Meis kiinostaa homoseksuaaliseen raskaus ruskea vuoto

Homma menee niin, että pieni kunta ottaa pakolaisia tai turvapaikanhakijoita asumaan, myöntää heille mahdollisimman paljon tukiaisia ja anoo valtiolta ja järjestöiltä määrärahoja erinäisiin harrastelutoimiin. Valtio kun korvaa kolmen vuoden ajan puolet kaikesta myönnetystä toimeentulotuesta, joten siten voidaan tehdä turvapaikanhakijoihin investointi, jonka arvo tuplaantuu, kunhan vain pidetään huoli siitä, että tulijat käyttävät rahansa paikkakunnalla.

Kaiken tämän päälle tulee vielä valtion vuosittainen kuntakorvaus, joka yli  7-vuotiaasta tulijasta on euroa, sitä nuoremmasta euroa. Kymmenestä neljän hengen perheestä saa siis jo peruskorvauksina mukavat 00 euroa. Lieksassa myönnettiin somaleille toimeentulotukea jopa vuosiksi kerrallaan ja riippumatta siitä, oliko tulija edes jättänyt hakemusta.

Kunnan johto kannusti sosiaalitoimea tähän, ja kunnassa jopa järjestettiin pohdintoja siitä, miten estää tukirahojen valuminen läheisen Joensuun kauppoihin. Kun huijaus paljastui kaikessa laajuudessaan, kunnanjohtaja avoimesti tunnusti toiminnan motiivin: Nämä pienet kunnat luottavat siihen, että tulijat muuttavat johonkin suurempaan kaupunkiin ennen kolmen vuoden täyttymistä, mutta aina niin ei käy.

Lieksan somalit eivät lähteneetkään vaan muodostivat uuden yhteisön Lieksaan, ja rahastus puri kunnan johtoa nilkkaan, koska he päätyivätkin lopullisiksi maksumiehiksi. Iin kunta on kirjoittanut ELY-keskukselle avoimen shekin turvapaikanhakijoiden suhteen: Ii on sitoutunut ottamaan niin monta tulijaa kuin ELY-keskus vain keksii lähettää. Todennäköisin syy tälle on, että Ii yrittää tehdä "lieksat" ja rahastaa tulijoilla.

Kuitenkaan Iin kunnan tiedotesivu ei kerro tästä yhtään mitään. Siellä höpistään tuulivoimasta ja vuoden iiläisistä, kun näin suuri päätös jätetään kertomatta. Selvästi tästä ei haluta tehdä numeroa, etteivät kuntalaiset heräisi vastustamaan tätä. Millainen Ii on vuonna ? ELY-keskus todennäköisesti pakkaa hölmöläiskunnat täyteen tulijoita, koska hehän koko ajan valittavat kuntapaikkojen puutteesta.

Avoimet shekit eivät varmasti jää hyödyntämättä. Tavallisen kuntalaisen olot menevät ahtaammaksi: Iin vuokrat ovat jo valmiiksi erittäin korkeat, ja kysynnän ja tarjonnan lakien mukaisesti uudet tulijat nostavat vuokria.

Ii on myös valmiiksi muuttovoittoinen, joten tätä ylimääräistä painetta ei tarvita. Terveydenhuolto ja koulujärjestelmä joutuvat paineen alle, kun palveluille tulee uusia käyttäjiä.

Kunnat ovat itse vastuussa tulijoiden koulutuksen järjestämiseksi, ja pienelle kunnalle tulkkien ja kouluavustajien palkkaaminen voi pakottaa tekemään isoja leikkauksia koulujen muihin menoihin.

Turvallisuusvaikutukset voivat olla rajut ja yhtäkkiset: Kempele otti vain harmittoman kuuloisen, pienen asumisyksikön alaikäisille turvapaikanhakijoille, ja heti tapahtui raiskaus, joka järkytti paikallisten turvallisuudentunnetta. Oulusta kantautuu koko ajan juttuja myös eläimiin kohdistuvasta väkivallasta: Koiraviha on sikojen inhoamisen kaltainen uskonnollinen piirre. Me täällä Iissä olemme tähän saakka olleet suojassa haittamaahanmuuton vaikutuksilta.

Minä ainakin haluaisin kuntani pysyvän tällaisena kuin se on. Tykkään siitä, että voin käydä illalla lenkillä pelkäämättä ahdistelijoita tai raiskaajia. Tykkään siitäkin, että voin päästää kissani takapihalle ulkoilemaan pelkäämättä, että joku heittelee sitä kivillä tai yrittää rääkätä sitä.

Tykkään siitä, että paikallisen etsiessä asuntoa ei tule pelkkää eioota, koska liian suuri muuttovoitto on vienyt vapaat asunnot ja nostanut niiden vuokrat pilviin.

Minä kasvoin mukavassa, rauhallisessa Iissä, jossa pikkutyttöjenkään ei tarvinut pelätä, jos halusi lähteä vaikkapa illalla uimaan. Haluaisin tämän ja tulevan ajan pikkutyttöjen saavan saman turvallisen kasvuympäristön. Vaikka tulijat voivat olla aivan kunnollisiakin, onko riski sen väärti? Laittaisitko pääsi pantiksi heidän puolestaan? Entä puolisosi tai lapsiesi? Brexit , ero EU: Orlandon ampuja Omar Mateen. Islamilainen terrorismi nostaa esille monenlaista kiinnostavaa järkeilyä.

Järkeilyyn ryhdytään, koska halutaan vähätellä terrorismia ongelmana. Orlandon ampumisen kohdalla taas suosittu järkeily on "ampuuhan ne amerikkalaisetkin". Yhdysvalloissa tapahtuu paljon ammuskeluita ja ampuma-asetapaturmia, mutta tarkoittaako se, ettei ihmisiä pitäisi yrittää suojella jihadismilta? Tuon järkeilyn käyttäjät lähettävät homoille, naisille, juutalaisille, ateisteille ja muille muslimien vainoamille selkeän viestin: Ai et ole tappanut ketään?

No väliäkö sillä, koska niin pitkään, kun yksikään maanmiehesi jossain tekee henkirikoksen, me annamme sinun olla vapaata riistaa fanaatikoille. Miksi me rankaisisimme vaikka Orlandon homoyhteisöä välinpitämättömyydellä siksi, että joku muu on ammuskellut? Minulle ehdittiin jo sosiaalisessa mediassa mankumaan , että "ratsastan" jutulla, jossa ampuja on muslimi.

Tässä ei ole kyse siitä, että hän oli muslimi vaan siitä, että teko oli islamismin motivoima. Amarillossa sattui juuri panttivankidraama, joka johti kaappauksen tehneen somalimiehen ampumiseen. Poliisin antamien tietojen mukaan teko ei ollut terrorismia vaan työpaikkaväkivaltaa. Jos olisin sillä töin, että haen muslimien tekemiä rikoksia, olisin toki ottanut tuonkin teon videoissa tai blogiteksteissä esille.

En kuitenkaan ottanut, koska työpaikkaväkivalta Amarillossa on jotain, mikä ei uhkaa meitä ja jolta meidän ei tarvitse itseämme suojella. Islamismi taas on eri juttu.

