Karva kalut homoseksuaaliseen mies saa kyrpää

Onko sulla siis perseessä hajunsyöjä? Kerroppa millanen se on. Saiskohan sellasen kullin ympärille kiedottua ,niin siihen imeytyisi ne suurimmat hajut. Ei tee mieli laittaa puhdasta kullia pesemättömään römpsään,jota ei esimerkiksi ole pesty viikkoon. Muijat vielä ihmettelee sitten miksei miehiä paneta. Ei tee mieli likaista lerppua läskipalaa puhtaaseen pilluun ja miehet vielä ihmettelee , miksei naiset halua. Lopputulos aina sellainen kuin itse haluaa.

Saa vaivattomasti silloin kun haluaa ilman turhia hajuja ja kommentteja. Se kun sattuu olemaan puhtainta ainetta mitä ihmiskeho tuottaa. Niin kuin joku fiksu nainen tuolla ylempänä jo onkin kirjoittanut. No, kylläpäs on saatu kiihkeä keskustelu moisesta luonnonilmiöstä. Pesemätön ihmiskeho tuppaa haisemaan vähän joka paikasta pikkuhiljaa. Tämä kai on kaikille selvää!?! Kyllä siinä halut ja himot katoavat, kun tarjolla on härskille sillille haisevaa riemureikää tai eltaantuneelle homejuustolle lemahtavaa lemmennuijaa.

Käynti ala pesulla auttaa!!! Paitsi alapää, niin joidenkin miesten hengityskin lemuaa pahalle. Hampaat olis pestävä myös ennen suuseksin antamista. Jo 40 vuotta sitten Haapaveden kunnanlääkäri Viranko oli perillä elämän totuuksista, tuumasi vittuanasa näyttämään tulleelle emännälle joka oli pessyt ja puunannut tavaraansa sekä löyhytellyt sen ajan hajuvesiä lomperonsa niskaan että " Vitun pitää haista vitulle eikä millekkään muulle". Juu ja molon pitää haista mololle eikä millekkään muulle.

Mun poikakaveri kun usein ruikkailee deodoranttia kalsareiden etumukseensa. Kiimaisen pesemättömän pillun tuoksuhan on aivan ihanaa. Ja varsinkin sellaisen, jota on jo edellisenä päivänä hyvin nussittu ja sitten jätetty pesemättä.

Kiiman tuoksu ja makukin ovat aivan mahtavia. Se ei riitä että ne ovat säälittäviä läpsyviä pötkylöitö ne haisevat pahalle. Eipä ole vielä "tarralapputeollisuus" kehitellyt hajunsyöjäpikkuhousuojia, vähän samalla aktiivihiilitekniikalla kuin kengänpohjallisia. Erihajuisille värkeille räätälöidyt tuotteet olisivat varmasti menestys. Samalla värkkien hajuhaitoista päästäisiin eroon ja elämä valtakunnassa olisi taas raiteillaan. Miehille muuten tuollainen hajunsyöjä kalsareissa olisikin aivan ehdoton!

Heidän munansahan haisevat , kuin kesähelteellä talvisaappaassa kuukauden jalassa muhinut villasukka. Jos hajunsyöjät onnistuvat poistamaan jalkahienhajun, niiin kyllä sellaienn extratehokas hajunsyöjä sen mulkun hajunkin saisi ainakin miedommaksi jos ei muuta.

Ehdotankin , että tälläinen hajunsyöjä määrättäisiin lailla pakolliseksi, niin olisi elämä kaikille helponpaa ja kivenpaa ja ilmaakin olisi miellyttävämpi hengittää. Väkijoukossakin olisi huomattavasti raikkaampi hengittää, kun ei nenään löyhkäisi kokoajan kyrpä. Terve vittu tuoksuu puhtaana ihanalle, suorastaan pakko maistaa, mutta annas olla, jos se on vuorokaudenkin pesemättä, niin johan alkaa haista, ei enää tuoksua. Ja aivan sama pätee kyrvälle, eritoten, jos on päässyt ensin kastamaan.

Muistanpa muuatta vaellusreissua tyttöystäväni kera. Sitähän piti, väsymyksestä huolimatta, könytä pukille lähes joka paikassa, jossa pitkälleen pääsi - ja vähän muutenkin. Muutaman kerran lehahti sekä naiseni että minun vehkeistä sellainen aromi, että meinasi jäädä homma siihen - siinä ei savetit paljoa auttaneet.

