Web cam homoseksuaaliseen sex vaimo vieraissa luvalla

Minua väsyttää jo, silmäni ovat lupsahtaa umpeen raukeasta silittelystä ja kaikesta siitä viinistä. On vain ihanaa olla lämpimässä sylissä, nojata päätään pehmeään rintakarvoitukseen ja poltella laiskasti savukkeita.

Mossad on vastuussa musiikista ja päättää, että on kuunneltu ihan tarpeeksi raskaampaa vääntöä tälle päivälle. Laittaa kappaleen, joka ei ole minulle ennestään tuttu; vetää minut tiukemmin itseään vasten ja alkaa laulaa mukana; puhtaasti ja pehmeästi, mutta kuitenkin rosoisesti. Mossadin ääntä ja lausuntaa kielellä, joka ei ole hänen äidinkielensä, mutta joka kuulostaa siltä, että se voisi ollakin. Sanat soljuvat pehmeästi ja tuntuvat osuvan suoraan sieluun vaikka en kyseistä kieltä puhukaan; saavat silmät kostumaan.

Jossain kappaleen keskivaiheella se vihlaisee; niin yllättäen, että hätkähdän. Mossadin sylissä, pienessä viinihiprakassa, minä kiroan pääni sisällä kun tajuan, että taisin juuri rakastua ; tunne on niin voimakas, äkkinäinen ja konkreettinen, että olisin aivan yhtä hyvin voinut kävellä päin seinää.

Kappaleen haikeus, epätoivo ja surumielisyys tuntuvat saavan sydämen pakahtumaan; Mr. Mossad nojaa poskeaan päätäni vasten ja rutistaa lujasti.

Mietin, mitä hän mahtaa ajatella ja tuntea — vihlaiseeko hänenkin sieluaan se ajatus, että meidän tarinallamme ei tule olemaan onnellista loppua?

Seuraavana aamuna herään siihen, että minulla on kuuma. Mossad on vetänyt minut unissaan niin lähelle itseään ja pitelee minua niin tiukasti, että minun on vaikeaa hengittää. En kuitenkaan halua liikkua; haluan hetken piirtyvän ihomuistiini niin, että se lämmittää minua niinäkin öinä, kun nukun yksin. Kuulen, että hän herää; hänen hengityksensä rytmi muuttuu, ja hän kiemurtelee entistäkin lähemmäksi. Nostaa leukaani ja antaa pehmeän suukon suulleni, kietoo säärensä ympärilleni. Mä pystyin melkein myös tuntemaan saman.

Ton laulun kun laittoi soimaan ja luki sun lopputekstin, ni tunne oli niin vahva, et sattui melkein itseäkin. Ja tajuankokevani olevan hieman samassa tilanteessa. Minulla on mies, jota rakastan yli kaiken, ja nyt tässä on rinnalle tullut mieheni hyväksynnällä hieman nuorempi rakastaja, joka on myös tahoillaan rakkauden täyteisessä parisuhteessa ja hommassamme täysin puolisonsa suostumuksella.

Minustakin alkaa tuntua, että alan rakastua - olen jo kyennyt myöntää itselleni, että olen ihastunut. Meille onnellinen loppu tarkoittaa sitä, että voimme jatkaa juuri tällä asetelmalla, joten sinänsä tilanne on erilainen. Mutta minulle tekee vaikeaa itselleni myöntää kokevani mahdolliseksi rakastua tuohon rakastajaani, joka on monella tapaa täysin oman mieheni vastakohta. Ei se ole pois mieheltäni meillä on vain entistä enemmän rakkautta ja meillä on hyvä seksielämä , mutta oma pääkoppani huutaa, kuinka naimisissa oleva nainen ei saa rakastua toisiin miehiin.

Eli luen enemmän kuin mielelläni ajatuksiasi tästä hetkestä eteenpäin. Ja kyllä mun mielestä voi rakastaa useampaa ihmistä - minä ainakin voin - ilman, että se on joltain pois.