Globaali jihad on viimeisen vuoden aikana niittänyt uhreja lähes joka mantereella ja suurissa määrin: Toisin kuin yksittäiset, henkilökohtaisista motiiveista tehdyt ampumiset, jihad on yhteinen vihollinen ja uhka kaikille. Toiselle San Bernardinon ampujista, Tashfeen Malikille, tehtiin "kattava taustatarkistus". Tarkistukset vuotavat kuitenkin kuin seula, eikä niillä voi suojautua saapumisen jälkeen tapahtuvalta radikalisoitumiselta. Islam on terrorismissa aivan omassa luokassaan. Järkeilijät, kuten vasemmistolainen uutissivusto Vox muotoili sen niin, että jihadistit ovat tehneet "vain 10" ajanjakson Se tarkoittaa, että muslimit ovat tappaneet terrori-iskuissa kertaa enemmän ihmisiä kuin ei-muslimit per cap.

Ja kaiken tämän siis saa aikaiseksi alle prosentin osuus väestöstä. Ja kuitenkin meillä on ihmisiä, jotka haluavat tänne lisää muslimimaahanmuuttoa, vaikka kyseinen porukka on noin tuhoisa jo nyt.

Näemme myös idioottimaisia järkeilyjä, joissa todetaan, ettei muslimimaahanmuuton rajoittaminen auttaisi, koska Pariisin terroristit ja Orlandon ampuja olivat kansalaisia. Tuo menee jo niin lapselliseksi, että aidosti ihmetyttää, miten kukaan aikuinen ihminen kehtaa tuon sanoa.

Yhtä loogista olisi sanoa vesivahingon sattuessa, että lattiahan on jo märkä, joten on aivan sama antaa veden valua loputtomiin tukkimatta vuotoa. Muslimimaahanmuuton rajoittaminen olisi estänyt iskut, jos se olisi ollut käytössä silloin, kun vaikkapa Orlandon ampujan taleban-kannattajaisä tuli maahan. Samoin jos me nyt otamme maahanmuuton rajoittamisen käyttöön, se ennaltaehkäisee terrorismia ja rikoksia tästä eteenpäin.

Jos me emme tee asialle mitään, saavat jälkipolvetkin kamppailla tämän ongelman kanssa. Jos taas laitamme portit kiinni, voimme ainakin olla siitä turvallisin mielin, että uusia terroristeja ei maahamme pääse majoittumaan. Uusi normaali on jo täällä, halusit tai et. Kartta tuoreiden maahantulijoiden seksuaalirikoksista Saksassa. Aallot ovat uimahalliahdisteluja, mustat neulat henkirikoksia.

Linkki reaaliaikaiseen karttaan tekstin lopussa. Elämäämme on tullut uusi teema. Kun olin lapsi ja nuori, ei muslimeista juuri puhuttu. Harva tiesi heistä muuta kuin sen, että he eivät syö sianlihaa ja heillä on tapana rukoilla Mekkaa kohti. Joskus kantautui juttuja palestiinalaisterroristien teoista, mutta se ei koskettanut suoraan meidän elämäämme. Meno on nyt muuttunut. Kun vilkaisin tämän päivän uutisotsikoita, oli niissä muslimiaiheita enemmän yhdessä päivässä, kuin 20 vuotta sitten olisi ollut koko kuukauden aikana.

Kuulustelussa hän varoittaa terrorismista sanoen, että jalkapallon EM-kisoista tulee "hautausmaa". Mateenin entinen työkaveri Afganistanin hallituksesta sanoo Mateenin olevan fanaatikko. Ampujan vaimon paljastetaan tienneen iskusta etukäteen, mutta hän ei yrittänytkään varoittaa viranomaisia. Mies oli ollut kaapattuna yli puoli vuotta ja teloitettiin, kun lunnaita ei saatu. Suomessakin poliisin työturvallisuus on uhattuna, koska tulijoilla on eurooppalaisille lähes ennennäkemätön epäkunnioitus poliisia kohtaan.

Onko tämä se suunta, mihin haluamme maailmamme menevän? Ajattelitko vaikkapa 20 vuotta sitten, että joskus tulisi päivä, jolloin uutiset raiskauksista tai lasten uimahalliahdisteluista eivät enää järkyttäisi, koska olet kuullut niitä turtumiseen asti? Tai että joskus puhuttaisiin arkisesti "taas uudesta päänleikkausvideosta", kuin se olisi jotain aivan normaalia? Julma totuus on, että me kaikki olemme turtuneet tälle.

Kun kauheuksia aikansa kuulee, eivät ne vaan herätä samaa reaktiota. Turtuminen hiipii hiljalleen - ei maailma tällaiseksi yhdessä yössä muuttunut, ja siinä on se petollisin turtumisen piirre.

Jos tämä kaikki olisi tapahtunut yhdessä yössä, me protestoisimme sitä vastaan. Me olisimme kauhuissamme näistä teoista ja vaatisimme johtajiamme tekemään työnsä ja suojelemaan valtiota ja kansalaisia. Mutta tämä tapahtui ajan kanssa, joten me vain lamaantuneina seuraamme sitä, miten silmittömästä väkivallasta ja kauhusta tulee arkipäiväinen osa elämäämme.

Kauheinta on, että meille kasvaa sukupolvi nuoria eurooppalaisia, jotka eivät muuta tunnekaan. Heille maailma on aina ollut tällainen, ja se pitää vain hyväksyä. Yksi kammottava esimerkki tästä olivat saksalaiset koulutytöt, jotka peittelivät heihin päivittäisellä tasolla kohdistunutta ahdistelua maahanmuuttajien taholta, koska he eivät halunneet lietsoa rasismia.

He olivat siis monikulttuurin mallioppilaat: Tämä ongelma ei katoa silmiä ummistamalla, vaan tilanne menee vain pahemmaksi, ellei siihen puututa. Saksan rikoskarttaan pääset tästä. Lähettänyt Tiina Wiik klo 0. Kuvan on tehnyt blogini lukija. Kirjoitin Brysselin terrori-iskujen jälkeen vasemmiston suosikkiväitteestä, jolla esitetään, että terrorismilla ei ole uskontoa. Muslimiterroristit eivät heistä siis ole muslimiterroristeja, vaan mieleltään sairaita ihmisiä, jotka leikkivät muslimia.

Mikäli asia todella olisi niin, että uskonnolla ei olisi vaikutusta henkilön riskiin ryhtyä terroristiksi, näkisimme terroristeja yhtä paljon kaikissa ryhmissä. Muslimit muodostavat maapallon väestöstä noin viidenneksen, joten yliedustus on melkoinen. Kun tämän faktan esittää, saa monesti vastaansa kerrassaan naurettavan puolustuksen islamille: Fanaatikot kun tappavat niitä, joita heidän lähellään on, mikä yleensä tarkoittaa oman kulttuurin edustajia. Tekeekö se kuitenkaan ideologiasta yhtään vähemmän vaarallista?

Jos minä perustaisin uskonnon, jonka piirissä tapettaisiin pääosin suomalaisia, olisiko se lieventävä asianhaara uskontoni raakuudelle? Kaikki tämä tahallinen silmien ummistaminen alkaa käydä suututtavaksi.

Muslimeja marssii Saksan kaduillakin huutamassa "Allahin voimalla me kukistamme teidät," mutta suvaitsevaisto ummistaa silmänsä ja haluaa leikkiä, että muslimit ovat heidän kavereitaan. Heidän unelmissaan muslimit ovat taikamuslimeita, jotka eivät halua islamilaista teokratiaa, jotka eivät vihaa homoja ja juutalaisia, jotka eivät usko muihinkaan hirveisiin asioihin lue taikamuslimin tarkat ominaisuudet täältä. Ikävä kyllä taikamuslimit ovat minimaalisen pieni vähemmistö, joten tänne tulevat "kaverit" ovat tosiasiassa todella takapajuisia, usein vihamielisiä ihmisiä.