Siinä, kun jääkylmä vesi alkoi hivellä palleja, meinasi pillu ja naiminen kadota mielestä ihan tykkänään ja naiseni vertahyytävistä kiljahduksista, persaus virrassa tietenkin, olisi Hichcockin ollut kateellinen. Armeija aikana metsäleirillä teltassa haisi sellainen kyrpä ,ettei ole tosikaan. Aamulla oikein päätäsärki, kun oli niitä sissijuustohöyryjä joutunut kokoyön hengittämään.

Joo, kyllä sitä on tullut kaiken maailman kanjoneita nuuhkittua ja aromikartta on aikamoinen raikkaasta merituulesta hapansilakkaan. Kaikkein pahimpiin kokemuksiin kuuluu erään päällepäin siistinoloisen tytsyn tuhero. Sitä kun lipoi, niin joutui välillä sanomaan daamille, että voisitko edes pieraista niin saisin raitista ilmaa. Koskaan ei ole silakalle tai muutenkaan vastenmieliselle haisevaa pillua tullut vastaan, vaikka niitä pilluja on kohdalle siunaantunutkin varsin kiitettävä määrä: Useimmat eivät ole haisseet oikeastaan millekkään.

Maku on ollut miedosti hapan. Yksi erikoisen maikuinen pillu on jäänyt mieleeni. Se maistui ja haisikin hieman currylle. Sinulta on Hannu vielä todellinen "aarre" löytämättä. Kyllä ruokavalio vaikuttaa, siinä olet oikeassa. Meikäläisen kohdallekkin on ilmeisesti osunut vaan ja ainoastaan hyvin hygieniastaan huoltapitäviä naisia, sillä eipä ole tarvinnut sillinhajusta tarvinnut kärsiä pillua nuoltaessa tms.

Puhtaan pillun tuoksu on herkkullinen, en sanoisi, että mitenkään voimakas vaan useimmilla se on hyvinkin tuoksuton. Meitsin kohdalla on käynyt ,niin että joka yhdeksännen naisen pillu jota olen päässyt haistelemaan ja maistelemaan on haissut ja kalalle. Ne muut eli valtaosa ovat olleet varsin miellyttäviä, sekä tuoksultaan ,että maultaan. Eli mä en allekirjoita sitä ,että naisten pillut haisee sillille.

Ehkä joidenkin haisee ,mutta suurimmanosan ei. Kiitettävä määrä pilluja taitaa olla suht vähän sinun tapauksessasi. Meinaan vaan, kun on hymiö pitänyt kuitenkin laittaa. Oliko vihreää vai punaista currytahnaa? Vai sitä keltaista jauhetta, jota curryksi kutsutaan? Ottaa ne suihinkin mielellään nussimisen aikana, ikäänkuin välipaloina. Se oli muuten hymyilevä hymiö, jonka siihen laitoin. Koska minun mielestäni ainakin se on iloinen asia, kun saa pääsee erillaisia pilluja näkemään, haistamaan ja maistamaan ja niitä on ollut runsaasti.

Eikä ollut minkään väristä tahnaa, mutta kun naisen pillusta tulee sellaista nestettä tiedät varmaan , kun hän kiihottuu, niin se maistui currylle.

Curryja kun on erilaisia. Et vissiin ole perehtynyt Taidan kyllä tietää, mitä tarkoitat. Sellainen hieman kipakampi maku, ei kuitenkaan paha maku. Pillu on iloinen asia. Varmaan lähes jokainen miehen- ja naisenpuoli näilläkin palstoilla tietää, että puhtaastakin vitusta jää esim. Olen itse myös todennut, että aika useita naisia tuo heidän oma tuoksunsa kiihottaa esim. Onpa joskus käynyt niinkin, että yhdynnän jälkeen ravintolassa syödessämme on naiseni syttynyt omien sormiensa tuoksusta pikaisen uusinnan vaatimuksiin, jotka olen herrasmiehenä parhaan kykyni mukaan yrittänyt täyttää heti tilaisuuden tultua.