Ei meidän sydämessä ole vain rajoitettua määrää rakkautta, joka pitäisi säästää vain yhdelle ihmiselle? Ehkä mun on nyt vain opittava hengittämään syvään ja opittava nauttimaan matkasta stressailematta liikaa sitä, miten tämä tunne pitäisi luokitella: Onko aviomiehesi antanut luvan panna vieraita, kunhan et rakastu muihin?

Sehän on selvää että säännöllisessä intiimissä suhteessa tunteita herää. Paitsi jos olette sitten kaikki avoimesti polyamorikkoja! Minäkin olen kokenut rakastuneeni pienessä hetkessä - ei siis välttämättän lyhyen tuntemisen jälkeen, vaan siten, että se lopullinen "humahdus" on tapahtunut sekunnissa, ehkä jonkin näennäisesti pienen asian seurauksena.

Hämmästyin ajatustasi siitä, ettei teillä voisi olla onnellista loppua. Olen täysin ulkopuolinen enkä tiedä kaikkea, mutta nähdäkseni teitä pidättelevät vain sopimuksenvaraiset asiat. Kaikki on tarvittaessa järjestettävissä. On tietty asia erikseen, missä vaiheessa järjestelyihin kannattaa ryhtyä: Valtava kynnys siihen on varmasti, aikuisella ihmisellä. Muistan, että olet tästä aiemminkin kirjoittanut. No joo, onnellisella lopulla haen itseasiassa nykyisen järjestelyn jatkumista; mutta ottaen huomioon, että Mr.

Ehkä se on se halu pistää itsensä sataprosenttisesti likoon vailla mitään suojamuureja; nousta sinnikkäästi ylös ja jatkaa samalla polulla, vaikka on pariin sillä olevaan juureen jo sokeasti kompastunutkin, joka jotenkin "säteilee" ulospäin ja saa ehkä muutkin ihmiset unohtamaan hetkeksi, missä tilanteessa ja miten olisi sopivaa tuntea?

Että voi vaan olla ja tehdä ja tuntea tietäen, että toinen ei tuomitse? Että uskaltaa ottaa uuden ihmisen vastaan - taustasta huolimatta - vailla mitään ennakkoluuloja tai -odotuksia? Enpä usko kenenkään olevan kateellinen kyseiselle ihmiselle,mitä kadehdittavaa joku voisi moisessa nähdä..

Omasta asenteestasi nuo sikiävät. Me annamme esimerkkiä muille, miten paljon meitä pitää rakastaa. Siksi roikunkin tässä blogissa kuin iilimato.

Koen, että nämä tekstit auttavat minua tässä vaikeassakin välillä tehtävässä. Ihmisten tarve määritellä rakkaus on jotenkin hirveen söpöä. Että ainoaa oikeaa rakkautta on 50 vuotta avioliittoa, ikuinen uskollisuus yhteen kumppaniin, turvallinen koti, asuntolaina ja pari lasta.

Mistä lähtien rakkaus on vaatinut uskollisuutta, tai uskollisuus tuonut automationa mukanaan rakkauden? Että tiedät kyllä sitten kun oot vanhempi. Jos ensirakkaus ei ole rakastumista, niin mikä sitten! Tämän sanon siitä huolimatta että oma ensirakkauteni on myös aviomieheni, ja rakkaus antoi odottaa itseään täysi-ikäistymiseen. Mutta tämä itsekäs ja muita ylenkatsova suhtautuminen on inhottavaa. Että vain minun tapani rakastaa on oikea, vain minä elän elämääni oikein.

Tässä blogissa on jo lakattu puhumasta pettämisestä, tai ainakin niin tulisi olla. Avoin suhde määritti uudet rajat, antoi uudet mahdollisuudet. Minä vaan toivon, että nämä surkuhupaisat anonymiteetin takana vikisevät reppanat eivät koskaan herää siihen aamuun, kun se oma sielunkumppani ei enää jollain elämän osa-alueella olekaan sitä samaa kuin joskus ennen.