Orlandon ampuja oli peräisin Afganistanista. Suvakit varmasti olisivat katsoneet häntä luullen, että hänkin haluaa rikasta monikulttuuria. Kuitenkin, kun nämä hirvittävien ajatusten kantajat tulevat rajan yli, näkevät suvakkimme heissä ihania kullannuppuja, joiden kanssa voi järjestää kivoja retkiä ja leikkiä monikulttuuria. He kieltäytyvät näkemästä tulijoita sellaisena, kuin he ovat.

Terrorismi pääsee kytemään rauhassa, koska muslimeista ei osata uskoa mitään pahaa. Kun side silmillä rakennetaan suvaitsevaista monikulttuuria , päädytään vahingoittamaan heitä kaikkia, joita oli tarkoitus auttaa.

Naiset kärsivät turvattomuudesta ja seksuaalirikoksista, samoin lapset. Homoseksuaalit ja transsukupuoliset joutuvat usein muslimien häirinnän kohteeksi, samoin jesidit ja kristityt turvapaikanhakijat. Ranskassa samalla viikolla rabbia puukotettiin ja ISIS-kannattaja yritti leikata juutalaiskoulun opettajan pään irti viidakkoveitsellä. Ruotsissa Östersundin poliisi neuvoi naisia välttämään ulkona liikkumista, kun vokin perustaminen toi kaupunkiin ennennäkemättömän seksuaali- ja väkivaltarikosten aallon.

Ajattele, jos kuulisit ensi kertaa puhuttavan tällaisesta ryhmästä -ilman poliittisen korrektiuden ja islamofobiasyytösten vaikutusta. Entä jos kuulisit, että maapallolla on väestönosa, joka on historiansa aikana tappanut satoja miljoonia ihmisiä valloitusretkillään, vie rikollisuutta ja terrorismia kaikkialle, minne se menee, lietsoo vihaa vähemmistöjä ja naisia kohtaan,  Mitä ajattelisit sellaisesta porukasta?

Haluaisitko sitä porukkaa maahasi mukavia pelihetkiä varten? Siten meidän kaikkien tulisi ajatella islamista. Multikulturalistien taikaseinäteorian mukaan nuokin rahat voidaan taikoa jostain ilman leikkauksia tai velkaa. Maahanmuutto on aina joltain pois.

Koko ihmislajin aamunkoitosta lähtien ihmiset ovat käyneet sotia tiettyjen perusasioiden vuoksi: On evolutiivisesti mielipuolinen päätös ottaa suosiolla vieraan populaation asukkeja omalle reviirille jakamaan niitä resursseja, jotka muutoin voitaisiin jakaa vain oman populaation kesken.

Se on myös julmaa oman kansan jäseniä kohtaan, koska he eivät ole tehneet mitään ansaitakseen menetyksiä. Tuo möykkääminen kovasti näyttää torjuntareaktiolta, jonka kohteena on homoseksuaalisuus ja anaaliseksi. Sittemmin laajensi toimenkuvaansa myös prostituutiopalstalle, jossa nykyään pääasiassa asustaa. Prostituutiopalstalla on taas ollut hetki hiljaista ja täällä hiljenee melu aina samaan aikaan.

Olen kaksi lasta synnyttänyt nainen kolmekymppinen nainen ja raskauksista minulle jäi muistoksi oliviin kokoiset peräpukamat. Olen harrastanut mieheni kanssa välillä peppuseksiä ja pukamat eivät ole suuremmin ilmoittaneet itsestään. Kerran kuitenkin kesken lystin yksi pukama puhkesi ja verta tuli kuin härän kurkusta.

En viitsinyt lähteä otille haaverin vuoksi koska oli jo puoliyö ja kotipaikkakunnallani ei ole yöpäivystystä vaan olisi pitänyt ajaa 40 kilsaa. Meni varmaan tunti ennen kuin vuoto tyrehtyi. Nukuin loppuyön muovikassi ja nippu talouspaperia pyllyn alla. Seuraavana aamuna töihin lähtiessä virittelin pikkareihin viisi terveysidettä ja paperia sen varalta että vuoto alkaa uudelleen. Näin mielessäni kuinka housihini leviää punainen läikkä. Onneksi kuitenkin pukama ei enee vuotanut. Pääsin viimein pukamista eroon kun ne "hirtettiin" niillä kumilenkeillä.

Nauroin vedet silmissä kun luin jutun. Tosin kirjoittajaa ei tainnut tuolloin naurattaa kun meni töihin housut siteillä topattuna.

Muuten hyvä mutta kun suurinta osaa peppuseksin harrastajista homojutut ei kiinnosta. Sekin on täällä selitetty monasti. Peppuseksi on seksuaalisen toiminnan tapa joka ei määrittele seksuaalista suuntautumista. Peppuseksipartnerin sukupuoli sen sijaan on merkittävä asia. Ajatuksena sulla kai on tuontapainen virheellinen syllogismi: Homot harrastavat keskenään peppuseksiä Henkilö A harrastaa peppuseksiä Henkilö A on siis homo Kun tosin tiedetään, että kirahvitkin harrastavat peppuseksiä keskenään niin samalla lailla virheellisesti voisi päätellä myös näin: Kirahvit harrastavat keskenään peppuseksiä Henkilö A harrastaa peppuseksiä Henkilö A on siis kirahvi.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Ole hyvä ja laita ne näkyviin. Muuten niitä ei tämän keskustelun kannalta ole olemassa. Kyllähän nyt anaaliyhdynnän vaaroista löytyy ulkomaisilta sivuilta vaikka kuinka tutkimustietoa. Tuossa nyt yksi, joka esimerkiksi osoittaa, että anaalisyövän kehittymiseen vaikuttavat sekä seksuaaliset esim. Valitettavasti vaan pitää olla näitä lukeakseen yleensä pääsy jollekin hakupalvelimelle, mutta täällähän näitä akateemikkoja vissiin olikin, niin ei tuottane ongelmia..

Laitan kuitenkin myös abstractin tuohon. Although the incidence of anal cancer is higher in women than in men, the reasons for this gender difference are not clear. The purpose of this study was to identify risk factors for anal cancer in both men and women. We conducted in-person interviews with males and females with squamous or transitional cell carcinoma of the anus and individually matched controls. This elevated risk occurred primarily among males.

A history of other anogenital or endometrial cancers increased the risk in women but not men. A history of anal warts, syphilis, severe hemorrhoids, physical inactivity, multiple sexual partners who smoked, and current smoking were also associated with increased risk. The results of this study suggest that both sexual and non-sexual factors are important in the etiology of anal cancer.

Puhe oli peräpukamista ja ryppynarun löystymisestä. Laitapa siitä aiheesta viitteitä näkyviin, niitä tässä kaivattiin ja niitä ei ole vielä esitetty.

Syöpäriskin lisääntyminen anaaliseksistä on ollut tiedossa jo pitkään ja siitä on palstalla kirjoitettu http: Liittynee HPV - viruksen tartuntoihin http: Puhe oli Anaaliyhdynnän "hinnasta", eiköhän tuo anaalisyöpä ja mahdolliset muut vahingot kuulu kategoriaan. Minusta melko olennaista, kun tupakoivan henkilön siemenneste tuota kait varsinkin aiheuttaa sisältää raskasmetalleja.