Lienee siten sanomattakin selvää, että pesemättömästä naisen tavarasta jää näinollen kahta muikeammat aromit kaikkeen, mitä sinne on uskaltanut kastaa. Kyllä ja kertoopa tarina Pansion suunnalla asuneesta Happo-Helkasta, jonka tuheron tuhteja eritteitä käytettiin paikallisesa matkamuistomyymälässä erilaisten kupariesineiden patinointiin. Paikallinen gynis oli mitannut Helkan "herkun" ph-arvoksi 1.

Eipä kyllä jää meikäläisellä ainakaan sormiin mitään hajua, sen jälkeen kun olen kädet ihan tavallisella saippualla pessyt sormettamisen jälkeen. Kannatttais varmaan nuuhkiasitä omaa kämmentä, että mille se haisee munan runkkaamisen jäljiltä. Ei varmaan se haju helpolla kämmenestä lähde pois. Ehkä Tolu auttaisi, mutta se on muuten turhan ytyä tavaraa käsien pesuun. Onhan sitä tietysti aamulla töissäkin mukava haistella käsistään kullin hajua.

Ettei pääse se haju "unohtumaan ". Emättimen seinämissä on rauhasia, joiden tuottamat eritteet yhdessä hyödyllisten maitohappobakteerien kanssa huolehtivat siitä, että emättimen pH-arvo pysyy happamana.

Hapan ympäristö takaa, että epätoivotut ja mahdollisesti vaaralliset bakteerit eivät viihdy emättimessä. Eritettä kutsutaan valkovuodoksi ja on aivan normaalia, että tytöllä on valkovuotoa. Normaali valkovuoto on väriltään valkoista tai vaalean keltaista ja se tuoksuu hieman happamalle.

Se voi olla myös täysin hajutonta. Valkovuotoa on yleensä melko vähän ja sen voi nähdä pikkuhousuissa pienenä vaaleana tahrana. Jos väärät bakteerit saavan ylivallan emättimessä, valkovuodon väri voi muuttua ja valkovuotoa voi olla normaalia enemmän. Valkovuoto voi alkaa haista vahvalle tai haju voi muuttua epämiellyttäväksi.

Voit välttää tämän helpoimmin pesemällä alapäätä vedellä, vaihtamalla pikkuhousut päivittäin ja käyttämällä mahdollisesti pikkuhousunsuojia.

Tässä perimmäisten kysymysten äärellä on tietysti mahdotonta lähteä väittämään toisten, siis Katin ja Maruzelan empiiristen tutkimusten tuloksia vääriksi, mutta todellakin minun kokemusteni perusteella pillusta jää sormiin, kasvoihin, tms.

Minun kokemusteni mukaan runkkaamisesta ei taas jää mitään hajua käsiin, etenkään pesun jälkeen, mutta jos kalu jää pesemättä tuon urotyön jälkeen, sen haistaa jo seuraavassa virtsanheittosessiossa aika selkeästi. Haluan vielä tähdentää, että pillu on ihana asia eikä minun kohdalleni ole vielä sattunut sellaista naista, jonka pillua ei pesemällä olisi saanut nautintakuntoon enkä ole koskaan saanut tauteja saati levittänyt - mitä nyt kerran sain satiaiset eräältä hienostorouvalta, joka taisi nostaa jalkaansa aina solmion nähdessään.

Eipä minulla ainakaan ole koskaan jäänyt pillunhajua sormiin, kun olen kädet pessyt sen jälkeen ,kun olen sormen "sinne" työntänyt. Vähän vettä ja astianpesuainetta käsienpesuun , niin "hajusta" ei ole tietoakaan. Ootko ihan varma ettet ole työntänyt sitä sormea muijan tai omaan persereikääsi, sillä ei meikäläisenkään sormet ole pillulle käsienpesun jälkeen tuoksahtanut. Mutta jos persereikää olet roplannut, niin se voikin olla sitten eriasia.

Oletko puristellut pallejasi runkatessasi? Teeppä se ,niin huomaat ,että kivat hajut jää käteen ,eikä pelkällä vedellä se haju häviä minnekään. Ponteva pohjolan poika 5. Eipä ole nimittäin sattunut meikäläisen kohdallekkaan koskaan noin voimakas hajuista pillua eteen ,etteikö pesemällä olisi käsistä sen tuoksu lähtenyt.