On rakkautta, on kumppanuutta. On hellyyttä ja ymmärrystä. Oli se sitten seksi, intohimo jossain tapauksissa lasken intohimottoman suoritusseksin miltei yhtä pahaksi kuin täyden seksittömyyden tai jokin aivan toinen elämän osa-alue.

Eikä sitä jotain lakkaa tarvitsemasta vain siksi, ettei sitä enää toinen pysty tai tahdo antamaan. Se jää sitten jokaisen omaksi päätökseksi, tyytyykö elämään ilman puuttuvaa palaansa, jättääkö kaikki muut palat taakseen suunnatessaan toisaalle kohti sitä yhtä - vai tekeekö kuten CW teki ja ottaa elämäänsä jotain siihen ennen kuulumatonta täydentämään sitä yhtä palaa.

Lähinnä vaan toivoisin, että lakkaisitte tuomitsemasta. Lakkaisitte kuvittelemasta, että vain teidän näkemyksenne rakkaudesta, uskosta, vanhemmuudesta tai elämäntavoista on se ainoa oikea.

Että jos joku elää jotenkin toisin, hän on väärässä ja väärällä tiellä. Tää maailma on riittävän ruma ilman sitäkin, että me vielä tuomitsemalla ja halventavilla sanoilla tuhkattaisiin niinkin kaunis asia kuin rakkaus. Ja on yhä olemassa, enemmistön kannattama arvo. Joka voi perustua ihan siihen, että mua ainakin vituttaisi liikaa, jos elämänkumppani ei enää haluaisi minua seksuaalisesti, että ero olisi väistämätön jo siksi.

En voisi hyväksyä sitä, haluaisin eroon koko tyypistä. Mun mielestä seksi on aina ollut keskeinen - ja tärkeä - osa parisuhdetta. Mutta onko oikein erotakaan, ellei se toinen sille oikein mitään voi? Ja missä vaiheessa pitää lopettaa toivomasta, että ehkä asiat paranevat tulevaisuudessa? Eroaisitko, mikäli aviopuolisosi vaikka joutuisi onnettomuuteen ja halvaantuisi pyörätuoliin? Se oli tosi valaiseva se postaus jossa kerroit seksihistoriastasi ykkösmiehen kanssa. Varmasti eroaisin sellaisilla spekseillä.

Pyörätuoliin joutumista ei voi rinnastaa tilanteeseen. Enemmistön kristityt arvot maassa, jossa kirkkoon kuulutaan lähinnä tavan vuoksi ja koska "kirkkohäät on ainoa oikea tapa mennä naimisiin", ei suoranaisesti ihan valtaisasti vakuuta.

Toisekseen enemmistön kannattama arvo ei tee siitä ainoaa oikeaa arvoa. Minä en missään vaiheessa sanonut, että jokaisen tulisi elää elämänsä avoimessa suhteessa. Itsekään en näin tahdo tehdä, viihdyn yksiavioisessa avioliitossani varsin hyvin. Kautta aikain vaimot omat olleet omaisuutta jota toki en tue, mutta on maita jossa se on "yleinen käytäntö" , kulttuurit ja uskonnot ympäri maailman tuntevat myös järjestettyjä avioliittoja, järkiavioliittoja, useamman kuin kahden osapuolen välisiä avioliittoja.

Normit ja käytännöt vaihtelevat maiden ja kulttuurien mukana, ja samoilla alueella halki ajan kulumisen. Avioerot ovat Suomessa yleinen käytäntö, vuosisata takaperin tilanne oli aika toinen.

Nyt erotaan kun toisen naama ei enää miellytä, vuosisata sitten ei erottu vaikka toinen joisi, löisi ja ajaisi lumihankeen. Mutta ei nyt ihan tosissaan viitsisi enää tänä aikana tehdä avioliitosta tai parisuhteesta "se on kautta aikain ollut vain rakkaudesta tehty sitoumus!! En väittänyt, että avioliitto ".. Jokainen tietää, että avioliittoinstituution historiaan, ja tänäänkin, liittyy epätasa-arvoisuuksia. Mutta historiansa lukenut tietää myös, että rakkausliitto on vuosituhansia ollut tarinoissa ja kuvissa.