Aika moni anaaliin lykkivä haluaa myös laueta sinne, tässä on mietittävää sitten sekä lykkijälle että sille, kenen hanuri on kyseessä. Onkohan muuten tehty tutkimusta, vaikuttaako partnerin tupakointi naisten kohdunkaulansyöpään? Tuo raskasmetallinen sperma siinä ainakin olisi mukana. Tutkimuksiahan on, että myös isän tupakointi vaikuttaa sikiöön siittiöt huonompia ja sitä kautta huonompi lähtöasetelma.

Ehkä mahdollisesti myös "vauvan kotiin" kun epätervettä ainesta sinne usein lykitään. Tässä joitakin katkelmia artikkeleista, jotka nyt ensin tulivat vastaan siis viiden minuutin etsinnässä: An exploration into anal sexuality. Full Text Available By: The main risk factors identified were, for women, childbirth and for men, previous anal surgery. Other risk factors historically associated with the development of haemorrhoids include pregnancy, lack of erect posture, familial tendency, higher socioeconomic status, chronic diarrhoea, colon malignancy, hepatic disease, obesity, elevated anal resting pressure, spinal cord injury, loss of rectal muscle tone, rectal surgery, episiotomy, as well as anal intercourse.

Scandinavian Journal of Gastroenterology, Jun, Vol. In one study by Miles et al. Effect of anoreceptive intercourse on anorectal function. Anal sphincter structure and function in homosexual males engaging in anoreceptive intercourse. Pariin kertaan lainauksessa esiin tuleva Miles et al. Se otetaan esille muun muassa Wikipedian anaaliseksiä käsittelevällä sivulla http: Se auttaa ymmärtämään millaisesta korrelaatiosta on kysymys ja miksi kyseistä tutkimusta on jonkin verran arvosteltu.

Tässä sen abstrakti http: Jos haluaa tietää mitä Miles tarkoittaa puhuessaan anaaliseksiä harjoittavista homoseksuaaleista niin kannattaa vilkaista artikkelin kuvaa 2 Figure 2.

Logaritmisen asteikon vuoksi kuvaa pitää lukea näin: Vaakasuoraan suuntaan katsottaessa näkee seksipartnereiden lukumäärän. Kuvaan on sitten piirretty neliö jokaisen tutkimukseen kuuluvan kohdalle. Numeron 0 kohdalla seksipartnereita on 0 tässä on koko vertailuryhmä Numeron 1 kohdalla seksipartnereita on 9 Numeron 2 kohdalla seksipartnereita on 99 Numeron 3 kohdalla seksipartnereita on lähes tuhat!

Kuvaa katselemalla näkee, että tutkimusaineiston neljästäkymmenestä anaaliseksiä vastaanottavana osapuolena harjoittavasta noin puolella on yli sata seksipartneria ja neljäsosalla yli seksipartneria. Tämä on siis se ryhmä, jonka osalta Miles toteaa anaaliseksin aiheuttaneen sulkijalihaksen löystymistä.

Se varsin huonosti edustaa anaaliseksiä harrastavia heteroita, joilla partnereiden lukumäärä on useimmiten korkeintaan kymmeniä. Älä harjoita anaaliseksiä vastaanottavana osapuolena satojen eri miesten kanssa, sillä sellainen voi aiheuttaa sulkijalihaksen vaurioitumista. Kohtuullisesta anaaliseksin harjoittamisesta ainakaan tuon kuvan perusteella ei voi päätellä vaurioita tapahtuvan, jonka vuoden tutkimus myös vahvistaa. Niin ja vielä selvennöksenä edelliseen siitä Wikipediasta lainatusta tekstistä yksi lause kaipaa tänne suomennoksen.

Vuonna julkaistu tutkimus American Journal of Gastronomyssä ei havainnut ulosteinkontinenssin määrässä eroa verrattaessa anaaliseksiä harjoittavia homoseksuaaleja sellaisiin heteroseksuaalisiin miehiin, jotka eivät harrastaneet anaaliseksiä.

Lisäksi siinä arvosteltiin vuoden tutkimusta siitä, että Miles et al olivat inkontinenssin määritelmään sisällyttäneet varsinaisen ulosteinkontinenssin lisäksi myös piereskelyn flatulence eli ilmavaivat tarkoittaa tässä anaaliseksisn jälkeen päässeitä pieruja, sisältäen myös suoleen päässeen sperman osalle muutenkin aiheuttamat ilmavaivat. Kun Miles sanoo että "inkontinenssia löytyy anaaliseksin harrastajilta" niin hän voi siis tarkoittaa myös tätä: Satoja tai jopa yli tuhat partneria omaavilla anaaliseksin harrastajilla voi päästä useammin pieru kuin kohtuullisemmin anaaliseksiä harrastavilta.

Kiitos asiallisesta selvityksestä Max-Pp! Laitoin toiseen keskusteluun vastauksena juttua siitä, mikä on Suomessa ehdottomasti suurin ulosteinkontinenssin syy http: Anaaliseksiä ei edes mainita tutkimuksessa syiden joukossa. Anaaliseksihän siis itse asiassa ehkäisee ulosteinkontinenssiä, koska anaaliseksistä on vain pieni mahdollisuus tulla raskaaksi ja näinollen saada alatiesynnytyksen vaurioita.

Toivon että arvoisa nimim. Katsomalla pornoaleffoja joissa anaaliyhdyntää jo näet, että nuorillakin naisilla ja miehillä peräreikä muistuttaa enemmän jo tussua kuin peräaukkoa.. Kouluissa pitäisi varmaan opettaa tämä yksi asia moneen kertaan, kun tuntuu olevan niin monelta hukassa: Pornoleffat eivät pääsääntöisesti ole oikea paikka etsiä seksivalistusta tai seksiin liittyvää tietoa.

Tässä on yksi lista sellaisista http: Peräsuolen ulosluiskahdukset ovat myös tuttuja pornoalalla. Sen vähäisen rahallisen korvauksen lisäksi mihin suurin osa pornonäyttelijöistä joutuu tyytymään voi muistoksi uralta jäädä vielä elinikäinen vamma. Kannattaa jokaisen naisen miettiä mikäli mies ehdottaa peppseksiä onko miehen 15 minuutin nautinto sen arvoinen että otat riskin peräaukon herkkien kudosten vaurioitumisesta.

Nimenomaan näin on asian laita. Alatiesynnytyksen riskejä ehkäistään harjoittelulla: Lienee tosin melko selvää että tuon kannalta ei pitäisi olla suuresti väliä onko se sinne pökittävä muna saman henkilön joka kerta vai eri henkilön.

Lienee se seksin määrä tärkeämpi kuin seksikumppaneiden määrä. Vakikumppani tuntee toisen ja osaa olla varovainen. Satojen seksikumppaneiden joukkoon mahtuu pakostakin sellaisia yhden yön tuttuja, jotka eivät osaa eivätkä edes viitsi olla varovaisia. Kunpa olisin itse tajunnut tämän, nyt on liian myöhäistä. Olen 52v mies ja minua naitiin ensimmäisen kerran 16 vuotiaana ja nyt peräsuoleni ja peräaukkoni on siinä kunnossa että jos laitan teille kuvan siitä niin osa teistä pyörtyisi.

