessa vapaana liiku, ei ainakaan minun kotipitäjässäni. Oli kuin Krakataun tulivuori olisi purkautunut.

Hiusmallit pyöreät kasvot kireä kalu homo

: Hiusmallit pyöreät kasvot kireä kalu homo

Hiusmallit pyöreät kasvot kireä kalu homo 153
Seksi fantasia seksiseuraa homoseksuaaliseen rauma Paras hyrräkela thaihieronta gay vantaa
MITÄ MIEHELLE HOMO 30V LAHJAKSI HD PORN VIDEO 151
SHEMALE BONDAGE HOMO ISOÄITI SEKSI Loput tuleekin sitten pisteenä IIN päälle! Sinulla tosin ei taida olla mitään edellä mainituista ominaisuuksista, joten turha sinuun on edes yrittää takoa jonkinlaista järjen hiventä. Terska hankaisi eturauhastani vasten ja tuntisin oloni täytetyksi. Sitten se vasta kalliiksi tulee, kun lakisääteisesti heitetään pihalle omasta perheestään. Yleisesti miehekäs olemus, grrrr.
Hiusmallit pyöreät kasvot kireä kalu homo 142

Publico interracial chicas follando vídeos porno mujeres desnudas sexo jovenes videos porno videos trabestis porno en castellano team skeet sexo vidio porno gitanas porn hd travestis follando gorditas maduras sexo hardcore porno. con ver sexo porno de tetas porno gratis videos de maduras sexo lesbico maduras ver videos xxx xxx follando buscar videos porno peliculas porno anal fetiche madura caliente amateur xxx sexo con maduras follando porno modelos porno en español hd chicas tetonas desnudas porno tube hd porno para mujeres haciendo sexo lesbico hombres abuelos porno lesbianas sexo gratis mamadas rubias 19 squirt xxx rubias peludas follando a tope video porno porno 18 orgias lesbicas xxx morenas enana follando travestis follando actrices españolas follando cumlauder gratis videos porno gratis porno tríos phorno vídeos porno putas espanolas porno de travestis cuarentonas putas x de maduras mature videos bukkake peliculas porno trios gratis videos x mujeres videos anal chupadas de tetonas porno videos porno bisexual cumloader en español grati porno porno pelirojas es.

con porn travesti porno de coños peludos blanca nieves porno gratis paginas porno gratis videos free video porno h porno gratis buenas desnudas videos pornos gratis masaje con pollas enormes tetas naturales videos de lesvianas jovenes follando vidios porno gratuitos porno gratis porno gratis espanol fotos porno de lesvianas amater videos gratis pornstars famosas gemidos de polla videos porno anal españoles películas pornográficas gratis tias buenas videos trabestis porno videos caseros de maduras lara latex porn x sexo abuelas ver peliculas porno porno lesbianas asiaticas negras cachondas follando hombres abuelos porno joven pelis x españoles porno para mujeres tetonas gordita follada coños eyaculando videos porno gratis vídeos porno de lesbianas follando culonas descargar videos amater putas xxx porno pelirrojas follando por no culos chicas porn hentai porno preñadas porn maduras xx gratis coños muy grandes tetas naturales actrices porno secretarias culos de tetonas parejitas porno homosexual follando sexo en español chicas guaras tias buenas videos para descargar gratis tetonas y gordas lesvianas xxx francheska jaimes ver videos gordas follando abuelas video porno mujeres eyaculando mujeres maduras peludas bondage porno gordas videos porno gratuitos videos abuelas videos gratis fotos de actrices porno madre spanish porn espanol porno follando amigas lesbianas lesbianas maduras follando vidios por el mejor porno jovenes videos porno trios amateur gordas maduras hentai online porno español xxx chicas fallando videos folladas xxx faking porno ver videos porno brutal anal español porno hd videos porno hratis chochos maduras pelis porno de parejas shakira voguel corridas chicas guaras videos pornos grstis videos porno de mujeres follando porno español amater coños peludos sexo gratis brutal anal hd porno gratis pprno gratis xxx sexo coño sexo gratis abuelas zorras rubias 19 pelis porno trio con pene pequeño mujeres maduras x videos x videos gratis sexo video porno duro porno bbw follando en tetas grandes porno manga gratis videos gratis chochos eyaculando folladoras spanish porn hentai x porno lesbico gratis viejos xxx español hd escenas porno gratis videos porno porno en tetas maduritas.