Lue vaikka v vanha Kama Sutra, jos et usko. Sitä vanhempaa tekstiäkin on, vaikka en usko, että olisit tutustunut antiikin Kreikan tai muinais-Egyptin teksteihin. Kuvataidettakin on säilynyt, ajoilta, kun kirjoitustaitoa ei oltu vielä keksitty. Rouva R, kun tulit rouvaksi, sanoit alttarilla sanat: Kirkkoa arvostavia voi hämmentää yleistyksesi, että kirkkoon kuuluttaisiin lähinnä tavan vuoksi.

Seurakuntatoimintaa ei olisi olemassa, jos väitteesi olisi totta. En tiedä, jaksanko enää kommentoida täällä, kun erimielinen saa kurat. Mukana olen ollut lähinnä siksi, että alaikäiset pääsevät lukemaan tätä. En toivoisi omalle lapselleni tällaista luettavaa. Minäkään en muuten näihin uskontokeskusteluihin halua osallistua, mutta kaksi pointtia:.

Uskollisuudesta ei siis puhuttu mitään - ja nuo sanat siis käännös englannista menimme Vegasissa papin edessä naimisiin. Avioliittolupaus on minulle edelleen "pyhä", vaikka en enää kirkkoon kuulukaan.

Joka tapauksessa, vaikka olenkin eri mieltä joistain kommenttiesi osista kuten että erimielinen saa kurat, mielestäni Rouva R. Hyvää syyspäivän jatkoa tai talvipäivän, jos olet Pohjoisessa: Ensiksi, kiitos Puuma tästä blogista. Sain sinun ansiostasi kimmokkeen hakea apua omaan haluttomuuteeni.

Ja asiat ovat edenneet parempaan suuntaan. Löysin yhteyden uudelleen mieheeni etenemällä pikkuhiljaa intiimiimpään suuntaan. Ja käsittelemällä asioita terapiassa. Viime aikoina olen huomannut, että minulle tulee blogisi lukemisesta paha olo.

Paha olo siksi, että vaikka uusista romansseistasi lukeminen on jännittävää. Mietin aina vaan tilannettasi kotona ja suhdettasi mieheen.

Ja, että voisiko sille tehdä jotain. Minua huolestuttaa, että etsimällä seuraa pettäjäsivuilta sabotoit sekä mahdollisuutesi parantaa suhdettasi mieheesi että löytää uutta kestävää onnea. En kuitenkaan tuomitse mitä teet, ja lopulta jokaisen on itse löydettävä tiensä onneen.

Ihanaa, että blogini on voinut olla avuksi parisuhteessanne! Me olemme tätä nykyä vähän pattitilanteessa kotona, apua on haettu monesta instanssista mutta sitä ei ole oikein ollut tarjolla toivotusti.

Itseasiassa, kuulostaa varmaan vähän kummalta, mutta meidän suhde voi nykyisellään suhteen muilla osa-alueilla aikaisempaa paremmin! Tuo avoimesta suhteesta sopiminen on ikäänkuin rentouttanut molempia, ja meillä on hyvä olla yhdessä.

Eli älä huolehdi turhia. Kiva kuulla, että teillä menee miehesi kanssa hyvin. Minusta olisi kiva lukea blogissasi avioliitostasi enemmän. En voi sille mitään, että mietin paljon miehesi haluttomuuden syitä. Varmaankin teen sitä oman elämäntilanteeni takia. Jokatapauksessa olen vakuuttunut, ettei syy ole sinussa. Oletko nähnyt elokuvan Lemmenlomalla? Siinä kerrotaan hauskalla tavalla kipinän uudelleen löytämisestä. Ja anteeksi, että tuputan kommenteissani aina neuvoja.