Virossa kuulemma pystyisi tekemään halvalla korjausleikkauksen, hinta olisi euroa. Olen harkinnut plastikkakirurgille menoa. No laitapa se kuva ja lisätietoja korjausleikkauksesta, ihan vaikka lääketieteellisin termein mitä tehdään ja mitä maksaa.

Voihan olla että joku muukin kärsii samasta vaivasta ja saa siten lisätietoja. Vähän nimittäin ihmetyttää että tilanne on omasta mielestäsi pyörryttävän kauhea mutta kuitenkin sen saisi halvalla leikkauksella korjattua.

Jos et tänne kehtaa vastata niin vaikka mun privamailiin peppumies gmail. Niin, itse taidat olla sitten lääkäri, kun kuvittelet olevasi noin ammattilainen peräpukamien suhteen Just joo, kyllä sitä aina näitä tietäviä löytyy, kun kyseessä on miesten perversioiden puolustelu. Minä olen tehnyt kymmenille tuhansille lääkäreille lobotomialeikkauksia Harun El Pullah Kristityillä on joskus ongelmia seksuaalisuutensa kanssa, mutta Raamatusta ei kuitenkaan löydy anaaliseksiä kieltävää pykälää.

Islaminuskoisilla on ongelmia seksin kanssa. Pyhät kirjoituksen käskee että seksi avioliiton ulkopuolella on synti. Anaaliseksiin suhtautuminen riippuu lopulta siitä onko shiialainen vai sunni. Avioliitossa anaaliseksi on sallittua ainakin shiialaisilla Iran. Hinduilla anaaliseksi ei ole kiellettyä. He kirjoittivat Kama Sutran.

Tiibetin Buddhalaisilla on ongelma asiassa. Dalai Lama on siitä joskus puhunut. Tiibettiläisillä on vanhoja mutta paljon Buddhaa nuorempia pyhiä tekstejä, joissa anaaliseksi kielletään. Kun tämä viestiketju päätyi "vääriin" lopputuloksiin pelottelijan kannalta niin nyt on seuraavien kannanottojen aika 6.

Näyttää sama peräpukamalääkäriksi esittäytyvä jeppe jatkavan aiheesta uudella aloituksella http: Kuules max peppupano, jos sinulla on perä levinnyt kissan kohdun kokoiseksi älä silti oleta oletusarvoisesti että muut haluavat levittää per seensä samalla tavalla kuin sinä. On hyvä että edes jotkut tuntevat vastuunsa ja antavat tietoa mitä tuhoja tuollainen sodomia oikeasti tekee peräpäälle.

Jos sinulla on jotakin uutta tietoa niin laita näkyviin linkki tietolähteeseesi ja asia on sillä selvä. Jos tuota et voi tehdä niin väitteesi ovat yhtä tyhjän kanssa. Ja työnnä sä sillä valin kurkku anukseen.. Tuossa kertomuksessa kokeneempi vanhempi homo neuvoo nuorta kokematonta homoa varomaan peppuseksin riskejä. Vanhempi homo on kokenut peräaukon repämisen varomattoman liian kovaotteisen partnerin kanssa nussiessaan. Sulkijalihaksen repeämä oli ollut hitaasti paraneva ja kivulias.

Monet naisetkin ovat täällä kertoneet peppuseksin sattuvan. Peppumiehet yrittävät esittää peppuseksin olevan täysin vaaratonta vaikka siinä työnnetään kalu erittäin herkistä kudokista koostuvaan peräaukkoon.

Kannattaa miettiä miksi anaaliseksi on homojen kesken vähemmän suosittua kuin imeminen vastoin heteroiden kuvitelmia. Tässä lisää tietoa anaaliseksin vaaroista.

Peräsuoli ei todellakaan ole mikään leikkipaikka. Anaaliseksissä kannattaa hidastaa nopeutta. Vauhtia voi kyllä lisätä ja seksiä harrastaa niin kauan kuin hyvältä tuntuu, mutta tässä peräaukon omistaja on se, jonka sana on laki. On sanottukin, että peräsuoleen ei kannata päästää ketään tuntematonta aloittelijaa, varsinkaan kännissä tai muiden huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Anaaliseksissä turvallisuus on ensisijainen tekijä. Seksiä ei pidä harrastaa, ellei voi luottaa henkilöön joka reikään tunkeutuu.

Usein tämä verenvuoto tarkoittaa sitä, että sinulla on käytössäsi joko liian vähän tai huonolaatuista liukuvoidetta. Jos luikuvoide ei riitä liukastuttamaan anaalin aluetta tarpeeksi hyvin, limakalvot vaurioituvat ja tulee pieniä haavoja, jotka sitten vuotavat verta.

Toinen vaihtoehto on, että sinulla käytössäsi liian iso dildo, tai työnnät sen liian syvälle. Molemmissa tilanteissa myös limakalvot vaurioituvat ja verta tulee. Limakalvojen vaurioituminen toistuvasti ei ole suotavaa, koska siitä väistämättä seuraa arpeutumia. Suosittelen siis ottamaan itse selvää siitä, mistä verenvuoto johtuu ja korjaamaan tilanteen käyttämällä joko pienempää dildoa tai parempaa liukuvoidetta riittävästi.

Aivan oikein, kyllä kai peräsuolikin jonkun ohuen dildon kestää hyvinkin, mutta jos sinne aletaan änkemään nyrkin kokoisia kappaleita, on selvää, että vaurioitahan sellaiset saavat aikaan, sekä voivat jäädä suoleen kiinni.

Tää "Päätoiminen peräpukamien poistaja" jaksaa kyllä aina hymyilyttää. Mitähän lapset kertoo koulussa kun kysytään mitä isä tai äiti tekee työkseen? Mutta, niinkuin jo todettiin, jos ei uutta tietoa tai perusteluja löydy niin eipä kannata trollailla täällä. Taas on auettu samasta aiheesta: Ovat monet kärsineet peppuseksin aheuttamasta rectumin löysyydestä eli ulosteenpidätyskyky on kadonnut.

Keinona auttaa on ollut ainoastaan vaipat, koska kiristysleikkaus vaurioittaa luvattoman usein hermopäätteitä. Olen joutunut useille homoseksulaaleille kertomaan että peppuseksi pitäisi lopettaa pysyvästi, mutta harva siitä on ottanut neuvokseen.

Heh, kieltämättä lääkärin "kynästä" tulevalta tekstiltä vaikuttaa: Mä olen jo kauan ihmetellyt samaa, etteivätkö ihmiset tosiaan osaa katsoa pidemmälle kuin hetken huumaan..

Jo keskiajalla osattiin katsoa anuksesta kuka on harrastanut sodomiaa ja siitä sitten joutui linnaan jos oli. Jokaisen oma asia, totta, mutta pitää kertoa myös asioiden varjopuolet eikä vaan hehkuttaa miten ihanaa se on.. Dildoja ja panovöitä saa kaupasta ja seksissä vastavuoroisuus on kivaa. Tiesin dildolla kokeiltuani miltä peppuseksi tuntuu ja missä kohdassa pitää olla varovainen. Tämä siis jo ennen kuin tyttöystäväni pyysi minua siirtymään b-rapun puolelle. Emme onneksi elä keskiajalla vaikka jotkut kirjoittajat sinne kaipaavatkin.

