Gay erottisia tarinoita gay novellit

gay erottisia tarinoita gay novellit

Suunnitelma ei tietenkään ollut aukoton, sillä tiesin että minut saatettaisiin yllättää kesken kaiken. En nimittäin voisi viipyä saunassa koko iltaa, sillä yhteistä ohjelmaa järjestettiin vielä saunavuoron jälkeenkin. Minun olisi siis aloitettava työt heti kun viimeinenkin poika on siirtynyt pukuhuoneeseen.

En heti ryhtynyt toteuttamaan suunnitelmaani, sillä tiesin sen pelottavan rohkeaksi. Päivä päivältä oloni kävi kuitenkin tuskaisemmaksi ja heräsin aina aamuisin kalu kattoa kohti sojottaen. Tarkistin myös joka aamu alapääni sen varalta että olisin lauennut unissani, sillä uneni olivat melkoisen eroottisia koko rippileirin ajan. Spermatahroja en housuistani löytänyt ja myös pakotus palleissa kertoi että tavara oli edelleen tallessa.

Aloin saada spontaaneja erektioita pitkin päivää ja vessassakin teki jo mieli ravistella hieman pidempään. Yhden saunavuoronkin jätin kokonaan väliin kun huomasin että erektioni ei tahdon voimalla laske.

Tiesin että suunnitelma on pakko toteuttaa. Yhdeksäntenä päivänä olimme jälleen saunassa poikien kesken. Tulin saunaan viimeisenä ja viivyttelin järvessä ja peseytymisessä, jotta voisin jäädä saunaan lopuksi yksin. Onnistuin myös hillitsemään haluni niin että kaluni pysyi kurissa ollessani saunassa muiden kanssa. Kulutin aikaa uimalla ja odotin kunnes suurin osa pojista oli jo pukenut ja lähtenyt rantasaunalta.

Lopulta rohkaisin itseni ja nousin järvestä ja suuntasin kohti saunaa. Kaluni alkoi kovettua jo matkalla, ikään kuin se valmistuisi nopeaan suoritukseen. Pukuhuoneessa ei ollut ketään, mutta näin pyyhkeen ja vaatemytyn pitkällä penkillä.

Saunassa oli siis vielä joku. Hetken mietittyäni päätin silti mennä sisään, sillä aikaa oli enää vähän. Ajattelin että viimeinenkin poika on varmasti lähdössä ja riisuin uimahousuni. Kaluni oli laskenut kuin pelästyneenä yllättävästä viivytyksestä. Pesuhuone oli tyhjä, joten suuntasin suoraan löylyhuoneeseen. Saunan lauteilla istui Hannu, jonka olin tuntenut jo ala-asteen ensimmäiseltä luokalta asti.

Tutussa seurassa Hannu oli kova puhumaan, mutta vieraiden seurassa, kuten rippileirillä, vaikutti hiljaiselta ja ujolta kaverilta. Löylyhuone oli iso ja lauteille mahtui kerralla lähes kymmenen miestä. Istuin ovenpuoleiseen päätyyn, Hannun istuessa lauteiden toisessa päässä kiukaan yläpuolella. Katselin ovea ja ymmärsin että en voi muuta kuin odottaa.

Jos alan virittämään keskustelua, Hannu jää varmasti juttelemaan ja saan unohtaa haaveet runkkaamisesta. Vilkaisin sivulle, ja pääni kääntyessä Hannu siirsi katseensa seinään, kuin väistääkseen katsettani. Huomasin että Hannu hengitti raskaasti. Katseeni siirtyi alemmas ja näin Hannun istuvan jalat ristissä. Siinä ei sinänsä ollut mitään outoa, istuinhan itsekin kulliani piilotellen, mutta katseeni jäi Hannun jalkojen väliin.

En tiennyt mitä tehdä. En edes tiennyt olinko päätellyt oikein, ehkä pelkkä sauna saa ihmisen puuskuttamaan. Tiesin kuitenkin mitä näin, ja se mitä näin, vihjasi että joku muukin oli suunnitellut samaa kuin minä.