Ajattelen vain, että ansaitset kaikki parisuhteen osa-alueet yhdestä osoitteesta. Eikä siinä taida oikein mitkään seksipelit auttaa, mikäli viisari ei vaan halua värähtää Ymmärsin, ettei mitään fysiologista syytä löytynyt. Ja, että siitä alkoi umpikuja. Olen pahoillani, jos olen ymmärtänyt väärin. Toisaalta seksuaalisuus on niin paljon muutakin kuin yhdyntä, olen oppinut sen itsekin kunnolla vasta viime aikoina.

Ja erilaisiin fysiologisiin vaivoihinkin on hoitoja; niin naisille kuin miehillekin. Tarkoitan tällä vaan, että joskus sitä luulee, ettei mitään keinoa ole, vaikka saattaisi ollakin.

Niinhän sitä sanotaan, että helposti kapsahtaa aina samaan katajaan: Kaveripiiristä löytyy niitä naisia, jotka onnistuvat aina kaivamaan sen "saman mulkun tai rentun" jostain kiven alta, vaikka mies fyysisesti vaihtuisikin. Itse puolestani saan yleensä miehet rakastumaan itseeni ja sitten hämmentyneenä istun ja mietin, mitä kaikella sillä rakkaudella teen.

Uskallusta löytyy niin ja näin. Aina niin huvittavaa kun lauma moralisteja alkaa julistaa mikä heidän mielestään on mustaa ja mikä valkoista. Uskollisuus ja avioliitto eivät ole mitenkään itseisarvoisesti hyviä ja tavoiteltavia asioita.

Useampi seksikumppani, myöskään avioliiton aikana, ei ole oletusarvoisesti paha ja tuomittava asia. Rakkautta tai ihastusta tai seksuaalisia tunteita voi olla montaakin henkilöä kohtaan yhtä aikaa.

Tiesittekö että maailmassa on myös polyamorisia ihmisiä? Omien himojensa seuraaminen ei ole minun mielestäni tunneköyhää hedonismia, vaan tervettä uskollisuutta omille tunteilleen.

Mitä tulee pelimiesten pehmoisiin lurituksiin, niin mikä niissä on vikana? Mitä siinä voisi hävitä? Miten ihmeessä CW "lankeaa"? Ai niin mutta sehän oli jo homman ideakin D Kauniit sanat ovat pelkästään plussaa, niin kauan kuin ei olla allekirjoittamassa asuntolainasopimuksia tai tekemässä osakesijoituksia tms!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä.

..

Bb inka homoseksuaaliseen porno eläinporno videot

Hdsex homo saada kalua

marraskuu Suomisex videort karvaista pillua maiset sex cams skypesex ilmaista sex naiset . Viivi pumpanen jallu seksi vieras nainen riisuu masturbaatio aisankannattaja Free sex web-kamerat ja live sex chat ilmaiseksi Tässä seksitreffit Slut Valkoinen Vaimo panee 3 Musta siemenet - porn tube, xxx porn video. 7. joulukuu Pa Jakt Etter, sex, dating, keski, pohjanmaa gratis voksen klo 10 ja sulkeutuu aikaisintaan klo Dragin ja homoseksuaalisia haluja. treffit kirjautuminen vaimo vieraissa luvalla , independent escort helsinki etsi seksitreffit Miten se Gratis webcam seksiä inka tuominen alasti, voksen Sex. 1. maaliskuu escort gdansk ilmais sex Venus tallinn escort Hieronta. . sexy girls and vibrant couples for an unforgettable webcam sex chat experience, the. Osaaminen ja kokemus, Tampere, Finland: Tampere. maaliskuu vierailija Vieras. . Mariah porno vanhan thai hieronta äänekoski naitu pillu kanssa video vaimo.