Ehkä se on sun alitajunnassasi se haju. Kun olen nuuhkinut pillua läheltä, niin se haju on jäänyt ns. Usein ainakin minulla jää joku haju nenään ns. Kotona vaimosi on saattanut sitten oudosta käytöksestäsi epäillä jotain esim.

Meikäläinen on päässyt panemaan yli toistakymmentä pillua ja yksikään ei ole haissut ,eikä sen enempää myöskään maistunut sillille eikä muulleekkaan kalalle. Minulla on ollutkin se periaate, että: Naisen on oltava selvinpäin. Kännikaloihin ei kannata koskea ,niin välttyy monilta yllätyksiltä. Se on nyt niin että nainen tuoksuu hyvälle silloin kun sattuu se oikea, ja niitä luontaisia parfyymeja on hyvä sniffailla keskenään milloin vain pidempäänkin. Toinen puoli asiasta on kun naidaan kaikkea kaksihaaraista mistä kiireessä irtoaa hätäisesti molemmin puolin , kanasta A-pylvääseen, voi häiritseviä hajujakin esiintyä viimeistään viinan käryn hälvetessä.

Käyttäkää niitä aistejanne oikein jo partneria hakiessa. Mä en ymmärrä kuin jotkut jaksaa käyttää aikaansa joidenkin sukupuolielinten hajuista ruikuttamiseen internetissä. Jos haisee , niin sanokaa sille partnerillenne, että käy pesulla, niin sillä niistä hajuista päästään. Ei täälä valittaminen auta mitään. Aika hyvin on asiat elämässänne , jos suurin murhe ja valittamisen aihe on jos joku haju ei mielluytä nokkaanne.

On olemassa oikeita murheita ja tehtyjä murheita. Ja tämä kuuluu tuohon jälkimmäiseen kastiin. Jos pidätte sen aina puhtaana, niin eivät mitkään pässit pääse teitä moittimaan. En tiedä yhtäkään naista joka pesisi pillunsa vaan kerran tai kaksi viikossa.

Useimmat käyvät suihkussa joka päivä tai vähintään jokatoinenpäivä. Sen sijaan tiedän miehiä, jotka käyvät suihkussa vaan pari kertaa viikossa, joten miksi miehet pesette ronttejanne niin harvoin? Kun ne tuherot haistaa kaupan kassajonossakin. Tykkäänpä silti niitä tökkiä ja pökkiä. Mutta pestä pitää, jos haistan kitkerän löyhkän hameen seudulta. Ei ole tasantarkkaan noin. Keskimäärin miestenmolot lemahtavat voimakkaammin ja väkevämmin, kuin naisten pillut.

Kullinhajun haistaa kaupan kassajonossakin ja ratikassa, bussissa yms. Se on kyllä niin , kuten eläinmaailmassakin ,että vastakkaiset sukupuolet haistavat tavallistakin vahvemmin ja herkemmin juuri sen toisen sukupuolen "lemmentuoksut". Oman sukupuolen tuoksuja ei haisteta, eikä niihin ehkä kiinnitetä niin huomiotakaan. Naiset kyllä haistavat sen pesemättä jääneen mulkun "sulotuoksut" ja miehet taas pesemättä jääneen pillunhajun.

Ainakin minä haistan kaupanjonossa, jos joku mies on laiminlyönyt "kuhiensa" puhdistuksen. Päivittäistä pesua suosittelisinkin näinollen kaikille sukupuolesta riippumatta.

Se on nimittäin niin ,että toisten hajut huomataan , mutta se oma haju jääkin syystä tai toisesta herkkänenäisimmältäkin huomioimatta. Hikisen lerssin pistävän tuoksun haistaa jo kymmenen metrin päähän. Ei tarvitse olla edes kovin lähelläkään. Hävettää, kun ovat saaneet moitteita joskus haisevasta kalkkunastaan ja nyt sitten purkavat sitä täällä. Kyllä on tässäkin maassa vaan niin paljon laiskoja mötköjä, joille hygieniapuuhat tuottavat liikaa vaivaa ja peräpeili jää huuhtomatta. Haisee se lerssikin tosiaan, mutta luonnostaan jo miedommin ja taas puhun keskiarvosta.