Peppuseksi on kivaa sekä antavana että ottavana osapuolena. Hieman kaipaisin lisävahvennusta tuohon sinänsä hupaisaan hypoteesiin että keskiajalla olisi anuksia tarkisteltu. Mutta sitähän ei tulla saamaan, koska esittäjänä on vanha tuttumme maalaisserkku ja peräkammarin poika, kuvitelmissaan hoitaja tai jopa "peräpukamien päätoiminen poistaja" lääkäri tai "homoseksulaalien hehekuttaja".

Voi olla että pääkaupunkiseudulla perseseksin harjoittajat pääsevät kuin koira veräjästä, mutta meillä Perus-Suomessa ainakin jokainen terveyskeskuksen asiakas tutkitaan, sulkijalihaksen ponnevoima mitataan siihen kehitetyllä puristuspainemittarilla ja miehiltä otetaan lisäksi esinahan alta näyte, joka tutkitaan fekaalisten eli ulosteperäisten bakteerien varalta. Paskareikään panijoille merkitään potilaskirjaan tietty koodi, jolla nämä sitten tunnistetaan ja heille järjestetään asianmukainen rangaistus.

Tuossapa yksi linkki keskusteluun peppuseksin ikävistä seurauksista. Olen itsekin siihen suostunut. Onneksi ei käynyt kuinkaan. En raaskinut kieltäytyä, kun se oli miehestä niin ihanaa. Omaa olemista tukaloitti se, kun koko ajan mietin, että seuraukset ovat ehkä kurjia. Miksi miehet haluavat peppuseksiä? Olen katsonut muutaman sellaisen videon. En käsitä, miten naiset pystyvät peppuseksiin miesten kanssa, joilla on aivan valtavat kulllit.

Luulisi siinä sulkijalihasten vaurioituvan. Ja ehkä ne vaurioituvatkin, mutta se on sitten naisten murhe. Pornonäyttelijättäret ovat kertoneet haastatteluissa työpäivän jälkeen paikkojen olevan joskus niin kipeät että jo istuminen ja käveleminen on vaikeaa. Uloin sulkijalihas on eri lihastyyppiä kuin sisemmät uloin on tahdonalainen, sisemmät ja loppu ruoansulatuskanavasta ei. Sisemmät ovat samaa tyyppiä esim niiden kanssa, mitä esiintyy verisuonissa ja imusuonissa. Samat kakkaamisvälineet on tytöillä kun pojilla, ja kuulemma tytöillä on vielä jonkin verran herkemmät vaurioitumiselle.

Nykyään nuoret kollit kerjää hanuria todella suuri osa, ja kun ehdottaa että mitäs jos omaasi koittaisit, niin katotaan sitten, niin harvempi kai suostuu omaan suloperseeseensä mitään laittamaan. Jotkut tosin ovat tässä asiassa vapaamielisempiä.

Suosittelisin että tällaisten omalta osaltaan kieltäytyjien kanssa kukaan ei harrastaisi anaalileikkejä, koska tämä porukka varmasti saa suurimman osan vaurioista aikaan, kun ei kerta tiedä miten hanuri toimii.

Porno-oppiensa perusteella sitten leikkivät suurta panomiestä ja ajattelevat, että kyllä se kroppa toipuu heidän tekostensa jälkeen. Itse en lähtisi sileiden lihassolujen kanssa leikkimään. Niitä tosiaan on sisäelimissä ja esim keuhkoa, verisuonta tai imusuonta en kyllä rupeais vastentahtoisesti huvikseen venyttelemään. Ei kuulosta sellaisilta, jotka palautuu. Vaginassa on täysin erilaisia soluja ja se on tosiaan luotu esim synnyttämiseen. Se että ne on vierekkäin, ei tee niistä samanlaisia.

Tämä kun on ihan uusi väite. Tähän asti aiheettomat pelottelijat ovat keskittyneet sulkijalihaksen väitettyyn löystymiseen, josta siitäkään ei ole esitetty näyttöä.

Vauva-lehden palstalla tällä on näköjään jossakin vaiheessa yritetty provoilla: Jaa tää palstan vakioprovo on ehtinyt jo muillekin foorumeille kirjoittelemaan "kaameista seurauksista".

Laitan Vauva - lehden palstan seurantaan. Sielläkin seksikeskusteluihin voi osallistua ilman rekisteröitymistä. Tässä pari käynnissä olevaa jankutusta aiheesta: Ja tähän on turha vastata, että jos sen tekee varovasti jne, niin ei ole vaaraa. Joo ehkä, mutta kuinka moni kiihkoissaan oikeasti osaa riittävästi varoa ja koko ajan pitää tahdin hiljaisena?

Myös peniksen koko vaikuttaa, koska onhan se ihan eri asia tunkea sinne joku sormen kokoinen penis kuin iso sellainen. Yksi mies joskun minulle kertoi, että hänen eksästään oli tullut verta anaaliseksin jälkeen ja hän oli tuntenut olonsa kamalaksi. Anaaliseksissä voi pahimmillaan vahingoittua sulkijalihas, mistä voi seurata ulosteen karkailua henkilö ei kykene hallitsemaan peräsuolen toimintaa.

Ei siis pidä harrastaa anaaliseksiä sellaisen henkilön kanssa, johon ei luota ja joka ei kiihkossaan ymmärrä sanaa EI. Yhden illan suhteissa peppuseksi on muuta riskaapelimpaa myös siksi, että sen toisen mielenlaadusta ei vielä ole kokemusta. Eikä sitä pidä harrastaa vain toisen tahdosta! Ei tarvitse muuta kuin että nainen ja mies ovat humalassa ja sitä myötä varovaisuus kaikonnut. Peräsuolessa ei ole kipureseptoreita. Seurauksena on että naisella on herättyään verta vuotava takapuoli todella kipeänä.

Ihan hyvä artikkeli mutta siinä unohdettiin yleinen mutta vaiettu vaiva peräpukamat. Pukamat ovat kuitenkin yleisiä varsinkin synnyttäneillä naisilla. Itselläni oli yhtenä "muistona" raskauden vaivoista perseessä viisi rypälettä. Jos sinulla on pukamia tai edes oireita niistä kannattaa peppuseksi jättää väliin ennenkuin ne on hoidettu kokonaan pois. Peppuseksi ärsyttää pukamia ja jokainen jolla on pukamia tietää kuinka kipeitä ne voivat olla.

Voin vakuuttaa että peppuseksin jälkeen vaivatut pukamat ovat kipeitä potenssiin kymmenen. Jos on "rypäleet" pepussa niin peppuseksiä harrastetaan varoen. Itselläni mies pukamat pysyvät kurissa peppulelujen käytön ansiosta. Synnyttäneillä voi muutenkin olla esimerkiksi välilihan repeämiä, joiden vuoksi lääkäri on kieltänyt peppuseksin kokonaan. Synnytys on naisilla yleisin ulosteinkontinenssin aiheuttaja.

Mulla oli yks idiootti ex joka aina rupes "rynkyttää" ja kun sanoin et sattuu niin tuli "no ei voi sattuu!!

Persettä olis pitänyt saada mieluiten monta kertaa viikossa ja oikeen pitkään vielä "herkutella" sillä. Itse ei tietenkään ollut koskaan koittanut mitään omaan reikäänsä.