Ensin ajattelin vain poistua paikalta ja näytellä etten olisi huomannut mitään, mutta ymmärsin että kymmenen sekunnin saunapyrähdys olisi vaikuttanut oudolta. Käänsin katseeni taas oveen ja mietin. Huomasin yllättäen että kaluni aikoi tilanteen herraksi. Tunsin miten se alkoi pikkuhiljaa kovettua ja tunsin itseni yhtä aikaa jännittyneeksi ja kiihottuneeksi. En voinut lähteä saunasta ilman että Hannu huomaisi seisovan kaluni.

Ymmärsin myös että jommankumman oli rikottava hiljaisuus. Tällaisissa tilanteissa on vaikea sanoa mitään järkevää ja kiihottunut mieleni pakotti kieleni muodostamaan typerältä kuulostavat, mutta ratkaisevat sanat.

Hannu näytti miettivän hetken ja nosti reitensä nopeasti ja jäi istumaan asentoon, joka paljasti kokonaan hänen kalunsa. Esinahka oli vetäytynyt taakse niin että puolet isosta terskasta oli näkyvissä. Se ei ollut edes täydessä seisokissa, mutta pystyin helposti arvioimaan että se oli ainakin yhtä iso kuin omani.

Oman kullini olin mitannut useita kertoja viimeisen parin vuoden aikana, ja tiesin sen olevan pituudeltaan noin 15 senttimetriä. Katsoin Hannua silmiin ja avasin haarani. Siirsin katseeni alaspäin ja katselin kaluani, joka lepäsi vasenta reittä vasten puoliksi erektiossa. Enempää miettimättä otin kalun käteeni ja tunsin väristyksen, joka kulki kiveksistä aina terskan päähän.

Tiesin, että lasti lentäisi nopeasti jos runkkaamaan pääsen. Käänsin pääni Hannua kohti, joka katseli paisuvaa terskaani ja alkoi mitään sanomatta hitaasti vedellä esinahkaa edestakaisin. Sykkivä kaluni kaipasi kipeästi runkkausta ja nähdessäni Hannun runkkaavan aloitin itsekin hitaalla tahdilla. Nojauduimme molemmat seinää vasten ja runkkasimme, vilkuilimme toisiamme ja kuuntelimme litinöitä toistemme kulleista.

Hetken päästä rikoin hiljaisuuden. En uskaltanut kiihdyttää tahtia niin nopeaksi kuin normaalisti, sillä tunsin jatkuvasti sykähdyksiä palleissa ja sain pelätä lastin lentävän liian nopeasti.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Homotarinoita Sattuisko joku tietämään mistä löytyis homotarinoita? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

GAY ANTISHOP CAM

HEKKU YLIKERROIN GAY FORUM Työmatkalla Pariisissa osa 8, Chatte, Kiihkeät, Tuttavaperheen isä jatko 2, Lukiolaistyttö, Kiihkeät, Tuttavaperheen isä jatko. Gay-tarinoita. Tutustuthan Suomin käyttöehtoihin ennen kuin Seksiä ulkona · Syrjähypyt · Tositarinat · Keskustelu24 · Seksi · Seksinovellit; Miesten kesken. marraskuu Minulle voi lähettää kaikenlaisia eroottisia tarnoita, mielusti gay- [email protected] suomifi. Ei välttämättä mitään eroottista, mut kuitenki jotain rakkaustarinoita tai jotai. Istuin ovenpuoleiseen päätyyn, Hannun istuessa lauteiden toisessa päässä kiukaan yläpuolella. Suuri Tuulijärven talo ei voinut hiljentyä, vaikka luonto näytti voimiaan lumimyrskyllään. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. En edes tiennyt olinko päätellyt oikein, ehkä pelkkä sauna saa ihmisen puuskuttamaan. Etukäteen en kuitenkaan osannut pelätä kymmenen päivän rippileiriä vaan ajattelin että löydän kyllä tarpeeksi rauhaa toimittaakseni päivittäiset askareeni.

Gay erottisia tarinoita gay novellit