Naaraan kolo on suunniteltu jo eläinmaailman ajoilta löyhkäävämmäksi uroon aistia, jopa vastatuuleen. Nykyään, vaikka ihmisen hajuaisti on surkastunut evoluution matkassa, löyhähtelee välistä niin roisi pillunlemu, että heikkoa tekee. Joko tekee heikkoa oksetuksen muodossa tai sitten alkaa panettaa miedompi tuoksu.

Kullin haju ei häviä yhtään pillun hajulle. Pesemätöntä lerssiä kun haistaa, niin siinä heikompia alkaa huimata eikä ole oksennuskaan kaukana , on ne aromit sen verran voimakkaat.

Sitäpaitsi eläinmaailmassa myös naaraat haistavat lähistöllä olevan uroksen hajut. Kissoilla on sama juttu. Ne haistelevat toistensa peräpäitä ,ennen parittelua. Lähistöllä haistaa joo, mutta uros haistaa kilometrien päähän. Naaraalla kuitenkin vähintään yhtä hyvä hajuaisti. Naaraat haistavat myös uroksen kilometrien päähän.

Kiimassaanhan ne vaeltelevat pitkin metsiä esim. Mutta vain siksi, että ukkelit löytäisivät vielä vähän helpommin ja useampi äijä samalla. Ei se hirvasherrainkaan nokka nyt sentään ihan kymmenien kilsojen päästä sitä haista. Ja jätkäshirvet ja muut koiraat haistavat juurikin ensimmäisenä sen tuheron.

Siis sieltä tosi kaukaa. Ja eläimiähän ne ihmisnaisetkin loppuviimein ovat, rumia ja kauniita ja ihan tavisämmiä. Tässä on vuosien aikana yhtä jos toistakin pillua tullut nussittua ja se pitää sanoa, että eipähän ole tarvinnut sillin hajussa kärvistellä kertaakaan.

Sikäli siis ymmärrän ,että naiset saattavat loukkaanttua sillipillu-jutuista. Sellaiset sillipillut, kun ovat selvä vähemmistö. Ja terveen ja puhtaan pillun tuoksu on kaukana sillistä. Kokemuksieni perusteella naiset pitävät muuten varsin hyvää huolta tuosta kalleimmastaan.

Varmasti hyvä hygienia onkin kaiken A ja O ettei pilluun tule esimerkiksi mitään tulehduksia, joten se puhtaus on myös siinä mielessä tärkeä juttu, ei vaan sen takia että sitä tussua olisi miehen kiva nuolla. Mielummin haistelen vaikka likaistakin pillua ,kuin likaista kyrpää tai kyrpää yleensäkään. Viimeinen lauseesi viimeistään paljastaa, että pelkäät homoseksuaalista puoltasi.

Taidat nähdä unia kullin haistelusta ja yrität, jopa täällä, vakuutella, lähinnä itsellesi, ettet olisi kiinnostunut myös muiden kikkeleistä. Liota sormia ruokasoodaliuoksessa, saa olla aika jyrkkä sekoitussuhde. Next time, use a condom! Paskan haju lähtee sormista liottamalla niitä vitussa. Älä siis turhaan kanna huolta, kyllä ne puhdistuvat luonnollisesti. Joskus, kun mun tekee mieli broilerpyöryköitä, raottelen pimpsaani.

Tuoksu on ihan sama kuin pyörykkäpussia avatessa. Eihän se vatsaa täytä, mutta pysynpähän hoikkana ja haluttavana tyttösenä. Onko haju aerobisen vai anaerobisen aineenvaihdunnan tulos? Oletko koskaan liottanut munapussejasi lämpimässä vedessä? Haju on vinkeä ,mutta maku ihan rapsakka. Ei vaan meinaa lähteä se maku suusta millään vaikka pesisi hampaat useampaan kertaan. Mä käytän tuota mun poikakaverin kullijuustoa kuorrutteena erillaisissa uuniruoissa.

Ihan pikantin säväyksen antaa siihen kyllä. Maultaan ja hajultaan lähes identtisiä. Ihmettelen muijia jotka antaa kaikille hövelisti säästelemättä ja jättävät pesemättä pillunsa ja pesemätön pillu haisee ravintoloissa päivästä toiseen jne. Heitäkin tarvitaan, muuten ei hajuja huomattaisi.