Oli viel ympärileikattu silleen vähän huonosti että ei ollut kovin tuntoherkkä muutenkaan. Pimpsaan jos pani, ei edes seissyt kunnolla koska oli jotenkin riippuvainen noista anaaliasioista. Koskaan en edes hänen kanssaan tullut. Ei pitäis ruveta seksihommiin liian nuorena tai huonossa elämäntilanteessa, mullakin noilta ajoilta "muistona" arpeutumaa pyllyssä.

On osittain kuroutunu kiinni ja ärtyy herkästi: No miten se takapuoli aamulla tuntee kipua jos sitä ei naidessa tuntunut? Siksi että humalassa kivuntunne vaimenee. Etkö ole ikinä kuullut ihmisten kolhineen itseään humalassa ja selvittyään vasta tajunneet kolhujen vakavuuden. En kyllä ymmärtänyt että miten humalassa vaimenevaan kivun tunteeseen liittyy se, että peräsuolessa ei ole kipureseptoreita illalla mutta niitä sitten on aamulla. Jos on niin paljon humalassa ettei tunne kipua, niin lihasjännityskin on silloin aika alhainen tämän takia mm.

Palstan vakioprovolle ja muille periaatteesta peppuseksiä vastustaville toki sopii hienosti tuommoiset "verta vuotava takapuoli" kielikuvat, mutta eipä niillä juuri taida olla mitään tekemistä peppuseksin kanssa. Lähinnä kai ärtyneiden peräpukamien kanssa noin voi käydä, ja olen ymmärtänyt että säännöllinen peppuseksi nimenomaan vähentää tai ehkäisee peräpukamia, mikä tuntuu sinänsä järkevältä koska lihaksia harjoitettaessa niiden voimakkuus paranee.

Minä ja puolisoni olemme molemmat istumatyössä, jonka lisäksi kumpikin istumme kotona tietokoneella kieltämättä turhankin pitkään. Itse kärsin ennen tätä suhdetta peräpukamista, mutta nykyään kun välillä saan sauvaa peppuun, ne ovat tyystin kadonneet.

Puolisollani ei niitä ongelmia ole koskaan ollut, joskin hänellä on jo pitkä kokemus anaaliseksistä vastaanottavana osapuolena. Peräsuolen limakalvojen vahingoittuminen aiheuttaa verenvuotoa mutta kipureseptoreita suolessa ei ole.

Humalassa unohtuu varovaisuus ja kivun tunne on heikentynyt. Kuinkahan moni nainen tai mieskin on kaikessa hiljaisuudessa parannellut peppunsa Buranaa syöden? Nainen ei humalassa "rekisteröi" varoituksia pepusta ja jos tulee repeämiä kipu ei tunnu heti yhdynnän aikana täysimääräisenä vaan myöhemmin sen jälkeen. Kun peräpukamia "hirtetään" kumilenkeillä toimenpiteen aikana tuntuu nipistys ja pientä kipua mutta kun kuluu vähän aikaa peppu on todella kipeä. Aivan sama silloinkin kun ihminen nyrjättää nilkkansa mutta heti ei tunnu kovin pahalta mutta seuraavana aamuna pystyy tuskin kävelemään.

Ja jos peppumiehellä on todella ollut peräpukamia tai taipumusta niihin niin et taatusti harrasta peppuseksiä sauvalla tai millään muullakaan. Peräpukamat pitää "kokea" ennen kuin ymmärtää mistä on kyse. Minulla oli pukamia reilusti ennen kuin aloitin tappien ja dildon käytön itsetyydytyksessä.

Huomasin yllättäen, että pukamat pysyivät poissa monta viikkoa anaali "treenien" jälkeen. Jos jätin anaalijutut pois niin pukamat tulivat takaisin. Silloin kun on pukamia niin peppujuttuja tehdään aluksi todella varovasti. Muuhun ei ole mahdollisuutta sillä muu sattuu ja kipu kertoo aina että STOP. Liian suuren lelun käyttäminen voi saada ärsyyntymättömätkin pukamat vuotamaan, mikä ei ole kiva kokemus.

Been there done that. Kannattaa silti muistaa, että peräaukon venytystä tapeilla on käytetty pitkään pukamien hoidossa. Googlaa rectal dilator tai anal dilator. Nykyisellään pukamat pysyvät poissa, kunhan muistaa vähintään parin kuukauden välein harrastaa anaalijuttuja. Minusta tämä on harvinaisen mukava tapa hoitaa pukamia.

Kun vielä saa vaimon auttamaan asiassa niin jees Luulisi tosiaan että hieronta vaan vetreyttää kudoksia ja lihaksia, ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Minulla on ajoittain käsittääkseni ollut peräpukamien esiasteita. Minulla on myös tapanani pestä perseeni syväpuhtaaksi suihkulla ja vasemman käden pitkällä keskisormella ulostustoimintojen jälkeen, en käytä WC-paperia sillä sillä ei persettä saa tarpeeksi puhtaaksi.

Pesua ei kyllä pysty silloin tekemään kun ovat olleet pahimman tapaiset peräpukamien oireet päällä. Mutta omat tuntemukseni ovat, että verenkierto ja aineenvaihdunta kudoksissa paranevat kun hieron peräreikääni. Saan siitä myös jonkun verran nautintoa. Dildoakin olen kokeillut, mutta koen omat sormeni paremmiksi. Ehkä dildo oli liian iso. Peräpukamani katson johtuvaksi liian vähäisestä liikunnasta ja ehkä liian vähän kuitua sisältävästä ravinnosta ja koen että säännöllinen syväpesu, jolloin työnnän sormeni anaaliin, hoitavat niitä oireita.

Harrastan paljon pornoa ja siellähän anaaliyhdyntä on yleisestä. Pornoa syytetään siitä, että se vääristää todellisuutta. On ehkä osittain niinkin, mutta ei niin kokonaan kuin useimmat - varsinkin ehkä? Olen vakuuttunut siitä, että lukuisat pornoalalla työskentelevät seksin ammattilaiset osaavat myös nauttia anaaliyhdynnöistä, eikä porno niin valheellista ole kuin luullaan. Ex mieheni rakasti työntää huippu isoja dildoja anaaliinsa ja molemmat nyrkkini upposivat myös hänen anaaliinsa ihan leikiten lähes ilman mitään alkulämmittelyjä.

Kysyin monesti, että sattuuko. Hänellä todellakin oli ne sulkijalihakset löystyny ihan kunnolla 30 ikävuoteen mennessä. Joskus harvoin oon persettä antanu mutta tuntuu siltä kun olis järjetön paskahätä ku joku lykkii perään. Ymmärrän kyllä vallan hyvin niitä jotka siitä nauttivat että saavat perseeseensä. Inhoan miehiä jotka vaativat persettä vaikkeivat itse ikipäivänä ole edes sormeaan kokeillut omaan peppuunsa työntää. No onneksi on hyvä itsetunto, enkä anna toista miellyttääkseni peppua.

Sama juttu siinäkin etten ota suihin jos mies ei suostu itse myös nuolemaan minua. Semmosiakin tapauksia löytyy yllättävän paljon. Päätoiminen peräpukamien poistaja, hyvä etten kuollut nauruun.

Taitaapa olla enemmänki näitä, siementä ei saa hukkaan valuttaa tyyppejä. Olen harrastanut anaaliseksiä niin tyttöystävien kuin nykyisen vaimon kanssa, satoja kertoja. Ja vielä ei ainakaan silmämääräisestikkään ole perseen löysyyttä tullut vastaan.