con asiaticas sexo lesbico maduras gordas mujeres mayores xl tube porno de travestis follando penetracion descargar gratis amater madura videos sexo porno porno moms xxx videos cumloader xxx 18 años 80 moras xxx gratis videos de putas espanolas follando descargar video porno lesbianas maduras best hd videos hd porn madura tube lesbianas porno de lesbianas grandes videos x supertetas sexo gratis videos calientes sexo lesvico gratis sexo en el amor xxx porno mandingo videos pprno chicas para chicas desnudas en castellano follar arabe chicas videos demaduras videos porno de casa calientes la folla en lenceria porno eyaculacion femenina peliculas porno gratis rubias tetonas peliculas pornos porno duro videos porno chino gratis estrellas del sexo con maduras pajeandose tetonas morenas porno xxx gratis viejas gordas xxx videos pornos de viejas gratis videos teens chicas sexo anal extremo porno gratis folladas masaje vaginal mujeres folladas videos coumluder porno gratis de pajas tetonas porno gratis masajes streaming porn señoras follando como follar porno striptease xxx castin porno gat chicas follando duro videos interracial videos porno con embarazadas porno castellano porno alemán putitas gratis rubias xx porn videos pono gratis castellano follamdo porno lesbianas maduras bullporn porn playboy xxx conchas peludas ancianas gordas gratis fetichismo de putas porno videos porno gratis putas porno actrices porno de maduritas sex duro nekane tias desnudas buscar porno maduras actrices porno masaje xxx abuelas x video xxx abuelas gordos follando pormo videos viejas gratis porno videos porno gratuitos negras putas mamando pollas mamada trio con la que se folla a chorros videos de trios de lesbianas hd videos porno amaters polla actrices porno fuerte videos tetas porno pajas españolas dunia montenegro videos trios porno peludas descargar videos porno españoles sexos gratis de maduritas pornstars tube masaje anal manga porno gold camaras porno strapon videos petardas tube amateur x chicas guaras peliculas gratis vídeos porno intercambio porno negros desnudos el culo pajas femeninas videos lesbianas gratis porno enanos eva angelina hentai video vídeos xxx abuelas follando en castellano chica xxx maduras porni gratis videos pornos español gratis mamadas putas en playas nudistas porno hentai gonzo porno con sexo con porno gratis videos porno amater porno español exhibicionistas vídeos de gratis travestis negras maduras sex vidios de lesbianas porno bareback mejores videos teens hd videos eroticos putas videos porno tube video porno gratis mujer cachonda vídeos pornos en español hd latinas culonas pollas grandes tube chicas exhibicionistas vídeos follando gratis xxx pajas tetonas gorditas españolas follando por el culo phorno gratis mujeres maduras porno español grati videos porno follar en hd follando videos xxx videos de coño videos rubias tetonas follando actrices porno fuerte videos porno france vides porno lisa ann videos lesvianas chicas comiendose el culo videos pono follar petardas cumlouder pollas porno x videos porno gratis videos de peludas chicos desnudos super grandes cougar porn xvideos sasha grey videos pprno follando gratis mejores tetas maduras españolas sexo anal sexo anal gratis peliculas sexo violento rubias lesbianas porno vaginas abiertas madres porno putas gratis vidios porno gratid gorda vídeos eróticos peliculas porno español gratis alexi texas porn porno.

cumlouder casting porno de gordas follando en playas nudistas videos porno transesual gold camaras porno erotico cumlauder videos porno rubias hd nacho vidal ver videos jovenes ver videos pornod porno maduras bbw videos gratis tetas grandes porno maduras xxx hd sexo suave videos porno tub casting pornos gratis de follar en español porno doble penetracion vaginal porno clasic desvirgacion anal duro peliculas porno porno putas tetonas videos porno morenas maduras negras desnudas el culo videos pollones videos porno gratis manga videos videos porno manga porno secretarias follando pollas grandes corridas follando mama porno videos eroticos videos mujeres putas muy maduras amateur videos porno tran porno.

Hiusmallit pyöreät kasvot kireä kalu homo