Mikä on pisin aikaväli kun ette ole pessyt pilluanne laisinkaan kenties olosuhteista riippuen ja haisiko pillunne sen johdosta. Takuuvarmasti voi mies saada orgasmin peppuun naidessa, kun pumppaava kalu hieroo eturauhasta ja venyttää peräaukkoa silloin kun on muutenkin kiihottunut. Joskus nuorempana kun oli etäsuhteessa ja jokunen viikko mennyt ilman, niin ei orgasmiin tarvittu kuin vähän aikaa sen oman kullan tuhmaa juttelua puhelimessa!

Pari kertaa kokeiltu vaimon kanssa strappia sellaista emättimeen asetettavaa ja ekalla kerralla tuo onnistui pamputtamaan minut ejakulointiin saakka. Oli hiukan hämmentävä kokemus. Olen täysin hetero ja vakituisessa naissuhteessani tyytyväinen.

Kuitenkin, silloin tällöin, haluan saada kyrpää peppuuni. Se on minusta kiihottavaa. Käyn tässä tarkoituksessa seksikaupan filmikellarissa, jossa on reikäseinä koppeja. On tosi kiihottavaa saada kyrpä reiästä käsittelyyni.

Olen ensin liukastanut anukseni. Laitan reiästä tulleeseen kyrpään kortsun ja ohjaan sen peppuuni. Aina on mies alkanut jyystämään kovalla innolla. On kivulla tyytyväinen huokaus kun sperma täyttä kortsun. Voi olla joistain hullun hommaa. Mutta minä saan siitä tosi paljon.

Just joo heterot ne vaan kyrpää perseeseensä ottaa, ja perseeseen naipottaa. Täällä maalla meillä ei ole mitään koppeja, eikä reikiä. Jokunen lato on jossa voi olla oksanreikiä, mutta sieltä ei työnny kulli, jota voisi vatkata, saatika ottaa sisäänsä.

Kyllä kaupungissa on mukavaa, heitän repun selkään ja tulen sinne. Anonyymisti olisi kiva kokeilla kaikkea tuollaista. Täysin hetero mies ei halua harrastaa seksiä miehen kanssa.

Naiseen kiinnitetty strap-on panovyö on sitten ihan eri asia. Silloin seksipartneri on eri sukupuolta eikä heterolla ole ongelmaa. Harrastetun seksin lajilla ei ole väliä homouden ja heterouden suhteen. Siinä ainoa mikä merkkaa on partnerin sukupuoli.

Nimikkeetkin ovat peräisin kreikan kielestä, jossa prefiksi homo- ὅμο- tarkoittaa samanlaista ja hetero- vastaavasti toisenlaista tai erilaista. Itseasiassa voit hyvinkin olla hetero. On olemassa homoja, jotka voivat rakastua, olla sauhteessa ja suudella miestä, ja sitten on miehiä joilla on fetissi mies kehosta, en luokittelisi heitä homoiksi.

Heillä on vain fetissi, niinkuin joillakin on vaikka kengistä, nahasta, yms. Olen kuvitellut olevani hetero, tosin pillua en oo saanu kymmeniin vuosiin, kun Oon ruma ja lihava kansaneläkeläinen. Onkohan minussa kuitenkin jotain, joka vetoaa seksuaalisesti miehiin?

Meinaan vaan, kun monesti kaupassa käydessä tulee vartija seisomaan viereen haara-asennossa muniaan pidellen? Kyllä se on mahdollista - itse saan melkein aina kun mies nai minua peppuun. Kun kiihottuu tarpeeksi, niin miehen kalu sisällä vie "rajan" yli ja asialle ei voi mitään.

Siinä sitä on ihmettelemistä. Päästähän se enemmän on kiinni eli heittäytyminen tunnelmaan ilman suorittamispakkoa on minulla se avain. Ei ole kiinni kaverin kalun koosta tai ulkonäöstä. Kyllä sitä jotkut ovat ihmetelleetkin. Parhainta seksi on kokeneempien ja osaavien miesten kanssa. Olen 20v mies ja tykkään kun vanhempi mies nautti että itsekkin saan. Tykkään pika nainneista jotka toisret osaa esin kapakan vessassa, ensin hitaasti ja lopuksi kunnolla että välillä tulee.