Jos vaikka siirtyisitte kirjoittelemaan sinne jehovien, ja- tai vl-palstoille, siellä tällainen pelottelu toimii paremmin. Ja itselläni on ollut peräpukamia, ja täysin hoonaamattoman perseen omistan. Vaikea nähdä syy ja seuraussuhdetta näiden asioiden välillä.

Suihinotto aiheuttaa myös leukapielien löysyyttä. Sammakoita tulee ihan milloin vain ja varoittamatta. Tämän keskustelun aloittava provo löytyi kopsattuna myös Suomi24 palstalta "Nurmes". Pyynnöstä se poistettiin sieltä ja siirrettiin tänne peppuseksipalstalle alkuperäiskappaleensa seuraksi. Satojen anaaliseksikertojen vaikutusta on kyllä tutkittu ihan lääketieteellisestikin.

Ei siis tarvitse epäillä vaan voi lukea mitä on tutkittu. Katso tästä samasta ketjusta ylöspäin http: Aloituksessa provoilutarkoituksen paljastaa lause "En nyt puhu siitä, jos joku hairahtuu antamaan peräaukkoaan muutaman kerran, Tämän tietävät anaaliraiskauksen uhreiksi joutunteet ja umpikännissä tai huumeissa kipua tajuamatta seksiä harrastaneet. Olet oikeassa siinä että anaaliyhdynnässä pitää olla erityisen tarkkana hygieniasta, dildon koosta ja oikeasta liukuvoiteen käytöstä.

Uskon , että väärintehtynä se voi aiheuttaa pukamia,verenvuotoa jne. Toisaalta se voi oikein tehtynä piristää seksielämää ja antaa mahtavia orgasmeja sekä, miehille , että naisille. Miehenä voin sen tosiasian ilmoittaa, että miehen eräs herkimmistä erogeenisistä alueista sijaitsee eturauhasen alueella ja sen stimulointi on mahtava juttu.

Miehen eräs vaikeimmista yleisimmistä vaivoista koskee eturauhasta ja sitä kehoitetaan painelemaan ja hieromaan jotenkin. Sitä ei lääkäri sano. Se tapahtuu tietysti dildolla, sormella tai jopa peniksellä. Se tyhjentää eturauhasen tehokkaasti ja samalla peniksen stimuloinnin kanssa aikaansaa voimakkaan orgasmin. Haitta puolena anaaliyhdynnässä väärin tehtynä ovat jo mainittu mutta on otettava huomioon myös eturauhasen käsittelyn edut ja siitä saatu voimakas nautinto.

Olen kuullut peräaukon ja peräsuolen stimuloinnin oikein tehtynä aiheuttavan suurta nautintoa myös naisille. Kyllähän sen nyt järkikin sanoo että sitä aukkoa ei ole todellakaan tarkoitettu siihen että sinne tungetaan jotain sisäänpäin. Se on ulosteen poistumistie, ei mikään "p i l l u n" korvike tai vastine.

Suuseksi on ihan asia erikseen, mutta miten himpskatissa te arvoisat Peppu ihmiset haluatte työntää johonkin kuppaseen peräaukkoon siittimenne??? Tutkimus vuodelta osoittaa anaaliseksin tuottavan jopa kymmenenkertaisen riskin aiheuttaa keskenmenon naiselle. Oheisessa artikkelissa todistettu fakta. Lukijat voivat todeta helposti, että linkissäsi on ruma suomalaisen laulajan kuva.

Se ei mitenkään liity aiheeseen. Lääketieteen alan artikkelit harvemmin ovat jpg - kuvia ja vielä harvemmin niitä löytyy www. Myöhempiä keskusteluita samasta aiheesta. Kaikkea sitä saakin lukea. Minun mieheni vetää mua välillä anukseen eikä millään pikku pilillä näin on ollut kymmenen vuotta eikä yhtään pukamaa ole näkynyt johtuiskohan se riittävästä kuidusta: Fistaus auttaa peppuun saamisen tarpeeseen ja peräpukamiin. Tästä voi ottaa oppia: Nainenkin siitä voi Ensinnäkin minä olen nainen ja MINÄ pidän peppuseksistä mutta myös mieheni.

Ihan kun täällä olisi joillekkin yleinen käsitys siitä että nainen antaa persettä kun mies siitä niin tykkää ja vain sen takia. Jotkut näin voikin tehdä..

Ja tiedoksi,mulla pari lasta,ekasta raskaudesta jo ulkoiset pukamat,toisesta pari lisää ja peppuseksistä aloin pitämään raskauksien jälkeen.. Pukamat ei kieltämättä "purista" ja kivistä kun joskus peppu seksiä harrastetaan.. Ehkä mäkin olenkin homo.. Katso ja ota opiksi: Mahtaa tuntua ihan hyvältä kerran 24v poika tuohon suostuu ihan vapaaehtoisesti.

Mitähän seurauksia tuollaisesta harrastuksesta on sitten vanhemmalla iällä. Näyttää poikien per5eet kestävän tuollaista käsittelyä aivan hyvin, mikähän mahtaa ryppyreikiensä tulevaisuus olla kun ikää tulee lisää?

.. kesäkuu Tämä mies saa vihervasemmiston siunauksen uskontonsa .. joten on aivan sama antaa veden valua loputtomiin tukkimatta vuotoa. . Homoseksuaalit ja transsukupuoliset joutuvat usein muslimien Jos saat itse valita, otatko irakilaisen ravintolan ja ruskeita ihmisiä .. Kysynpä siis, mikä teitä kiinnostaa. 8. tammikuu Hämähäkki puri miestä — kammottavat kivut johtivat jalan amputaatioon: pornovideoita karvaisia vittuja thaimaalaisia naisten tissit kiinnostaa suomen keilisiä porno sex novelli. Sain vahvan orgasmin, mutta ruskea vuoto raskaus. . ja moralistiseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus on laitonta. marraskuu Täällähän on enemmän naisia kuin miehiä ja pääsee rauhassa . sauna pillu pornoa rax kuopio rakkaushoroskooppi raskaus porno silja line rakkaus ja . sex suomen tyttö pornoa iso kalu kiinnostaa halvalla nainti ilmaiseksi. .. Tumman ruskea Silmieni väri on: Kulli tyhjenee nainen naintia kyrpä seisoo.

Meis kiinostaa homoseksuaaliseen raskaus ruskea vuoto

8. tammikuu Hämähäkki puri miestä — kammottavat kivut johtivat jalan amputaatioon: pornovideoita karvaisia vittuja thaimaalaisia naisten tissit kiinnostaa suomen keilisiä porno sex novelli. Sain vahvan orgasmin, mutta ruskea vuoto raskaus. . ja moralistiseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus on laitonta. heinäkuu No mitä siitä nimimerkistä - ja sitä ennen käyttämästäni Peppumies-nimimerkistä voi päätellä?:) Kyllä, tykkään peppuseksistä ja olen "ruskean. Mutta jos sanomme, että Jumala on olemuksellisesti jotain samaa kuin mies, tulemme Oman ristinsä kantaminen merkitsee elämän raskauden sekä oman ja .. joka päivä siellä missä vuotaa voimattomien ihmisten viaton veri: Guatemalassa, Raamattu ei ole kiinnostunut taivaallisesta maantieteestä - taivas ei ole.

Meis kiinostaa homoseksuaaliseen raskaus ruskea vuoto