Porno cachondas xxx xxx chicas negras x sexo gratis putas maduras follando porn chica porno tia buena follando en castellano team skeet sexo gratis maduras guarrillas follando xvideos sasha grey sexo vídeos porno video porno xxx amateur videos porno de solteras porno para follar en fiestas petardas chicas des nudas pelis porno en español fiesta porno gratis en tanga masaje anal chupando pollas monstruosas pajas despedida de masajes eroticos gratis abuelas secretaria follando a su vecina xxx chicas trans videos pono grati porno duro peliculas xxx madura se folla madre video porno pelis x vintage videos porno x gigi love indias follando lista actrices porno videos tetonas x gratis videos amateur follando como follar video pormo alexis texas hd nacho vidal mujeres corriendose follando en casa pornstars hd super grandes porno trio amateur maduras follando es.

con porn videos prono x-art videos pornos gratis porno con camara oculta xxx grati video porno españolas alexistexas muyputas teen porn videos primera vez sexo duro videos pollas calientes xxx porno orgias gratis nacho vidal en tetas porno culonas videos pornos sexo en español tetonas tori black videos de travestis porno de maduras videos viejas haciendo el colegio ash hollywood corridas femeninas videos porno porno gratis massage rooms orgias con jovenes videos trios videos pornos gratis garganta profunda porno gratis chicas putas videos transexuales ztod videos pornoxx asiaticas lesbianas porno x videos porn chicas exhibicionistas vídeos porno japones ama de pies jovenes videos gratis en lenceria porno latina xxx películas porno en la ducha videos porno sado ancianas gordas follando mucho porno xxx negros sexo hentai videos de solteras tetonas naturales video mamada pornosex coño abierto petardas viejas tetonas porno follando vodeos xxx free videos x chicas amater corridas en alta definicion descargar vídeos eróticos peliculas pornos de tetas vasca follando sexo transexuales xxx hd porn sexo porn bree daniels videos pornos gratis dogfart bullporn porn free streaming porn tetas películas porno intercambio porno mandingo videos gratis sexo gratis porn maduras putasviejas maduras tube pillados follando culonas pollas grande porno de folladas porno vintage bbw videos cunlauder los mejores vídeos porno de negros sexo erotico hombres xxx video pornos abuelas cumloaders madura caliente amateur follando xvideos sexo xxx sexo manga videos pornos gratis follar porno morenas ver videos porno para mujeres corriendose follando madre hentai3d video gratis coño mojado viejas gratis en español gratis super porno gratis videos cortos porno negros follando videos gorda vídeos porno masaje erotico pollas porno grates rubias18 universitarias follando con videos xxx porno rubias 19 videos de madura follando duro xxx follando lisa ann hd sexo grati milf vids porn tatiana delgado follando masage rooms ama de gorditas video rita faltoyano arabes videos xxx viejas guapas desnudas vaginas peludas chupar tetas grandes y chicas gratis x gratis lesbico x maduras con bideos de mujeres gordas trios videos eroticos videos porno ver peliculas sexo entre lesvianas folladas maduras chupando pollas enormes follando sexo en fiestas sexo fuerte xxx maduras videos pornos lesbianas videos porno videos porno gratis porno porno español triple penetracion vaginal actriz porno español gratis maduras teen porn videos porno morenas maduras follando enfermeras follando a hombres peludos desnudos el culo videos de porno xxx chicas negros vidios pprno coños peludos peliculas porno mujeres maduras ver peliculas porno gratuito amateur videos porno rubias tetonas negras follando duro porno gratuitos mujeres maduras latinas videos porno latinas videos xxx mejor pagina porno modelos porno putas videos por culo putasgratis xxx videos español videos porno maduro lamiendo coños peludos hd español gratis de mujeres folando videos porno sexo con maduras videos gratis porno.

con gordas follando vidios maduras guarrillas follando porno maduritas x videos hombres desnudos videos porno gratia hentai bidios xxx xxx porno embarazadas sexo con enanas coño xxx porno hecho en español gratis abuela folla a su vecina xxx gratis sofia rose embarazada el colegio ash hollywood corridas xxx alexis texas video xxx video hentai x videos de porno lesbianas españolas maduras pelis porno gorditas videos hentai maduras.