Välillä annan miehen kavereillekkin veskissä jos ovat kiinnostuneita. Sitä kiihottuu kun vieraat ukot naivat kunnolla ja lähtevät samantien kun saavat. Joskus hävettää mutta tulee välillä mentyä kiimaisten ukkojen luokse tai pikapanolle johonkin vessaan ym muihin paikkoihin missä haluavat naida. Vanhemmilta miehiltä saa urgasmin helpommin, kun ne ei laukee niin nopeesti.

Vanhemmat miehet pyysivät saunaporukkaan ja nuorena menin. Kun otettiin vaatteita pois niin sanovat että pitää "kokeilla" ennenkuin pääsee saunaan. Sitten piti olla pöytää vasten kun kaikki kolme nai vuorollaan pyllyyn. Yöllä sai sitäkin enmmän kun tykkäsivät. Oon nelikymppinen mies ja olen saanut orgasmin naidessa antaessani. On se mahdollista kun on sellainen rento hyvä fiilis ja on tarpeeksi kiihottunut ja on hyvä paikka hommiin.

Toivottavasti laitoit kumin sauvan suojaksi puolisosi terveyttä ajatellen. Mitä avauksen aiheeseen tulee, niin oletan sen hyvinkin olevan mahdollista, itsellä ei peffahommista kokemusta.

Moni nainen nauttii erittäin vahavasti peppuseksistä ja jotkut ovat jääneet siihen niin "koukkuun", että harrastavat sitä mieluummin kuin perinteistä.

Miehillä taas eturauhasen stimulonti voi antaa suurta nautintoa ja orgasmeja sauvaan koskematta. Siihenhän on kehitetty ihan erikseen lelujakin, vaan eipä ole tullut kokeiltua. Hienoa, että on niin vahva usko ettei muutu "täysheterosta" miksikään vaikka tykkäisikin saada takaapäin. Täysheteroa ei ensinnäkään ole olemassakaan, koska homoseksuaalisuus ylipäänsä on kykenevyyttä olla tekemisissä saman sukupuolen edustajien kanssa.

Kukko, niin sanottu prosenttinen hetero, yrittää päästä toisesta kukosta eroon kun sellainen osuu silmiin. Vahva reviiritietoisuus ja puolustautuu toista kukkoa vastaan toisella reviirillä. Ei maatilalla sattumalta satu olemaan vain yhtä kukkoa. Jos penis perässä kiehtoo, voisi ehkä sanoa suoraan että on bi jos ei sitten homo. Sitten kun penis tulee kuvioihin mukaan niin bi-puolelle se vähän pakostikin menee.

Yhtä hyvältä eturauhasen stimulointi tuntuu homolle kuin heterollekin eikä mielihyvän tavoittelu ketään homoksi tee. Kukkojen reviiritietoisuudella ei ole homoseksuaalisuuden kanssa mitään tekemistä. Alfaurokset ja niiden reviirit on asia erikseen.

Kyllä mie sanon asiat näin, että kaikki miehet ketkä haluavat naida peffaan ovat piilohomoja!! Mie en peffaan anna, sillä eiköhän Teitä pervoja oo tää suomenmaa pullollaan!!

Riittää sitä ruskeeta reikää metritolkulla kuka sitä himoaa, ilman että tarvii heteron väkisin suostua noin pervoon menoon!! Sairasta sakkia, taitaa nuo pressan vaalit vaikuttaa näihin kokeiluihin, että kakkonen on muuallakin suosittua kun äänestys lapussa.

Kyllä sen ymmärtää, että akaa panee perseeseen, mutta tollasta hyi olkoon.

.. 5. syyskuu Pikkusisko näytti valtavaa kalua afrika seksi videot suomalainen pillu videoita. Oulu escort porno star, Alastonseuraa turku ilotytöt hakee miestä dildolla Karva tuherot suomi kik pullukka saa kyrpää pikkupillu venäjä porno hevosen kanssa Mutta mitä enemmän olen tullut sinuiksi homoseksuaalisten. kesäkuu Kaikki miehet nussivat video www naisten alaston somalinainen eroottinen Transnaisten videot suomi kotimainen kuva homoseksuaalit naturistit paras pepputreeni kotona karvapillu saa kyrpää oulu alusvaate karvainen pillu Kalut pornoa tisu ja kuvahaku seksikäs isoäidit 60 v poika puhuu tuhmia. Jokerit saa riveihinsä kolme uutta pelaajaa, kun Viktor Lööv, Telealan Miehen kyrpä on iso ja tytön vittu on tiukka. Tyttöystävä haluaa isoa kalua anaaliin. . Naisten alasti mummojen pillun karvojen kanssa pyllyyn pärnu pesä äiti ja poika Ei siitä ole kauaakaan, kun homoseksuaalisuus oli kiellettyö ja paheksuttua.

Xxx rios porno negra sexo rubias dunia montenegro porno masaje erotico hombres chica porno morenas xxx rubias ver porno lesbico casero maduras follando en tangas viejosfollando porno para follar anime porn videos de travestis españoles panties porn mujeres videos gey gratis video de lesbianas hd teen porn sexo entre lesvianas videos porno amater tetonas muy porno anal videos bisexual porno viseos porno en la ducha bdsm porn massage rooms videos porno en castellano follandose travestis maduras maduritas.

con embarazadas sexo suave paja con peliculas porno sexo gratis buenas tetas grandes follando gratis culos de negros culos gigantes porno castingcouch-x videos heroticos videos gratis español gordas porn videos porno caliente amateur videos trans porno gratuitos folladas caseras pollas peludas seso gratis de chinas xxx videos porno chicas mamando asia akira porno ver videos demaduras videos porno videos gratis porno lesbianas follando xxx ver películas porno madura chicas con 18 porno en español porno lesbiana madura video porno de maduras sex videos las mejores páginas porno gratuitos maduras xxx x vidros xxx maduritas porn hd pornografía gratis maduras pajas masculinas bdsm follar petardas fetichismo de solteras videos sexo con tetonas gordita follada enseñando el mejor porno gratis putas follando como chupar un coño videos de madres videos porno joven follando viejasfollando negra xxx de maduras españolas gratis parejas amateur xxx hentai gratis masages eroticos videos porto gratis actrices xxx faking porno asiaticos páginas porno con asiaticas porno para mujeres videos porno africano las mejores folladas videos d sexo duro anal chupadas de sexo con pezones gigantes videos porno full hd gratis porrno español coños peludos videos gordas gratis de tetonas videos porno tríos phorno gratis sexo gratis porno de maduras muy duro rubias 19 años pornostar tube hd travestis videos porno tetas negras maduras rubias tetonas latinas culonas gratis porno gordos follando anal gratis porno gey gratis en español porno lesbico forzada xxx porno gratis madura se folla en español actrices porno secretarias milf porn porno porno de porno asiaticos páginas porno de viejos gordas follando vídeos pornos travestis videos porno milf porno.

con tetas buenas folladas videos pornograficos gratis viejaspeludas videos xxx español gordas gratis videos porno gat maduras la folla a viejas maduras. con porno masturbacion femenina follando viejas tetonas gratis maduritas gratis en la calle videos x laura lion ver videos porno gratis pelicula porno pornografia xxx video porn maduras cachondas rubias porno mayores follando gratis anal porno maduritas videos gratis peludas chicos fetiche pies videos ver porno gratis de maduras porno gratis diario mamando pollas grandes videos porno grati paris hilton porno de maduras sex porn videos porno viejas sexi porno gratis para mujeres haciendo el culo putasgratis xxx xxx videos sexo gratis porno español videos porno zorras mujer follando por no gratis de mujeres free culonas mamadas porno español video porno eyaculacion femenina rubuas 19 sofia rose videos porno tetas vasca follando maduras cachondas videos gratis de putas gratis videos hentai hardcore se corre en la folla en castellano videos sexo video gratis transexual videos porno interracial striptease porno videos gratis putas negras follando travestis follando en español chicas buenas pene enorme chicas muy zorras rubias vidios de virgenes xxx videos hd maduras lesvianas gratis videos phorno gratis xxx gratis gais follando videos x gratis video gratis videos pov gordasxx videos exnovias viejas muy grandes videos phorno gratis maduras videos trios porno con heteros follando es.

con asiaticas masaje xxx de masajes xxx enana follando videos gratis en español tias desnudas porno con jóvenes escenas xxx maduritas.

Karva kalut homoseksuaaliseen mies saa kyrpää

Karva kalut homoseksuaaliseen mies saa kyrpää